marihuaana kabris glabts no kapsetas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right
Izļurkāta es pieļauju ka viņa ir kā vidējā kabrio vulgaris bundža Latvijā ,ar kuru tiek spolēts ,mētātas saules un braukts ar cietiem amortizatoriem dien dienā ,ja nekrīt glāzes ar lanžeroniem no punktiem nost ,tad uzliec atsaites ,ja viņas VAR uzlikt - un brauc bēdu nezinādams !
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
tu katra topika iedirs kaut kada stulbibuguzlis rakstīja:iisti neredzu jeegu shim projektam. vieglaak un leetaak buutu bijis panjem ejoshu kabri un sapuceet. Šim tāpat vairs nekā no tā kas bijis nav. cik pēc bildēm var redzēt tad arī daudzas virsbūves daljas trūkst kas nozīmē to kā tāpat visu nāksies krāsot u.t.t. principā parasta plika bundža kā jebkura cita šrotā nopērkamā. ak jā un kā jau te kāds bija minējis tad arī jautājums cik tā bundža izļjurkāta.
ej labak nosveries abele visiem bus vieglak
kada tev atskjiriba ko vinjs dara ja grib lai taisa kaut bmw no metala cupas tev neviens naudu neprasa
Instagram INDIGAIS
tak lai taisa mani tas baigi neuztrauc
tīri izteicu savu viedokli par šo bezjēdzīgo projektu
Tāda laikam taču ir tā doma forumā ?
nē nu varbūt tu iedomājies ka visi ir dirsā līdēji un raksta tikai to ko kāds grib dzirdēt?
es pat neko nenodiršu tikai saku ka vieglāk un lētāk būtu nopirkt normālu kabri uz uztaisīt konču nevis pirkt kkādus donorus u.t.t. un pārkrāmēt to visu no viena šrota uz otru.
Gribētu zināt kas tajā bundžā tik īpašs ?
kā redzams viss īpašais kas tur bija ir iztirgots daļās un palikusi prasta bundža kura nu nekādi vairs nekad nebūs tas kas bija ja tāds ir šī topika autora mērķis.
Bet tā jau protams veiksmi darbos katram savi tarakāni galvā
tīri izteicu savu viedokli par šo bezjēdzīgo projektu
Tāda laikam taču ir tā doma forumā ?
nē nu varbūt tu iedomājies ka visi ir dirsā līdēji un raksta tikai to ko kāds grib dzirdēt?
es pat neko nenodiršu tikai saku ka vieglāk un lētāk būtu nopirkt normālu kabri uz uztaisīt konču nevis pirkt kkādus donorus u.t.t. un pārkrāmēt to visu no viena šrota uz otru.
Gribētu zināt kas tajā bundžā tik īpašs ?
kā redzams viss īpašais kas tur bija ir iztirgots daļās un palikusi prasta bundža kura nu nekādi vairs nekad nebūs tas kas bija ja tāds ir šī topika autora mērķis.
Bet tā jau protams veiksmi darbos katram savi tarakāni galvā
Cilvēkam patīk process nu to viņš šeit arī ir ieguvis.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
nu man prieks par viņu :)
starpcitu tā budža tak ir reģistrēta kā DD
Nav tā ka liekot benzīna dzinēju tā skaitās otrās kategorijas pārbūve??
Pirmās pakāpes pārbūve:guzlis rakstīja:nu man prieks par viņu :)
Degvielas tipa maiņa!
ha, skats labs ar kādu veici pirmo braucien
Man ir pardosana ljoti labs melns sporta salons ar visam absifkam ja vajag
var ari tikai sedekljus
var ari tikai sedekljus
Instagram INDIGAIS
guzlis rakstīja:iisti neredzu jeegu shim projektam. vieglaak un leetaak buutu bijis panjem ejoshu kabri un sapuceet. Šim tāpat vairs nekā no tā kas bijis nav. cik pēc bildēm var redzēt tad arī daudzas virsbūves daljas trūkst kas nozīmē to kā tāpat visu nāksies krāsot u.t.t. principā parasta plika bundža kā jebkura cita šrotā nopērkamā. ak jā un kā jau te kāds bija minējis tad arī jautājums cik tā bundža izļjurkāta.
tu savu kasti esi uz stenda licis un parbaudijis??
domajam ka 99% e36 bundzas ir naut nedaudz saverpushas un kas ir tiri logjiski
tak po,ja cilvekam ir iedvesma ,tak lai tais
es ari nebutu tadu darbu uznjemies,bet man ir interesanti askatiities
un isteniba baigi gribetos tavu auto redzet
ar kompatu pa brugji
ok par to izljurkaashanu nevar nepiekrist jo zhurkaam taa bundza staigaa labi bet nu tas taa vairaak jau doma par to ka tas viss pasaakums diezgan bezjēdzīgs. taa bundzha tik pat labi vareeja buut jebkura cita bundza un tas ka tas kaadreiz bija marihuana slavenais kabris vairs neko nenozīmē jo no tā kabra vienīgais labas kas palicis ir jumts. Jā protams tu vari apskatīt viens šobrīd garāžā ziemo otrs servisā izjauktā veidā tiek gatavots ziemai vienīgi pieņemšana pēc pieraksta par cik daudz interesentu apskatīt
no taas mashinas kas bija marihuaanam tieshaam nekas nau palicis... un doma vinju ir uztaisiit dadu kaadu es varu atljauties nevis kaadu kopeet...ja buutu cita kabra bunzha panjemtu citu, bet par cik gribeeju kabri un turpat netaalu no manas dzivesvietas tad kapeec nepanjemt... un tas ka vinja kaadreiz bija marihuaana slavenais kabris kaa tu raksti, tam tieshaam nau noziimes...guzlis rakstīja: taa bundzha tik pat labi vareeja buut jebkura cita bundza un tas ka tas kaadreiz bija marihuana slavenais kabris vairs neko nenozīmē jo no tā kabra vienīgais labas kas palicis ir jumts
Bazars lieks, tik tad nevajadzēja ar to sākt.Agrais rakstīja:un tas ka vinja kaadreiz bija marihuaana slavenais kabris kaa tu raksti, tam tieshaam nau noziimes...
Veiksmi darbos, vismaz taisot no nulles varēsu būt pārliecināts, ka viss būs kā vajag.
Idiņš.Hiperaktīvais rakstīja:1.8?
Par paveikto - apsveicami!
idiņš tev biksēs da*ni!!
nepievērsu iepriekš rakstītajam uzmnību soo... kļūdījos... cilvēcīgi tak !
nepievērsu iepriekš rakstītajam uzmnību soo... kļūdījos... cilvēcīgi tak !
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Kādēļ uzreiz idiņš? Pēdējās bildēs tur arī ir 1.8
Nesaprotu, ko jūs piesējāties cilvēkam?!? Katrs ko grib to dara. Šis vismaz kaut ko dara, nevis kā citi tik ar muti brauc.
Tāpēc ka tur ir skaidri redzams ka tas ir IS, jautājums vispār ir lieks, tā maigi sakot.edzis rakstīja:Kādēļ uzreiz idiņš? Pēdējās bildēs tur arī ir 1.8
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ne visi zin kā izskatās is.Jānis.P rakstīja:Tāpēc ka tur ir skaidri redzams ka tas ir IS, jautājums vispār ir lieks, tā maigi sakot.edzis rakstīja:Kādēļ uzreiz idiņš? Pēdējās bildēs tur arī ir 1.8
pa pēdējām lapām jēdzīgākais komentārsBMW-Valcha rakstīja:Šis vismaz kaut ko dara, nevis kā citi tik ar muti brauc.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right