E36-Regnars M3 DRIFT COUPE

Cepuri nost tava un komandas darbu priekšā...
būs ļoti skatāms 2015. gads...

būs ļoti skatāms 2015. gads...

kas tas ir, ko liek starp aizmugurējiem poly logiem un kuzavu(melnais)?

poly logi vienkārši nokrāsoti pa to liniju 

es tā skatos ka sogad baigias bums visiem ir tā izolentas zilā krāsa
kas šim kas reezo un vēl tur bija
bet ir labi

bet ir labi

A kur tu redzi zilo izoleni? Vai ar doma silikona likumus prieksh ic? [emoji3] jaa tas buus bums shogadGM-747 rakstīja:es tā skatos ka sogad baigias bums visiem ir tā izolentas zilā krāsakas šim kas reezo un vēl tur bija
bet ir labi
Sent from my HTC One_M8
crapworks

Manuprāt, viņš neteica, ka kaut kur ir zila izolācijas lente, bet norādīja uz krāsu.pusdzivais rakstīja:A kur tu redzi zilo izoleni? Vai ar doma silikona likumus prieksh ic? [emoji3] jaa tas buus bums shogadGM-747 rakstīja:es tā skatos ka sogad baigias bums visiem ir tā izolentas zilā krāsakas šim kas reezo un vēl tur bija
bet ir labi
Sent from my HTC One_M8

Auto tāds ļoti pamanāms

zilās izolentas krāsa diskiem un dugām .....pusdzivais rakstīja:A kur tu redzi zilo izoleni? Vai ar doma silikona likumus prieksh ic? [emoji3] jaa tas buus bums shogadGM-747 rakstīja:es tā skatos ka sogad baigias bums visiem ir tā izolentas zilā krāsakas šim kas reezo un vēl tur bija
bet ir labi
Sent from my HTC One_M8

Gribu šo redzēt darbībā;
monster

monster

wow un es domāju kuram tas aparāts!
rīt iečekosim!

rīt iečekosim!

bļāaaac tas spoilers 

man ta sarkana krasa ar zilo nereali patik,bet dzeltenaa kka nedaudz saboja to visu.manas domas tik
Pjer par spoileri nesaac,ta mashina ir driftam un te var izpausties:D
Regnar ar sho ari bus kiss the wall ?
Pjer par spoileri nesaac,ta mashina ir driftam un te var izpausties:D
Regnar ar sho ari bus kiss the wall ?

ar kompatu pa brugji

tu gan esi jokains!Pjērs rakstīja:bļāaaac tas spoilers

te viss ir kārtībā, nav jau nekāda Stabo žurka ar spoileri, ar kuru vienīgais kas tiek darīts ir grieztas saules maximas stāvvietāPjērs rakstīja:bļāaaac tas spoilers