E36-Elinaaa
bet pret e39 automata
Vakar krasotajam nogadata krāsa, un tuvakajas dienas tiks nokrasots!
Ja sanāks iebraukt būs dažas bildes!
Ja sanāks iebraukt būs dažas bildes!
WTF ko te raksti. Plikais m50b25 i var iet sliktāk, bet nu ne jau sliktāk nekā m50b25TU.seeingman rakstīja:mākslīgā deforsēšana moš mākslīgā apsēklošana?
m52b25 arī ir 170 maksimālie zirgspēki
deforsēšana principā ir jaudas samazināšana, bet tā kā m52 iet labāk nekā m50, kā arī tam ir lielāka kompresijas pakāpe, tad tā nav nekāda deforsēšana.
šaurās pierītes vienkārši nevar saprast kā tas ir, ka vienam motoram ir tipa mazāk zirgi, bet iet labāk.
davai vēl kāds ierkasta kas iet labāk(ir labāks)- m50 vai m52? pārāk maz informācijas topikā, grūti saprast ..moš jāņem m52b28 ārā un jāliek m50b25...
te runa bija par m52b25 un m50b25tu. Tur jau gadus 7 atpkaļ tiku sakdiribā kas iet labāk ar vairakiem testa autokkk_24 rakstīja:davai vēl kāds ierkasta kas iet labāk(ir labāks)- m50 vai m52? pārāk maz informācijas topikā, grūti saprast ..moš jāņem m52b28 ārā un jāliek m50b25...
bus ideals auto!
Pēdējais labojis AndzaK_LV - 14 Jan 2015, 00:36, kopā labots 1 reizi.
Tev ir tā retā iespēja pārkrāsot gandrīz vienalga kādā krāsa gribi, un tu izvēlies tādu pašu ?Elinaaa rakstīja:Krasa bus tada pati
- ikey07
Pilniigi piekriitu. Melnais vairaak neiespaido..ikey07 rakstīja:Tev ir tā retā iespēja pārkrāsot gandrīz vienalga kādā krāsa gribi, un tu izvēlies tādu pašu ?Elinaaa rakstīja:Krasa bus tada pati
Cabooom
Uzskatu, ka cosmo melns ir labākā krāsa no bmw kataloga. Svaigi krāsota izskatās brilianti!
Veiksmi.
Veiksmi.
Man liekas jebkura krasa svaiga izskatisies labi
Bildets ar kartupeli, tadel nevar redzet kad svaigi parkrasota visa masina!cipruss18 rakstīja:kas ar to nabagu notiek???
7dien tiks salikts kopa protams bez si bampera! tas tiks nodots man iznicinasanai!
Maigi sakot briesmīga bilde.
Tas krāsotājs pa taisno uz špakteļa krāsoja virsū?
mjaa, bildei kvalitates 0.
bet nu = = kvalitativus foto studijaa ludzu
bet nu = = kvalitativus foto studijaa ludzu
Sapnus buvee, nevis noperk...
Nezinu vai es atstātu tikko krāsotu, nepabeigtu autiņu ārā šitādā laikā. It kā jau nekas traks lietus ūdens un dubļi mazliet, bet tā pat būtu žēl.Kad savējo liku kopā bija tāds nenodod dievs kaut kur tiks kāds smilšu graudiņš bet katram jau savs
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Krasotajs viņu izdzina ārā jo cits auto viņam jakraso bija. Pašiem žēl bija jo nebija iespējas atdzit mājās!Linda rakstīja:Nezinu vai es atstātu tikko krāsotu, nepabeigtu autiņu ārā šitādā laikā. It kā jau nekas traks lietus ūdens un dubļi mazliet, bet tā pat būtu žēl.Kad savējo liku kopā bija tāds nenodod dievs kaut kur tiks kāds smilšu graudiņš bet katram jau savs