Dzheja cabrio stāsts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right
Un pēc tam noķert kapotā?ikey07 rakstīja:nevar tās lāpstiņas drusku apvīlēt?
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Uz vasaru cerams redzesim ielas ar nolaistu jumtu!
Topiks
Topiks
Baigi izskatās ne-pēc-e36 ventilatora. Man šķiet, ka E36 ir daudz plānāks tas ventilators.
Vakar marihuans atveda, hvz no kā.dogMa rakstīja:Baigi izskatās ne-pēc-e36 ventilatora. Man šķiet, ka E36 ir daudz plānāks tas ventilators.
E36, E46 visiem ir 420 vai 410mm, šim ir ~460mm diametrs.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Nav runa tikai par diametru, bet gan par biezumu.. Tie spārniņi izskatās drūmi biezi.
Nupat dabuju mazāku, no E39. Biezums tāds pats. Ir labāk, bet vienalga radiators strīķējas. E36 man te tuvumā nav. E46 pārsvarā nāk elektriskie.dogMa rakstīja:Nav runa tikai par diametru, bet gan par biezumu.. Tie spārniņi izskatās drūmi biezi.
Ja kādam ir no E36 un iespējams izmērīt biezumu - tas būtu super.
Bezcerīgu situāciju padara fakts, ka pat ja e36 tas ventilators ir plānāks, tas maz ko mainīs, jo jābūt vēl arī brīvai vietai kur motoram staigāt.
Tas vienmēr ir tik jauks brīdis :)
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Jā tas ir patiešām zelta brīdis
congrats
Zināmas sajūtas
Didzis arī fonā
Didzis arī fonā
P.s muftai tur ir vietas, Tev vajag citu muftu (tās spārnus), ZF pie tā nav vainīgs (dzinēja novietojums no tā nemainās).
Ļoti nelasīju (no kurienes ņem signālu temperatūrai priekš paneļa ?), vai asc bloku jau salikāt lai griežas redline ?
Edit. liktu e36 kronšteinus, viss būtu Gerai :) (tas par muftu)
Ļoti nelasīju (no kurienes ņem signālu temperatūrai priekš paneļa ?), vai asc bloku jau salikāt lai griežas redline ?
Būsi ne tā sapratis. Ja motors būtu uz e36 kronšteiniem, tad viņš būtu tuvāk ugunssienai. Tas nozīmē ka arī kārba būtu vairāk uz atpakaļu- tātad ZF kārbai jāmaina kulise, jo esošā jau ir līdz galam, uz atpakaļu vairs dabūt nav iespējams.Sancix rakstīja:P.s muftai tur ir vietas, Tev vajag citu muftu (tās spārnus), ZF pie tā nav vainīgs (dzinēja novietojums no tā nemainās).
Tieši šī paša iemesla neder arī mufta. Ne ar mazajiem spārniņiem ( 410mm) ne kādiem, jo problēma ir galvenokārt spārniņu biezumā. Ir variants likt no dīzeļa, bet īsti man tādu risinājumu negribas. Meklēju elektrisko ventilatoru šobrīd. Diemžēl izskatās ka lai dabūtu ko normālu būs jāgaida un auto līdz prombraukšanai salikt līdz galam nepaspēšu.
ASC - vēl neesam ķērušies klāt, viss vēl nav izdarīts.
Kur problēma uzlikt ZF kulisi ? Tas manuprāt ir vērtīgāk, un svars tiek dzinēja aiznests uz aizmuguri...vari likt muftas utml. :)
Es tikai iesaku.
Man nav laika ar šitiem pašiem darbiem tikt galā, Tu gribi lai vēlreiz ceļu to motoru ārā?Sancix rakstīja:
Kur problēma uzlikt ZF kulisi ? Tas manuprāt ir vērtīgāk, un svars tiek dzinēja aiznests uz aizmuguri...vari likt muftas utml. :)
Es tikai iesaku.
Hmm...nu pag, Tev kāds ieteica likt e46 kronšteinus ? Cik saprotu, Tev stāv e46 kronšteini un kulise ? Vai es kko ne tā saprotu ?
Ja tā, tad sabiedriskais fui tam kas to ieteica, ar šo dzelzi viss ir plug and play, tik jāliek e36 kronšteini, kulise.
Padomā kas notiek ar izsvarojumu...
Bet pa īstam cepuri nost
Ja tā, tad sabiedriskais fui tam kas to ieteica, ar šo dzelzi viss ir plug and play, tik jāliek e36 kronšteini, kulise.
Padomā kas notiek ar izsvarojumu...
Bet pa īstam cepuri nost
Nu jau Tu pārspīlē
Ar izsvarojumu viss ir ok, tur ir 2-3 centimetru starpība
Marihuans teica lai nečakarējos, bet viņš nezināja ka gribu atstāt arī kondišku. Karoče vnk daudz sīkumu, kas kopā salasot ir baigais tracis.
Nekas, vakar iedzēru jēgeri, apsēdos un padomāju. Ja taisu, tad pa smuko. Pasūtīšu normālu "slim" ventilatoru un neiespringšu
Ar izsvarojumu viss ir ok, tur ir 2-3 centimetru starpība
Marihuans teica lai nečakarējos, bet viņš nezināja ka gribu atstāt arī kondišku. Karoče vnk daudz sīkumu, kas kopā salasot ir baigais tracis.
Nekas, vakar iedzēru jēgeri, apsēdos un padomāju. Ja taisu, tad pa smuko. Pasūtīšu normālu "slim" ventilatoru un neiespringšu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right