e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 62
- chevron_right
njā, bet nav jau sauss asfalts lai nevarētu kurināt.... pluss var tak slikus uzmest aizmuguree...
Nenokarat degunus vel jau ziema tikai sakusies.
Daudz mīlēsi mašīnu, iesprūdīsi izpūtējā.
cik lasiju tad kartiga ziema busot tikai ap janvara beigam,taka naksies paciesties
nu ok.... tad ir viena cita ideja... jāpierunā viens mans čoms (Kaspars K.) uztaisīt kādu vakara fotosesiju.... ko pārējie saka? man liekas ka būtu interesanti pakurināt ziemenes dēļ labām bildēm visiem kopā... un varbūt pat kāds video sanāktu....
Ja sāls būs noskalojies no ceļa tad aizbraukšu
no maneejaa tgd uz ziemu nav ko focet
Tad jau plāns skaidrs.
Kuriem ir ar ko ripot bauda ziemu.
Kam vel top(arī man) tie lien ārā uz vasaru.
Kuriem ir ar ko ripot bauda ziemu.
Kam vel top(arī man) tie lien ārā uz vasaru.
Daudz mīlēsi mašīnu, iesprūdīsi izpūtējā.
es tikai uz vasaru
moska kadam no jums ir miglinieku shtekeri? man abi divi jamaina..
galigi negribas tikai delj shtekeriem uz nezkurieni braukt pakalj
braucot no Madonas piestāj dzērbenes šrotā, domāju pa 2 Ls dabūsi abus :)
rit pec darba paskatisos,varbut ir.matissc rakstīja:moska kadam no jums ir miglinieku shtekeri? man abi divi jamaina..
Toch, nebiju iedomaajies, tikai vislaik skrobejos, ka gar marihuanu man vairs reti kad sanak brauktSancix rakstīja:braucot no Madonas piestāj dzērbenes šrotā, domāju pa 2 Ls dabūsi abus :)
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Ok, butu baigi labi :)marens rakstīja:rit pec darba paskatisos,varbut ir.matissc rakstīja:moska kadam no jums ir miglinieku shtekeri? man abi divi jamaina..
Jāsaprot cik mēs salasamies... Tad zvanīšu augšā māksliniekam un sarunāsim kur un kad....
Nu es jau itkaa varu ari piesliideet, bet ka jau teicu ar maniem ziemas kalpakiem un augsto ziemas edishen kliirensu tur nekaa skaista nav
atrakstamies kas būsim un izdomājam vietu (varbūt mākslinieks izdomās citu) un laiku, un es būšu ar fotogrāfu...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 62
- chevron_right