Aupiņa Zemnieku kartings!:D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- chevron_right
Zheel, liekas ka biju redzeejis ar kabatinaam arii, bet varbuut nosapnoju!
Nu ja uzliktu diskus kaut no viņa, skats būtu ļoti līdzvērtīgs, jo cik esmu papētījis, diski dod procentuāli lielāko skaistuma daļu ..aupinsh rakstīja:Tie ir airbagi!;)
Sometreet, pagaidi kad es uzlikšu citus diskus un vēl šo to izdarīšu, karstu mīzīsi!
Nesaprotu, cik ilgi jau bembjus vēroju, bet tavējo, kā Iecavā neredzu, tā neredzu
Diksi dod 50% no auto izskata, ja ne vairāk!
Sūdīgi skaties, ja neredzi!
Negribu sameloties, bet ap 20:10, gar tevi 2x nobraucu, baltā laukumā, itkā speciāli piebremzēju, lai nr. redzētu, bet zinu, ka tam sākās ar "G", bet otro piemirsu .. Blakus sēdētāja izteicās, kad tas bebītis ir Trihanova, bet man tā nelikās ..aupinsh rakstīja:Diksi dod 50% no auto izskata, ja ne vairāk!
Nav īstā vieta, lai jautātu, bet nu kas Leijam zem pārsega darās? - Jo ar savu 2.5 gāzīti, tā pašavaki bija līdzi noturēt, lēnām atrāvās ..
Biju biju es!
Renāram zem kapota ir 2.5,mazliet pabraukts, bet vēl iet!
Renāram zem kapota ir 2.5,mazliet pabraukts, bet vēl iet!
Nu tad varbūt ari mani piefiksēji, apstājos pie baltā - sapratu, ka tur nav neviena cigarešu paciņa un braucu tālāk un pēc pāris min. braucu atpakaļ ..
Hmm, tad nemaz nav tik daudz, bet nu iet labāk, par manu
Labojums: vsp man ir atmaksa, man bija pilna mašīna
Hmm, tad nemaz nav tik daudz, bet nu iet labāk, par manu
Labojums: vsp man ir atmaksa, man bija pilna mašīna
Salonu šūšana 29486234
Prāsās tomēr kādi bmw style diski. :) Bet tā auto skaists.. :) Touringi sāk patik aiz vien vairāk..
Nevari man pateikt kur touringam ir paredzēts likt velkamo āķi.. ?
Nevari man pateikt kur touringam ir paredzēts likt velkamo āķi.. ?
Prasās gan, bet tas tiks realizēts, ar laiku, visu uzreiz nevar!
Ja Tu domā kur glabāt, tad bagažniekā, zem tā grīdas seguma kas ir bagažniekā, kreisajā pusē, bet ja skrūvēt, tad tāpat kā visiem!
Ja Tu domā kur glabāt, tad bagažniekā, zem tā grīdas seguma kas ir bagažniekā, kreisajā pusē, bet ja skrūvēt, tad tāpat kā visiem!
Glabāt, skrūvēt zinu kur.. :P
Nākam sezon jaunus diskus virsū un būs ūber!
Neesi gan. Pakaļējās lampas ar balto pagriezienu.
Nu labi labi! Tās es rižas nelikšu, lai paliek baltas, bildes kvalitāte vnk anāla, īstenība izskatās daudz labāk uz tā melnā tie rižiki!
Iemācīsi man foķēt ar raudu ?aupinsh rakstīja:Piedodiet par kvalitāte, foķēts ar raudu no vietējās upes!
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Noķer un tad mēģini kko piespiest viņai, moš sanāks
Sanāks melna svītra uz bildes .
Vajag rižās miglas uztaisīt, tad saskanēs kopā .
Vajag rižās miglas uztaisīt, tad saskanēs kopā .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Pagaidām, lai paliek dažādība, vēlāk varbūt paeksperimentēšu!
nez prasas diskus melnus un kka neiet kopa dzeltenie miglinieki ar oranziem pagriezieniem un mugurejam baltam lampam,pasties varbut topiku skaisti e36, verbut kadu ideju vari dabut ara no turienes veel, cik atceros bij tur paris labi risinajumi... bet tas tik mans viedoklis... ta savadaak smuks
Diski melni noteikti nē, man nepatīk!
Es saku, dabā kontrasts savādāks, izskatās labāk!
Es saku, dabā kontrasts savādāks, izskatās labāk!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- chevron_right