“Auto Exotica 2014 ”
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Tu esi tipisks celtnieks, ej roc grāvjus un vakaros uz bildēm internetā, jo nekas cits tev neatliek
Nu tad bildi studijă,kā meitenēm tāda tipa pasākumā būtu jāizskatās?Wilsons86 rakstīja:Jobans mute un tad mēs brīnāmies, ka pret bmw un žurkām it sevišķi ir negatīva attieksme no līdzcilvēku puses. Prasti, vulgāri un nepiedienīgi. saskatījušies NFS un domā, ka tas ir stils kuru kopēt
Amish rakstīja:Tu esi tipisks celtnieks, ej roc grāvjus un vakaros uz bildēm internetā, jo nekas cits tev neatliek
haaaaaaaa kaa teiksi priekshniek
tev laikam sapiga tema ar bildem un drochishanu ne??:D
taa bija tava draudzene kuru aizskaaru??
ar kompatu pa brugji
cipruss18 rakstīja:man tagad butu jaataisnojas par kko??
es tak neteicu ka vinja ir nesmuka
Diemžēl tai otrai kompakti un celtnieki nepatīk,tāpēc teica,lai nummuru nedod
marihuans rakstīja:Diemžēl tai otrai kompakti un celtnieki nepatīk,tāpēc teica,lai nummuru nedod
Man atkal teica, ka visām meitenēm tērpi esot no Erota pāri palikušajām šmotkām iedoti...
Taa ari izskataas
Agrak celtnieki ar x5 braukaja,tad gan vinjam nebija iebildumi pret celtniekiem
Agrak celtnieki ar x5 braukaja,tad gan vinjam nebija iebildumi pret celtniekiem
ar kompatu pa brugji
Un tagad celtnieki nevar galus savilkt kopā,braukā ar kompotiem un maksā vēl 10 gadus krītu par sen pārdoto toreiz paņemto X5
Ridlihs rakstīja:Un tagad celtnieki nevar galus savilkt kopā,braukā ar kompotiem un maksā vēl 10 gadus krītu par sen pārdoto toreiz paņemto X5
Kaa kursh celtnieks
ar kompatu pa brugji
Labi ka tos 6eiro brivdienas ieguldīju sašļikā un alū
Pēdējais labojis KV_ - 14 Apr 2014, 11:19, kopā labots 1 reizi.
Par gaumi nestridas,ja tadas nav !cipruss18 rakstīja:es laikam kaadu aizskaaru
un par manu gaumi neuztraucies
nu blēd, šeit runājam par exoticu vai arī par to, kuram kāda gaume uz meitenēm??
Cabooom
Par Exoticu jau nav ko runāt.
Par cik sanāca tikt pie ielūgumiem, arī es biju exoticā.
Forši bija iekāpt proceed'ā un saprast, kāpēc viņš ir tik lēts salīdzinoši ar mk7 gti. Patika autorestaurātoru un youngtimer rally stendiņi. Patika zilais golfs ar x5 diskiem, patika, ja nemaldos gtm kluba stends ar izjaukto mk2 jettu.
Neiebraucu tajā japāņu stendā, kur no mašīnām nāca dūmi. Tipa izrīsota mitsu eclipse ir uzvārīta by default?
Bet tā pa lielam Latvijā ir daudz labāki auto, ko atradīt.. Stancīti redzēju ļoooti maz. Un tad jau arī nav brīnums, ka tauta saskatās 90to gadu tjūnu un paši taisa visādus brīnumus ar baloniņiem un bleķiniekiem.
Forši bija iekāpt proceed'ā un saprast, kāpēc viņš ir tik lēts salīdzinoši ar mk7 gti. Patika autorestaurātoru un youngtimer rally stendiņi. Patika zilais golfs ar x5 diskiem, patika, ja nemaldos gtm kluba stends ar izjaukto mk2 jettu.
Neiebraucu tajā japāņu stendā, kur no mašīnām nāca dūmi. Tipa izrīsota mitsu eclipse ir uzvārīta by default?
Bet tā pa lielam Latvijā ir daudz labāki auto, ko atradīt.. Stancīti redzēju ļoooti maz. Un tad jau arī nav brīnums, ka tauta saskatās 90to gadu tjūnu un paši taisa visādus brīnumus ar baloniņiem un bleķiniekiem.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nekas, sametat naudu un uz nākamo gadu būs vairāk un labākas meitenes Piemēram šitai, no meršu stenda, par gorīšanos tur pilnīgā pālī, maksā 250 euro dienā
šogad e36.lv meitenēm nebija ne vainas, manuprāt.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ja ir mute un velme,meitenes pabriivu var sarunaat
Agne nevajagjau ielenes mekleet
Agne nevajagjau ielenes mekleet
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2