E36-Riks*
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12
- chevron_right
Nevari sagāzt riteņus?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Diskus nepārdod?
Nē! pašam tagad pilnas bikses ar laimi!klifiks rakstīja:Diskus nepārdod?
Vakar tika nopirktas jaunas sagāzuma skrūves un tika noregulēts sēdinājums
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
skaisti
viss itkā zajebis, tik tie pavarotņiki
Jā, zinu, gaidu kad bračka liks iekšā rižikus, tad tieku pie baltajiem!naljanke rakstīja:viss itkā zajebis, tik tie pavarotņiki
Daļa uzslavas userim Kaliks, visi darbi top ar viņa palīdzību, jo pagaidām patstāvīgi nemāku skrūvēties, kā nekā pirmais auto
eu tu savu draudzeni nelaid sēdēt kabrī, jo šī bulciņu rījēja???
varēji jau baltiem buriem to uzraxtu, tad gan raudātu ka rešņi tavu žurku nobuktētu
.......bļa tikko iedomājos, šito uzraxtu parādīšu savam čomam kurš naturāls resnis un šim vecene resnule, bet krievus šis kā mušas ar knipi sit, viņš tak tev pa muti sadotu un kabri nospārdītu (cik jau viņs savu resno kāju var pacelt) bet kā jau resnis ar kompleksiem, īpašī aizdegas ka viņu pālī pa resni vai donatu sauc, tad tik jāņem vaga, kamēr tusnis pakāļ dzenas un pēc 20metriem apstajas atvilkt elpu, resnai ķēms bet mans čoms tāpēc varu šo pa resni saukt, pats atļāva pēc tam kad man degunu salauza, kad pirmo reizi šo pa bulciņu nosaucu
varēji jau baltiem buriem to uzraxtu, tad gan raudātu ka rešņi tavu žurku nobuktētu
.......bļa tikko iedomājos, šito uzraxtu parādīšu savam čomam kurš naturāls resnis un šim vecene resnule, bet krievus šis kā mušas ar knipi sit, viņš tak tev pa muti sadotu un kabri nospārdītu (cik jau viņs savu resno kāju var pacelt) bet kā jau resnis ar kompleksiem, īpašī aizdegas ka viņu pālī pa resni vai donatu sauc, tad tik jāņem vaga, kamēr tusnis pakāļ dzenas un pēc 20metriem apstajas atvilkt elpu, resnai ķēms bet mans čoms tāpēc varu šo pa resni saukt, pats atļāva pēc tam kad man degunu salauza, kad pirmo reizi šo pa bulciņu nosaucu
Pēdējais labojis woldens - 11 Jūl 2015, 20:00, kopā labots 1 reizi.
labākais interneta warriors
Kautkā vienalga..woldens rakstīja:eu tu savu draudzeni nelaid sēdēt kabrī, jo šī bulciņu rījēja???
.......bļa tikko iedomājos, šito uzraxtu parādīšu savam čomam kurš naturāls resnis un šim vecene resnule, bet krievus šis kā mušas ar knipi sit, viņš tak tev pa muti sadotu un kabri nospārdītu (cik jau viņs savu resno kāju var pacelt)
Ko saki par Luftwaffe? Man daudzi krievi ir virinājuši savu pažobeli, uzdirsu pretī un viss!
P.S. - Tev nebūtu bail uzkarināt uz spoguļa Latvijas lentīti? Ka tik georgisti neizsit vējstiklu..
Bet anyway tā uzlīme tur ilgi nebūs, jo kabris drīz pulēsies, un pašam ar nepārāk..woldens rakstīja:eu tu savu draudzeni nelaid sēdēt kabrī, jo šī bulciņu rījēja???
P.S. - Pastāvīgas vecenes nav, jo grūžu naudu krabī, pietiek ar tripu uz Vecrīgu lai izpurinātu kādu daiļavu!
man ar humoru viss kārtībā, bet šitādi prikoli gan pie kkā nevisai...neuzskatu ka ka vajadzētu līmēt kauto tādu uz mašīnas kas cilvēku var aizskart personīgi
tad jau var uzlīmēt ka mašīnā ņemu tikai anorektiķes, jo tad mašina ies ātrāk un nerīs tik daudz degvielu kā piebāsta ar resnulēm
bet nu poh resnuļi paliek resnuļi, lai iet vingrot un mazāk rij, vepri fakingie
tad jau var uzlīmēt ka mašīnā ņemu tikai anorektiķes, jo tad mašina ies ātrāk un nerīs tik daudz degvielu kā piebāsta ar resnulēm
bet nu poh resnuļi paliek resnuļi, lai iet vingrot un mazāk rij, vepri fakingie
labākais interneta warriors
Piedūrīga uzlīmē un kabris ar diskiem iet ideāli kopā
nu tik pat labi varēja iztikt bez tās tilzās nakļas, bet nu, ja jau pašam patīk...
8j et20apasnastj rakstīja:Kads platums un iznesums ir jaunajiem diskiem?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12
- chevron_right