KV_ 1.8ti compact
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13
- chevron_right
tikai nesaprrotu kapēc pēctam cilvēki nāk un čīkst ka maliņa apskrambāta un diskā buktes
Ir ir arī tādi cilvēki kam tā gadās
Kompots paliek kompots.
Lai labi ripo.
Lai labi ripo.
Tiešām vecmodīgs esi..yanks rakstīja:tikai nesaprrotu kapēc pēctam cilvēki nāk un čīkst ka maliņa apskrambāta un diskā buktes
Paldies vecais.AAM rakstīja:Kompots paliek kompots.
Lai labi ripo.
Veiksmi darbos, lai labi ripojas. Tagad pašam kas jāsāk meklēt lai pavasarī ir ierindā
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Tad F1 ar ir kaut kāds vecu grabažu sports.dogMa rakstīja:Tiešām vecmodīgs esi..yanks rakstīja:tikai nesaprrotu kapēc pēctam cilvēki nāk un čīkst ka maliņa apskrambāta un diskā buktes
Man patīk braukt nevis baidīties no jebkura nelīdzenuma kas atrodas uz ceļa
Nevienu brīdi neesmu rauatījies no braukšanas pa dīvainiem ceļiem.
Protams, nav tāds komforts kā ar baloniem, bet skaistāk tomēr ir un var uzlikt arī diskus, kuri ar baloniem nelien uz e36 :)
Pilnīgi nekāda jēga strīdēties par šīm tēmām. Katrs PATS izvēlas setupu, ar kādu pārvietoties pa ielām. Peace.
Protams, nav tāds komforts kā ar baloniem, bet skaistāk tomēr ir un var uzlikt arī diskus, kuri ar baloniem nelien uz e36 :)
Pilnīgi nekāda jēga strīdēties par šīm tēmām. Katrs PATS izvēlas setupu, ar kādu pārvietoties pa ielām. Peace.
strīdēties tiešam nav par ko. Un nesaku arī ka tieši tev ir problēmas ar braukšanu. Tik regulāri te redzu visādus kam apmales uzbrūk cik minūtes dienā tu redzi kā iuzskatās tavi diski? es pieļauju ka es viņus redzu 30 sekundes kamēr iekāpju auto -tapec man arī saturs ir svarigāks par izskatu.
P.S. nevajag prasīt viedokli ja negribas viņu dzirdēt
P.S. nevajag prasīt viedokli ja negribas viņu dzirdēt
Arī man apmales uzbrūkt, bet tas ir normāli, ja nemāk parkoties un disku kante ir ārpus mizas :)
Bet, kā jau sen zināms - skaistums prasa upurus. Vecmodīgiem cilvēkiem to nesaprast.. Man sencis arī krata galvu katru reizi, kad atbraucu ciemos
Es arī savu purnu redzu max 5min no rītiem, bet tāpat jāuztaisa fričene un jānoskujas, pofig, ka neredzu pats, galvenais izskatīties labi pašam, tāpat arī autiņam
Bet, kā jau sen zināms - skaistums prasa upurus. Vecmodīgiem cilvēkiem to nesaprast.. Man sencis arī krata galvu katru reizi, kad atbraucu ciemos
Es arī savu purnu redzu max 5min no rītiem, bet tāpat jāuztaisa fričene un jānoskujas, pofig, ka neredzu pats, galvenais izskatīties labi pašam, tāpat arī autiņam
Par purnu labs
Apsveicu ar pirkumu
Galvenais ka sterils un pašam patīk.
Kāpēc tieši R16 ? Neko lielāku negribi ?
Galvenais ka sterils un pašam patīk.
Kāpēc tieši R16 ? Neko lielāku negribi ?
Pldies:)
Bus zems un uz r16 labi izskatisies plati diski:)
Bus zems un uz r16 labi izskatisies plati diski:)
Buutu vismaz atripinaajis liidz maniim atraadiities
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Obligāti pieripošu vienu vakaru Tavu e46 jau ar vel neesmu redzējis.
Izskatās labs parasts stock - lai labi ripo
p.s
1 posta bildes man nerāda
p.s
1 posta bildes man nerāda
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4