E36.lv Sezonas noslēgums 2015.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right
Bet labāk nebūtu no Vienības gatves maximas? Tur tomēr lielāks stāvlaukums, ja būs daudz braucēju nebūs visiem vietas statoilāJohnny rakstīja:11:00 izbrauksim no Vienības Gatves Statoil!
Ja nebūs lietus pievienošos no kurienes vajag Rīgā, bet ja līs varētu pie kāda piemesties
cerams nolis tikai druscin Jauda nevis sabojas visu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu ko, kā parasti manis nebus noslegumā, jo es sezonas nekad neveru ciet, es tikai tās atklāju
Riepas jau visi samontejusi ir ?
Jau sen, tik nedosies uz Rulliti
Ir, ir, galvenais, lai lietus nelīst.AndzaK_LV rakstīja:Riepas jau visi samontejusi ir ?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ble, pus forumam problēmu benžu saliet, a Tu vēl te par kkādām riepām...AndzaK_LV rakstīja:Riepas jau visi samontejusi ir ?
d[-_-]b
es par to pasu bet riepu pilna masina bus man lidzi panemtaJānis.P rakstīja:Ir, ir, galvenais, lai lietus nelīst.AndzaK_LV rakstīja:Riepas jau visi samontejusi ir ?
ES arī pāris esmu samontejis.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Iespējams, ka arī piebraukšu.
Tas jau nedēļas sākumā tika izdarīts tikai vel domāju cik ņemt līdzAndzaK_LV rakstīja:Riepas jau visi samontejusi ir ?
Žēl, ka iekrīt tieši dzimenes svinību dienā
Tie kas brauc no Rīgas ,kur tad īsti tiekas?statoil vai maxima(vienibas gatve)??
Jā citu ceļu nav!rews rakstīja:rūllītī var iebraukt tikai pa to brīnišķīgo zeminieku ?
Gratulācijas šai pusē!
Pasākums tikai e36 īpašniekiem?
Cik sapratu notiek rīt Jelgavā?
Pasākums tikai e36 īpašniekiem?
Cik sapratu notiek rīt Jelgavā?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4