UZMANĪBU!!! Slikts serviss "Autocentrs Rīga"
CaK, malaģēts, lai tauta zin savus varoņus! Kā jau iepriekš kādā komentārā tika izteikts. PS savu auto pie nepazīstamiem ķīlētājiem nekad nedzenu... Vienīgi sajūgu nomainīt aizdzinu pie Sīkā, min.reklāma. Bet auto vajadzēja ātri dabūt uz strīpas
CaK rakstīja:Atkārtoju priekš idiotiem (tev) - Manā e36 topikā un uzmetēju topikā šī tēma pazudīs, bet ja uztaisa jaunu tēmu servisu sadaļā (kur arī atradu šo miestu), tad tā nepazudīs un tur paliks. Aizgāja?JānisK-[JK] rakstīja:
Kāds sakars manai muļķibai vai nemuļķibai ar tavu ņerkstēšanu? ja jau vairākas reizes šeit izstāstīji savu bēdu TAD KO VĒL GRIBI?
Piedod, bet Tu pats esi idiots un mulkis.. Ar kadam tiesibam TU vari citus saukt par mulkiem un idiotiem???
Tevi appisa? Nu forsi, macies no kludam un viss. Ja ne, aizej, izspied sapi poda, ne apsaukajies uz citiem..
Saprotams ir viss.. Ja, nesmuki pret Tevi izdarija, sapisa masinu, nokasa lielo kapostu.. Bet ta gadas. Tas nedod Tev tiesibas apsaukat citus..
pilnigi piekritu pachaPacha rakstīja:CaK rakstīja:Atkārtoju priekš idiotiem (tev) - Manā e36 topikā un uzmetēju topikā šī tēma pazudīs, bet ja uztaisa jaunu tēmu servisu sadaļā (kur arī atradu šo miestu), tad tā nepazudīs un tur paliks. Aizgāja?JānisK-[JK] rakstīja:
Kāds sakars manai muļķibai vai nemuļķibai ar tavu ņerkstēšanu? ja jau vairākas reizes šeit izstāstīji savu bēdu TAD KO VĒL GRIBI?
Piedod, bet Tu pats esi idiots un mulkis.. Ar kadam tiesibam TU vari citus saukt par mulkiem un idiotiem???
Tevi appisa? Nu forsi, macies no kludam un viss. Ja ne, aizej, izspied sapi poda, ne apsaukajies uz citiem..
Saprotams ir viss.. Ja, nesmuki pret Tevi izdarija, sapisa masinu, nokasa lielo kapostu.. Bet ta gadas. Tas nedod Tev tiesibas apsaukat citus..
Ko cepās? Jums darba nav?
es, piemēram, tikai tagad uzzinu par šo keisu. Izlasu un aizveru.
savā ziņā čalis funny ar filmēšanu. vairāk mani nekas neinteresē.
es, piemēram, tikai tagad uzzinu par šo keisu. Izlasu un aizveru.
savā ziņā čalis funny ar filmēšanu. vairāk mani nekas neinteresē.
(visu nelasot) Nu jūs jau te tā runājat, ka ja man kāds stāvvietā ar savu veco lamatu iebuktē svaigi krāsotās durvis (pie tam nevar teikt, ka būdams baigi akurāts), man pa nav tiesības tajā mometā nosaukt to par Pimpi (it īpaši, ja vēl zini, ka tas pasākums beidzas tā, ka par savām naudām man to skādi nāksies arī novērst)?! Kur mums visi tik labi un pozitīvi pagadījušies...
d[-_-]b
Šodien pie juglas Olympic manīts Mercedes Vito busiņš , vispakārt aplīmēts ar Autocentrs Rīga reklāmu
Daudzi laikam nesaprata šī topika nozīmi. Cilvēks vienkārši informē, ka šo servisu apmeklēt nevajag, kā arī ļoti detalizēti izklāstīja, kas tieši notika. Ne jau visi CaKa topikam sekoja līdzi un bija lietas kursā.
Pilnigi piekritu... Ari tikai seit ieradziju.Inferno rakstīja:Daudzi laikam nesaprata šī topika nozīmi. Cilvēks vienkārši informē, ka šo servisu apmeklēt nevajag, kā arī ļoti detalizēti izklāstīja, kas tieši notika. Ne jau visi CaKa topikam sekoja līdzi un bija lietas kursā.
Nesaprast būtu neiespējami, ja visas "malas" daudzi portāli ir ar šito piespamoti
Tā apišana nav tik traģiska kā cilvēkam sāpe, pēc visa šī izskatās, ka cilvēkam tiešām ar ir pārāk saasināta uztvere tas īsti labi nav, sevišķi tāpēc, ka apisa viņu, bet viņš citus saukā par muļķiem un idiotiem
Ok nav ne pirmais ne pēdējais, iepriekš jau rakstīju, ka viņam nav bijusi pieredze un nav kas pamāca un pārāk saasināti to uztver! Vajag savu laiku un sāpi veltīt ne forumos tik cītīgai "informēšanai", bet gan reālam darbam cenšoties atgūt zaudējumus no pāri darītāja!
Tā apišana nav tik traģiska kā cilvēkam sāpe, pēc visa šī izskatās, ka cilvēkam tiešām ar ir pārāk saasināta uztvere tas īsti labi nav, sevišķi tāpēc, ka apisa viņu, bet viņš citus saukā par muļķiem un idiotiem
Ok nav ne pirmais ne pēdējais, iepriekš jau rakstīju, ka viņam nav bijusi pieredze un nav kas pamāca un pārāk saasināti to uztver! Vajag savu laiku un sāpi veltīt ne forumos tik cītīgai "informēšanai", bet gan reālam darbam cenšoties atgūt zaudējumus no pāri darītāja!
Tikai letiņš var sūdu runāt un nenokā apdirst. Kas attiecas uz CAK malacis valsts varoņi jāzin, kad paši iekritīs, tad gaudos kā apmīzušies suņi, pašam arī bijusi pieredze ar tādiem faķīriem, kas sola vienu bet dara pavisam ko citu.
nu jā, ficuk, pēc tavas loģikas būs tālāk latvieši, kuriem mīž uz galvas, bet šie tik priecājas, ka silts.
Tas tipa normāli, ka apjāj klientu pa pilnu programmu, bet nevienam tas nav jāzina un citiem cilvēkiem ir jāturpina braukt tur appisties?
pareizi dara ka izjāj reputāciju pa pilnu programmu.
Tas tipa normāli, ka apjāj klientu pa pilnu programmu, bet nevienam tas nav jāzina un citiem cilvēkiem ir jāturpina braukt tur appisties?
pareizi dara ka izjāj reputāciju pa pilnu programmu.
Kas ir ficuk ?
Ar tevi "lisais mudak" kā tevi sauc tie kas pazīst par kaut ko vispār runāt jēga maza esi no sevis iedomājies Enšteinu, bet reāli esi parastais garažnieks par kuru jau tāpat ne tās labākās atsauksmes ir paklīdušas
Izlasi kārtīgi ko rakstīju iepriekš, gribi kaut ko vēl tad saki to acīs!
Ar tevi "lisais mudak" kā tevi sauc tie kas pazīst par kaut ko vispār runāt jēga maza esi no sevis iedomājies Enšteinu, bet reāli esi parastais garažnieks par kuru jau tāpat ne tās labākās atsauksmes ir paklīdušas
vot es nesaprotu kāpēc jau otro dienu tu te gribi uzspiest visiem savu taisnību. Nepatīk, nelasi!JānisK-[JK] rakstīja:Kas ir ficuk ?
Piemēram, no manas puses, nepatīkami ir lasīt, ka Tu CaK, citus apsaukā nevietā..!
Tu esi neapmierināts un vīlies tajā, ka Tevi apčakarēja.. Katram, savā laikā, ir bijušas šādas situācijas.
"izgāz" savu neapmierinātību uz tiem, kas ir vainojami pie šī visa.. Bet tā vietā, Tu savas negācijas izber uz citiem!!
Kāds tam ir pamats?
Tad tas ir jāizgāž uz citiem??
Man, tas šķiet pilnīgi un galīgi neloģiski..
OK, ja ir kāds kuram nevietā atverās mute, utt.. Bet, cik zinu, Tu esi pieaaudzis cilvēks, kontrolē sevi un savus izteicienus. Jo, kā zini, viss ko ieraksti internetā, tas paliek internetā! Un ar visādiem "ļevajiem" izteicieniem bojā pats savu reputāciju..
Tu esi neapmierināts un vīlies tajā, ka Tevi apčakarēja.. Katram, savā laikā, ir bijušas šādas situācijas.
"izgāz" savu neapmierinātību uz tiem, kas ir vainojami pie šī visa.. Bet tā vietā, Tu savas negācijas izber uz citiem!!
Kāds tam ir pamats?
Tad tas ir jāizgāž uz citiem??
Man, tas šķiet pilnīgi un galīgi neloģiski..
OK, ja ir kāds kuram nevietā atverās mute, utt.. Bet, cik zinu, Tu esi pieaaudzis cilvēks, kontrolē sevi un savus izteicienus. Jo, kā zini, viss ko ieraksti internetā, tas paliek internetā! Un ar visādiem "ļevajiem" izteicieniem bojā pats savu reputāciju..
KAroc Cak ir mizals nevareja tan janucekam redeli izdauziit, un tagat vaimanaaa neta cer ka kads vinju pazelos!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Izslaasiju bēdu stāstu un zinu jo pac esmu mehs bet nesaprotu ka šis uzņēmums pastāv ka viņš atrod lohujas kas strādā ar 30 -40% peļņu par mehu padarito jūtu līdzi mehiem kas tur strādā sutkām lai nopelnīt normālu izstiku.
Cik tad tavuprāt meham jāsaņem % uz rokas? Ok, 30 ir par maz, bet 40-50 ir pilnīgi normāla prakseEmik rakstīja:Izslaasiju bēdu stāstu un zinu jo pac esmu mehs bet nesaprotu ka šis uzņēmums pastāv ka viņš atrod lohujas kas strādā ar 30 -40% peļņu par mehu padarito jūtu līdzi mehiem kas tur strādā sutkām lai nopelnīt normālu izstiku.
Kepeikpisēji vienmēr maksās daudz dārgāk.
tāpēc nemeklē lētāko, bet meklē pēc atsauksmēm.
#Poweredbysiikais #AdvancedMotosports
tāpēc nemeklē lētāko, bet meklē pēc atsauksmēm.
#Poweredbysiikais #AdvancedMotosports