E36 328 Harijs Vorza-Dārgais

Profila bilde
Harijs Vorza-Dārgais
Ziņojumi: 177
Pievienojies: 20 Jan 2015, 15:22
Braucu ar: e36 328
205/45 cik atceros. Palidziba draugam ar piemeeriishanu!
Profila bilde
Harijs Vorza-Dārgais
Jaabrauc pec balvas- tikai nav ne jausmas kas prezentaa buus! Siikums bet patiikami BMW Latvija.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
alnis.
Ziņojumi: 98
Pievienojies: 21 Jūn 2014, 13:54
Braucu ar: E23, E36, E46
Palasīju komentārus par spoileri, un jau kārtējo reizi pārliecinājos par to, cik e36 īpašnieki ir bara instinkta pārņemti, pieci tipi pasaka ka žurkai spoileris ir lauki, kam visi pārējie bļauj līdzi "tieši tā", nākamie pieci tipi sāk fanot par vecajiem labajiem st5, attiecīgi pārējie skrien meklēt tādus pašus. kupejai spoileris ļoti labi izskatās, oriģinālais gt izskatās gluži kā radīts, tāpat arī mazas žiletes arī izskatās labi ja auto ir "sportisks paskats"

Piederētu tas auto man, tad saņemot balvu es viņu noteikti nodotu zii rokās, kā nekā to balvu tu dabū tikai un vienīgi viņa labās gaumes dēļ.
Profila bilde
Harijs Vorza-Dārgais
alnis. rakstīja:Palasīju komentārus par spoileri, un jau kārtējo reizi pārliecinājos par to, cik e36 īpašnieki ir bara instinkta pārņemti, pieci tipi pasaka ka žurkai spoileris ir lauki, kam visi pārējie bļauj līdzi "tieši tā", nākamie pieci tipi sāk fanot par vecajiem labajiem st5, attiecīgi pārējie skrien meklēt tādus pašus. kupejai spoileris ļoti labi izskatās, oriģinālais gt izskatās gluži kā radīts, tāpat arī mazas žiletes arī izskatās labi ja auto ir "sportisks paskats"

Piederētu tas auto man, tad saņemot balvu es viņu noteikti nodotu zii rokās, kā nekā to balvu tu dabū tikai un vienīgi viņa labās gaumes dēļ.
Man arii ar gaumi nav suudiigi ja nopirku tieshi sho masiinu! :) bet jaa protams paldies zii par skaista auto uzbuuveeshanu!
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu
Reputācija: 6

Si ir nu jau Harija 1 balva un lai paliek pie vina .apsveicu tevi :sarunats: ar vinu un cerams ka ne pedeja jo gribot vai negribot tu busi spiests dazos pasakumos shogad piedalities :D ,, tas tev diemzell nak ka bagaza lidzi shim auto ,, :gigigi:

Ps: man patiesi ari liels prieks ka auto gusst atzinibu ne tikai kad bija manas rokas :super: un kas skaitas balvu tad nu man ir pars balvas pasham palikushas no pagaisha gada kas stav majas plauktina un kraj puteklus :lol: un ka zinams tad viss iet uz priekshu un man ir jauns projekts kas tiek kilets lena gara ;) ,,drizuma paradisies stabo.lv bildes ,,, diemzel tas nav e36 un es nesaku ka nebus nekad vairs jo ka zinams mes visi atgriezamies pie labam lietam agri vai velu :gigigi:

Harij piedot ka izpludu tava topika :gigigi:
Profila bilde
Harijs Vorza-Dārgais
Zii no problemo! :) pa pasaakumiem runaajot es esmu iekshaa! :)
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu
Reputācija: 6

harij nu ko dabuji ieliec bildi :gigigi: lai parejiem heiteriem ir centiba uz bilzu sutishanu :D :D :D
Profila bilde
Harijs Vorza-Dārgais
Custom made gear knob. Skatisos ka bus salona- ja vajadzes tiks pulverots melns- varbuut augshpusee gravejums ///M
Buus eerti! :)
Profila bilde
Zirdzins
Ziņojumi: 1027
Pievienojies: 13 Feb 2012, 21:10
Braucu ar: e36
Reputācija: 1

Nu ko aizgaaja, braucu aplaistiit pie tevis so mantu! 2015. ///M gearknob....Smuki iegravee un pulvero melnu, busi krutakais vecis ciemaa kuraa kruti vechi :super:
Attēls
Profila bilde
Zirdzins

.
Attēls
Profila bilde
Zirdzins

Tests. Vadība laba, pārslegties var ātri, labs svars... Miinusu nav...
Attēls
Profila bilde
MAIZE
Ziņojumi: 262
Pievienojies: 01 Feb 2015, 11:03
Braucu ar: lsd
Zirdzins rakstīja:Tests. Vadība laba, pārslegties var ātri, labs svars... Miinusu nav...
dēēm, ir iespēja arī pie šāda tikt? :o
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

MAIZE rakstīja:
Zirdzins rakstīja:Tests. Vadība laba, pārslegties var ātri, labs svars... Miinusu nav...
dēēm, ir iespēja arī pie šāda tikt? :o
+320I
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
JorensHS
Ziņojumi: 546
Pievienojies: 28 Dec 2014, 17:59
Braucu ar: 318i
Mīnuss nevarētu būt ka viņš ir no metāla? Tad ziemā toč tur būs baigais mīnuss :D

(Man iepriekšējā mašīnā bija alumīnija puļķis, ziemā bez cimdiem bij ne pārāk komfortabla pārslēgšanās)
Four doors, more whores.
Attēls
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2172
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25
Reputācija: 3

Šis auto diez vai ziemā brauc. Tiem kam tādu vajag, ejat pie virpotāja, pirmklasnieka darbs.

Katrā ziņā man patīk, M burtiņu ar vajag iegravēt un kārtīgās krāsās sataisīt :D :super: :super:
Profila bilde
Harijs Vorza-Dārgais
EZirdziņš priecīgs! Vinjam arii tads klokis buus. :D
Profila bilde
Zirdzins

:D Ak šis žēlais skatiens
Pēdējais labojis Zirdzins - 24 Mar 2015, 22:46, kopā labots 1 reizi.
Attēls
Profila bilde
Makleins
Ziņojumi: 175
Pievienojies: 18 Nov 2013, 22:20
Braucu ar: e46
Atrašanās vieta: Preiļi
:D
Profila bilde
MAIZE
Ziņojumi: 262
Pievienojies: 01 Feb 2015, 11:03
Braucu ar: lsd
:super: :giggle:
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Profila bilde
Vladlen
Ziņojumi: 2863
Pievienojies: 23 Mai 2012, 17:14
Braucu ar: etanolu kanna
Atrašanās vieta: Mežciems
Reputācija: 21

Kas ar shortshiftu? Izskatas ka nau o.O nau ka ikarusa karba?