E36-DIF
Ja pašam patik.Un dzive izskatas daudz labak neka bilde.Bet iekša originalas kastes ieliku mazas pionier (liekas 10cm) un piesledzu pa taisno no maģā.Priekšejie strada no originala bmw pastuža un sabis no cita pastuža.Kopuma diezgan labi,man pietiek.Negribas jau koncert zaliikey07 rakstīja:Izskatas baigi labi, tev tajās Nokia kastītēs ir orģinālie speakeri ?
Kāpēc kko tādu vajadzēja taisīt?daudz brīva laika?
btw. es par korviku runāju
Tas aizņema 2 stundas kopuma.Bet tas vecais ir vispar čau,viņš jau tads miksts palika ka mali iekrit tur kur zapaska + bija ļoti netirs.Tagad vismaz cieta pamata un tira aine (izņemot to veco peleko pa malam kas ir vel jatira :) )Lawwr rakstīja:Kāpēc kko tādu vajadzēja taisīt?daudz brīva laika?
Augusta sakuma bilde kur ir redzami hroma uzlimes uz lupas un zem lampam...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vel dažasbildes pec mazgašanas...Labs lidzeklis disku mazgašanai.
tu to hromu pats līmēji?
pamojemu truli izskatās
pamojemu truli izskatās
Nu ko, dabuju ziemas riepas NOKIAN HAKKAPELITA 7 205/65/R15(B/U) atlikums 7-8 mm un diskus (paldies Igooo par diskiem) ...Gatavs ziemai
m moldingi prasās, bet ziemā jau pajāt.
uzlikas esi noņēmis?lai sāls nekrājas,bet kā ar tiem klipšu caurumiem, vai tev uz stikla līmes bija pielīmēts?
Forsi izskatas.
TAas hroms tur pa daudz priekšā
tikko ar ieraudzīju hromu
nu vot, :) hroms no lupas lip nost... pavasari limesu nost visu un meklesu aizm. m buferi avus blau krasa...un liksu atpakal moldingus, jo slieksnus parmetinaju tagad klipsus vajag nopirkt...Un sen ko nerakstiju,jo vel neko daudz nedariju...Gaidu kad bus siltak...bus darbins pa kuzovu,notonesu logus un vel janoperk m tech3 sturi...Pa ziemu tikai sajugu pilno komplektu samainiju...Un tagad vel gala bunduls prikola pec izdomaja palikt viens karajas uz 2 skruviem nav laika piemetinat jo darba do***** :) un vel kada bilde no svetdienas izbraucina uz Babiti...
Protams ka ir :) Gaida savu stundu kad bus uzlikti atpakalikey07 rakstīja:es ceru ka šitie ir ziemas diski, un vasaras diski tev vēl ir