nleai imola red e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right
Glauns!
Nepamanīju, motortelpu arī pārkrāsoji?
Paldies!erda rakstīja:Glauns!
Jā, motortelpu pats izpūtu.
@instagram - anrijs.v
Rudes trasē vai?orangeman rakstīja:Šodien redzēts, pa skaisto
Sliekšņu uzlikas katrā pusē turējās labi ja uz 5 klipšiem, nopirku un doma bija šodien salikt visus, bet parcelu uz riitdienu...
protams šodien pasēju kaut kur vienu uzliku.
@instagram - anrijs.v
ja, ar melno sedanu demolejos , kaut kad japieķeras savam ielas e36 lai var paripinaties.nleai rakstīja:Rudes trasē vai?orangeman rakstīja:Šodien redzēts, pa skaisto
Sliekšņu uzlikas katrā pusē turējās labi ja uz 5 klipšiem, nopirku un doma bija šodien salikt visus, bet parcelu uz riitdienu...
protams šodien pasēju kaut kur vienu uzliku.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
@instagram - anrijs.v
Sex.skatotiez uz sho,pasham sagribejas savu kupeju atpakalj
ar kompatu pa brugji
Sestdien visu laiku skatijos uz šo kupeju
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
arī noslēgumā biju biju piegājis un apskatīju tuvāk. Kasjakus nemeklēju, jo krāsa liek sulot acīm!
heh, paldies.
kasjakus pats zinu visus no galvas, tākā ja kāds man viņus sāk rādīt, neiespringstu, jo tāpat ar šo visu esmu pārlecis pār savu dirsu vismaz 2reiz .
kasjakus pats zinu visus no galvas, tākā ja kāds man viņus sāk rādīt, neiespringstu, jo tāpat ar šo visu esmu pārlecis pār savu dirsu vismaz 2reiz .
@instagram - anrijs.v
Cik kraasa izmaksaaja?gribu savu e39 taadaa kraasa shomenes nopuust
ar kompatu pa brugji
Instagram : AINARSLIPARTS
Krāsa vienkārži konfekte. Pašam jau ir iestājies sapnis par šo krāsu savai kupejai
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
krāsa bija, ja nemaldos, ap 56eur/l ppg, kopā ap 180 eur krāsā vien aizgāja.cipruss18 rakstīja:Cik kraasa izmaksaaja?gribu savu e39 taadaa kraasa shomenes nopuust
@instagram - anrijs.v
Sestdien stāvēja blakus manam auto, nu tiešām krāsa ļoti superīga un diski arī.
Prieks skatīties - lieliski pastrādāts!
@instagram - anrijs.v
Disku centriņus vajag, savādāk neizskatās līdz galam pabeigts.
Kopumā nemaz neliekas, ka tāds ir Latvijā tapis.
Biju prasījis, cik atceros bij 1kPjērs rakstīja:cipruss18 rakstīja:Cik kraasa izmaksaaja?gribu savu e39 taadaa kraasa shomenes nopuust
Nekādā gadijumāKasparsG rakstīja:Disku centriņus vajag, savādāk neizskatās līdz galam pabeigts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right