E36-Timon [Ninja Turtle]
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
Ar uzlīmēm ierauts zarā.
Powerā puse impotenti sirmači
Tiešām besī, tajā pašā lapā riktīgi nodirsa e36!ElvijsR rakstīja:Powerā puse impotenti sirmači
Paši baigi stilo ar jauniem Bmw kuri ir paņemti uz līzingu
jā jā man ar besī, ka es nebraucu ar puvušu žurku, bet jaunu līzingā paņemtu mitshu evo10
p.s tā nav vienīgā mašīna mānā auto parkā
labākais interneta warriors
Nopietni?!?woldens rakstīja:jā jā man ar besī, ka es nebraucu ar puvušu žurku, bet jaunu līzingā paņemtu mitshu evo10
Tu gan esi riktīgs vecis
Nekas nenotiek, krāju naudu pārkrāsošanai
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
drauga ex auto,nonaca tiešam labas rokas
Mana skatijuma tas uzlīmes arī ir liekas,bet nu katram savs... Krasa palīks ta paša? vai vnk dažas detaļas krasosi?
Mana skatijuma tas uzlīmes arī ir liekas,bet nu katram savs... Krasa palīks ta paša? vai vnk dažas detaļas krasosi?
Krāsa paliks ta paša. Vnk gribu atjaunot un visus punktiņus kur pēc ziemas rūsa radīsies izlabot. Ka arī būtu labi arkas izvalcē, jo tie diski tomēr grauž visu no iekšpuses un tur sāk veidoties rūsa. Pagaidām nezinu krāsošu visu vai tikai līdz logu līmenim. Ir arī doma pēc krāsošanas uzreiz ar plēvi aplīmēt, tad gan plēvei cita krāsa būs.gan4a rakstīja: drauga ex auto,nonaca tiešam labas rokas
Ar tam uzlīmēm laikam patīk tikai man un bērniem Bet "это чисто моя придурь" Vēlāk točna noņemšu, bet pagaidām lai ir.
Kad man bija volvo 940, man bija dzeltanas miglas un prasija iesleegt ,iesledzu un viss chill, miglas var but dzeltanas un vel kkada krāsā, jo ķip tas divas krasas neietekmē neko un pilda savu funkciju.timon rakstīja:Bija atslēgtas un bez spuldzēm, bet tapat pateica noplēst tonējumu un tad iedeva uzlīmītiNixon rakstīja:Dīvaini, jo dzeltenas miglas nedrīkst būt.
Tagad darbiņš, jātonē no jauna
Graciasnleai rakstīja:tie diski labi iet klāt
Katram inspektoram tak savi noteikumi Saktu strīdēties par šo, viņš atrastu kaut ko citu kam piepisties, ta jau teica ka riepas ir uzšautas uz diskiem un tā ķipa nedrīkst, pat pasauca otro džeku un konsultējas ar viņu. Tā taču ir žurka, nav jaunais auto no salona.Razbainieks rakstīja:Kad man bija volvo 940, man bija dzeltanas miglas un prasija iesleegt ,iesledzu un viss chill, miglas var but dzeltanas un vel kkada krāsā, jo ķip tas divas krasas neietekmē neko un pilda savu funkciju.timon rakstīja:Bija atslēgtas un bez spuldzēm, bet tapat pateica noplēst tonējumu un tad iedeva uzlīmītiNixon rakstīja:Dīvaini, jo dzeltenas miglas nedrīkst būt.
Tagad darbiņš, jātonē no jauna
Man vispār liekas ka TA chaliem besii žurkas ;D meklē visu par ko pesieties,man gandriz pat divnieku ielika par to ka domkrata vieta biš iemīcītatimon rakstīja:
Katram inspektoram tak savi noteikumi Saktu strīdēties par šo, viņš atrastu kaut ko citu kam piepisties, ta jau teica ka riepas ir uzšautas uz diskiem un tā ķipa nedrīkst, pat pasauca otro džeku un konsultējas ar viņu. Tā taču ir žurka, nav jaunais auto no salona.
Ātrāk to vasaru gribās.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4