Sēdekļu pāršūšana
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
Ja meklē šuvēja pakalpojumus, tad nedomāju, ka Tavs salons kādam interesēs uz maiņu!
Tads pats aktuals jautajums...
varbut kads ir kkur uzracis?
Es biju atradis kur izšuj tādu audumu paši-cena bij 120eur par pagonmetru
BMW_The Ultimate Repair Bill
Iesaku Nikolajs 296 48 997, Ādmiņu iela 4, Blakus apelsīnam. Pāršuva divas malas ar alcantara. 60 eur. Ļoti labas kvalitātes darbs, vedīšu vēl. Divas dienas un done. Krievu tautības ps. daudzi viņu iesaka, nolēmu noriskēt, nenožēlojuAmish rakstīja:Iesakiet kvalitatīvu šuvēju ar pieredzi - vajag pāršūt visu kupejas salonu. Useris Šuvējs aizņemts uz mēnesi ss.lv pilns ar sludinājumiem, bet negribās galīgi nezināmiem dot.
Es te biju
Kaut kur lasīju tepat forumā, viens sameklēja parasto salonu un izārdija (priekš vader). Ne recaro salonā, man liekas, arī nāca šāds audums, protams, retiRamyrez rakstīja:Es biju atradis kur izšuj tādu audumu paši-cena bij 120eur par pagonmetru
Es te biju
Savu salonu arī pie viņa šuvu! Arī varu ieteikt!Ziggy rakstīja:Iesaku Nikolajs 296 48 997, Ādmiņu iela 4, Blakus apelsīnam. Pāršuva divas malas ar alcantara. 60 eur. Ļoti labas kvalitātes darbs, vedīšu vēl. Divas dienas un done. Krievu tautības ps. daudzi viņu iesaka, nolēmu noriskēt, nenožēlojuAmish rakstīja:Iesakiet kvalitatīvu šuvēju ar pieredzi - vajag pāršūt visu kupejas salonu. Useris Šuvējs aizņemts uz mēnesi ss.lv pilns ar sludinājumiem, bet negribās galīgi nezināmiem dot.
Beautiful Mechanical Wonder
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4