E36-Kristinka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
Nu starp M42 un m5*b20 Uhhh cik milzīgā atsķirība aš 8hp wow
Nu man tā jauda ne tik ļoti ir vajadzīga,cik normāls motors. Man jau pietiek arī ar šo, bet apnicis vislaik kaut ko mainīt:/ daudz laika patērē tā visa čakarēšanās ar viņu. Nu pagaidām vel ar šo braukāšu, bet ja atkal būs problēmas,tad gan mainīšu.markskise rakstīja:Nu starp M42 un m5*b20 Uhhh cik milzīgā atsķirība aš 8hp wow
Pārāk spožas tās acis. Noregulē spožumu un būs
kā var enģeļiem spožumu noregulēt?duuj rakstīja:Pārāk spožas tās acis. Noregulē spožumu un būs
@instagram - anrijs.v
Viņai lkm ir tās multicolor. Tiem var .nleai rakstīja:kā var enģeļiem spožumu noregulēt?duuj rakstīja:Pārāk spožas tās acis. Noregulē spožumu un būs
Galvenais, ka pašai patīk ™
Ja tie tiešām ir enģeļi ar pulti, tad vienkārši ieslēdz kādu neitrālu krāsu un labāk
Ja tie tiešām ir enģeļi ar pulti, tad vienkārši ieslēdz kādu neitrālu krāsu un labāk
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Skaists auto.
Kā beidzās ar tiem apgriezieniem un degvielas pateriņu?
Kā beidzās ar tiem apgriezieniem un degvielas pateriņu?
Tās jā,ir regulējamās.spožums nav liels,bet uz telefona bildējot atspīd. Krāsa gan man šī patīk,violetas atstiņas mašīnas krāsā. Nu ik pa laikam jau nomainu arī uz kādu citu krāsu.
Nu zondei bija norauti vadi,sataisījām. Apgriezieni peld tagad tikai iedarbinot mašīnu. Par patēriņu vel nezinu. Pēc tās reizes nav tik daudz vel nobraukts.
Nu zondei bija norauti vadi,sataisījām. Apgriezieni peld tagad tikai iedarbinot mašīnu. Par patēriņu vel nezinu. Pēc tās reizes nav tik daudz vel nobraukts.
Hmmmm...vai vajadzēja tādu krāsu?....
oranžu vajag, tas būs čotka
Piekrītu
Dažreiz lieku arī oranžu un dzeltenu,mainu krāsas pēc garastāvokļa Viņai principā visas krāsas piestāv.
Manai tehno violētajai žurkai bija violēti enģeļi un dzīvē izskatijās labi, man patika.
vio-lēti :)
Super enģeļi, laba izvēle!
Miglas gan prasās nomainīt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6