Granīta e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12
- chevron_right
Kas te notiek ? Es nesen mainīju autiņam visu priekšu, pārkrāsoju tāpēc gandrīz bez defektiem. Lūpa der no Honda Prelude, saab 93 jaunie modeļi, 3 golfa vr6 lielā lūpa, gan jau vēl no kāda autiņa der :) .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Manējais ir dzīvojies pirms tam pa Latgali, ko izcili var no visām pusēm arī redzētoshels638 rakstīja:Daudz jau atkarīgs no tā pa kurieni auto dzīts, kādus ceļus savā dzīvē pieredzējis, piemēram savu vispār uz grants neatļaujos dzīt
Tad tu līdz grantij aizbrauc un tālāk ar kājām!?oshels638 rakstīja:Daudz jau atkarīgs no tā pa kurieni auto dzīts, kādus ceļus savā dzīvē pieredzējis, piemēram savu vispār uz grants neatļaujos dzīt
No kuras Preludes der? 4., vai 5.?Bubulis rakstīja:Kas te notiek ? Es nesen mainīju autiņam visu priekšu, pārkrāsoju tāpēc gandrīz bez defektiem. Lūpa der no Honda Prelude, saab 93 jaunie modeļi, 3 golfa vr6 lielā lūpa, gan jau vēl no kāda autiņa der :) .
Nu tā gluži nē, bet cenšos izvēlēties ceļus kur nav pa granti jābrauc, vai arī izmantoju tad darba auto, un čomi arī zin ka prasīt lai kaut kur ved pa granteni nav jēga man Maksimāli cenšos viņu izmantot tikai brīvdienām un izvēlēties labākus ceļus pa kuriem braukt :shuram žēl auto:erda rakstīja:Tad tu līdz grantij aizbrauc un tālāk ar kājām!?oshels638 rakstīja:Daudz jau atkarīgs no tā pa kurieni auto dzīts, kādus ceļus savā dzīvē pieredzējis, piemēram savu vispār uz grants neatļaujos dzīt
Pēc seniem laikiem:
* tika nomainītas aizm. bremžu trubiņas visā garumā;
* nomanītas pr. amortizatoru putekļu gumijas + atsitēji;
* Pr. un aizmugurē uzliktas sarkanās sēdinātās atsperes;
* nokrāostas melnas nāsis;
* nopulēts dzinējs;
* noplēstas visas uzlīmes;
P.s bildes, kad ārā būs normāls laiks .
* tika nomainītas aizm. bremžu trubiņas visā garumā;
* nomanītas pr. amortizatoru putekļu gumijas + atsitēji;
* Pr. un aizmugurē uzliktas sarkanās sēdinātās atsperes;
* nokrāostas melnas nāsis;
* nopulēts dzinējs;
* noplēstas visas uzlīmes;
P.s bildes, kad ārā būs normāls laiks .
Beidzot var pafočēt, nopulētais motors, melnās nāsis + sēdinājums.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ka mani tracina ta lupa zem priek.bampera
motortelpa pa pirmo !!
motortelpa pa pirmo !!
Lūpa pa pirmo!
Viens stūris jau saplēsts lūpai (var redzēt bildē), kad piebeigšu līdz galam, nopirkšu citu .
Ar ko motoru puceji?
motortelpa laikam tirak neka daudziem salona
Mani laikam vasarā gaidīs tāds pats liktenis, ja uzlikšu to golfa lūpuBubulis rakstīja:Viens stūris jau saplēsts lūpai (var redzēt bildē), kad piebeigšu līdz galam, nopirkšu citu .
nez kas tur var tracināt šitās lūpas uz stock buferiem vnkbosiks11 » 19 Jan 2012, 14:47
ka mani tracina ta lupa zem priek.bampera
cepums tam kurš pimais izdomāja šito padarīšanu ar golfa lūpām
BMW-Big Money Waste
negribu nevienu aizvainot bet ta lupa tam bamperim vienkarši iesparda
sapucets tak prieks paardosanas
Ar smilšpapīriem, sākumā ar 180, tad 250, tad ar veel kko un beigas ar 1800.chaboska rakstīja:Ar ko motoru puceji?
3 golfa. Ir 2veidu lupas gti - ta kā man un vr6 (arī jetta vecajām) lielāka.waarna rakstīja:No kura autiņa ir tā lūpa ?
Savam arī gribēju ar ķīmiju nomazgāt motoru, bet bija bailes, ka kkur nav kāda vitiņa vaļā, kur nevajadzētu šķidrumam tikt, ieraugot tādu motoru toč gribās tādu auto uzreiz iegādāties
Par to golfa lūpu - gaumes lieta, man arī nepatīk
Par to golfa lūpu - gaumes lieta, man arī nepatīk
MAn patīk tavs drapaks!
Un kad tu taisi en-en-en-en redilne, tad man arī patīk!
Un kad tu taisi en-en-en-en redilne, tad man arī patīk!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12
- chevron_right