Mr. Lemon 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- chevron_right
Varbut pats piemerotakais butu coloveri, bet nav pieredzes un nezinu vai tas ir netikai forsi bet ari praktiski lietot vinjus visas sezonas, protams pareizi kopjot
bet nu pie faktora varetu but ari teritorija kada dzivo:) bet poljube es palieku pie savas versijas un PUNKTS
diski labi, bet nu ta hometa krasa panem un tak parkrāso vinus, atstaj plauktu spīdīgus, nezinu žurkai nevar būt hromēti diski!
Pagajušo ziem ta iegriezās ka nācās braukt ar kabri, vsp bez problēmām, pat ar manu sedinājumu, galvenais ir nemīzt un piedalities, domaju ka coiloveri butu ideālais variants, cik vajag tik ari zems ir, jo nu tev draugs purns par augstu, bet nu ka jau kads teica, cik celveku, tik viedokli
Par auto - labs arkls
Pagajušo ziem ta iegriezās ka nācās braukt ar kabri, vsp bez problēmām, pat ar manu sedinājumu, galvenais ir nemīzt un piedalities, domaju ka coiloveri butu ideālais variants, cik vajag tik ari zems ir, jo nu tev draugs purns par augstu, bet nu ka jau kads teica, cik celveku, tik viedokli
Par auto - labs arkls
Diski manuprāt galiigi neder, hroms uz e36...iepriekshejie pat izskatijaas prostinjkaakbet smukaak..
Bet nu tas mans viedoklis
Bet nu tas mans viedoklis
Pa so laiku ir piestradats pie dazam lietaam:
Viena no tam ir tada ar nedaudz humoristisku pieskaņu, tad nu taa, ta ka tagad veess rudens un ziema tuvu, tad vajadzeja apskatities un sataisiit sev termostatu, jo domaju, ka vins izgajis no ierindas, tadelj ka dačiks parasti pacelaas knapi virs zilaa un gaiss bija knapi silts. Saaku ar tosola sadalītājvāka nonemsanu, isti nezinu ka vins saucās un ta pavērās parsteigums, ka termostata vispar nav bijis, un tad sapratām ka jamaina tad pats tas vaks jo ieprieksejam saimniekam vins bija liimets ar kautkadu specialu limi (plaisa pa visu vaaku), protams perkot savu vāģi to momentaa neredzeeju, jo plaisa bija vākam lielakoties apaksējaa dalja.
Tatad nomainiju to tosola sadalitajvaaku, protams lietotu, jo jauns maksaa parak saaliiti, termostatu ieliku, (bija skrobe ar visu sistemu,tosols nerinkoja ka vajag, nevareja palaist jo gaisa korķi bija uc. baigi ilgi cakarejaamies bet izdevaas).
Veel pa so laiku tika notirgoti tie bling bling diski , tadi e36 toc neiet klat un apzinos savu kljuudu.
Parit tiks nomainits lukturs un to korektors.
Tehniskajaa man par lielu brinumu dabiju melno nakļeiku, ielika 2 par parak lielu stures pirksta brivkustibu labaja pusee (tas jav labots), veel divus divniekus par atgazeem un 2 par pakaljejo benkju siksnaam, vajagot but 3 nevis 2, Kautkads debiilisms.
Drizuma tiks iepirkti rizie pagriezieni, japiemeklee kada luupa un atrak jasakarto garaza lai savu e36 tur varetu iedziit. Ja ziema bus gara tad vinju nopulesu, ievaskosu un ir doma kautko iesakt ar saviem tagadejiem diekiem (O.Z.) visdrizak vienkarsi nopulesu plauktus. Pavasari jav saksu domat par sedinajumu, jo vienkarsi iepirkt atsperes es neplanoju.
Viena no tam ir tada ar nedaudz humoristisku pieskaņu, tad nu taa, ta ka tagad veess rudens un ziema tuvu, tad vajadzeja apskatities un sataisiit sev termostatu, jo domaju, ka vins izgajis no ierindas, tadelj ka dačiks parasti pacelaas knapi virs zilaa un gaiss bija knapi silts. Saaku ar tosola sadalītājvāka nonemsanu, isti nezinu ka vins saucās un ta pavērās parsteigums, ka termostata vispar nav bijis, un tad sapratām ka jamaina tad pats tas vaks jo ieprieksejam saimniekam vins bija liimets ar kautkadu specialu limi (plaisa pa visu vaaku), protams perkot savu vāģi to momentaa neredzeeju, jo plaisa bija vākam lielakoties apaksējaa dalja.
Tatad nomainiju to tosola sadalitajvaaku, protams lietotu, jo jauns maksaa parak saaliiti, termostatu ieliku, (bija skrobe ar visu sistemu,tosols nerinkoja ka vajag, nevareja palaist jo gaisa korķi bija uc. baigi ilgi cakarejaamies bet izdevaas).
Veel pa so laiku tika notirgoti tie bling bling diski , tadi e36 toc neiet klat un apzinos savu kljuudu.
Parit tiks nomainits lukturs un to korektors.
Tehniskajaa man par lielu brinumu dabiju melno nakļeiku, ielika 2 par parak lielu stures pirksta brivkustibu labaja pusee (tas jav labots), veel divus divniekus par atgazeem un 2 par pakaljejo benkju siksnaam, vajagot but 3 nevis 2, Kautkads debiilisms.
Drizuma tiks iepirkti rizie pagriezieni, japiemeklee kada luupa un atrak jasakarto garaza lai savu e36 tur varetu iedziit. Ja ziema bus gara tad vinju nopulesu, ievaskosu un ir doma kautko iesakt ar saviem tagadejiem diekiem (O.Z.) visdrizak vienkarsi nopulesu plauktus. Pavasari jav saksu domat par sedinajumu, jo vienkarsi iepirkt atsperes es neplanoju.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
SUNSET
P.S. driz vel kadu bildi iemetisu, vinuu ir diezgan daudz un gruti izveleties labaakaas
P.S. driz vel kadu bildi iemetisu, vinuu ir diezgan daudz un gruti izveleties labaakaas
Neesi paskatījies kā izskatās tavi diski ar noņemtiem centriņiem? Man uz vienu brīdi bija mazliet līdzīgi diski, un bez centriņiem izskatījās daudz labāk. :)
Kadu laicnju atpakalj bija nonjemti, gruti bija izlemt ka labaak , bet tad ieksa pasa secnra tie ass vacinji butu japamaina. Bet nu paldies par ieteikumu vrbt savediisu iekspusi vinjiem kartiba, jo nav no tiirakajaam vietaam
kad būs e36 kluba uzlime? :P
Mļe, kluba uzlīmes vēl nemaz nav Ir tikai e36.lv foruma/saita uzlīmes.
dogMa rakstīja:Mļe, kluba uzlīmes vēl nemaz nav Ir tikai e36.lv foruma/saita uzlīmes.
Manam arī nav vēl uzlīmētasdogMa rakstīja:Mļe, kluba uzlīmes vēl nemaz nav Ir tikai e36.lv foruma/saita uzlīmes.
Dots devējam atdodasBubulis rakstīja:dogMa tāds agresīvs .
Atkal es pie visa vainīgs
Iet runa par KLUBA uzlīmēm, nevis e36.lv foruma uzlīmēmRolands rakstīja:Manam arī nav vēl uzlīmētasdogMa rakstīja:Mļe, kluba uzlīmes vēl nemaz nav Ir tikai e36.lv foruma/saita uzlīmes.
Nu nezinu vai foruma uzlimi esmu jav pelnijis bet uz vasaru nebutu slikti uzklēbēt, tikia jasagaida siltaks laiks un japietaisa sis tas ka ari diski japarkraso
Sitie tika sodien uzlikti, pasam jav ljoti patiik
Driz bus kada bilde ar visu auto
Driz bus kada bilde ar visu auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 10
- chevron_right