Wicked Witch
Kur pasūtiji aizmugurējā tilta bukšu stiprinājuma vietas pastiprinošās plāksnes un varbūt ir kāds OEM numurs?
Vai varbūt wu-ryder vai kāds cits vietējais meistars arī tādas izgatavo?
Baigi arī vajag
Baigi arī vajag
reaoloemaa caur m3 varēja atrast, visas 4 bija ap 60eurValtersD rakstīja:Kur pasūtiji aizmugurējā tilta bukšu stiprinājuma vietas pastiprinošās plāksnes un varbūt ir kāds OEM numurs?
Baigi arī vajag
Man šķiet nav metināts no 2, kārtīgāk japalasa ir ja nemaldos aizmugurējais pasažiera puses spārns tikai ir piemetinats cits.Emteks rakstīja:Man tikai liekās, ka šis ir metināts no diviem kopā ? Vai arī nepareizi redzēju ?
41002256495ValtersD rakstīja:Kur pasūtiji aizmugurējā tilta bukšu stiprinājuma vietas pastiprinošās plāksnes un varbūt ir kāds OEM numurs?
Baigi arī vajag
41002256496
41112256497
41112256498
Paldies!GatisB. rakstīja:41002256495ValtersD rakstīja:Kur pasūtiji aizmugurējā tilta bukšu stiprinājuma vietas pastiprinošās plāksnes un varbūt ir kāds OEM numurs?
Baigi arī vajag
41002256496
41112256497
41112256498
Garaisss rakstīja:Man šķiet nav metināts no 2, kārtīgāk japalasa ir ja nemaldos aizmugurējais pasažiera puses spārns tikai ir piemetinats cits.Emteks rakstīja:Man tikai liekās, ka šis ir metināts no diviem kopā ? Vai arī nepareizi redzēju ?
Sen te nav buuts.
Auto mainiits aizmugureejais pasazhiera spaarns.
Parbuve pabeigta, palikushi sikuminji lai pavasarii izietu TA. Un izskataas ka ar to arii projektinsh beigsies, parseedos uz citu auto, shis iespeejams buus pardoshanaa... zheel, bet neko dariit :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Te tak tāds darbs tika ielikts iekšā... No 0 - līdz 100...
BMW - Best Motorsport Weapon
Tika gan.... Liidzeklji arii netika zheeloti... Bet es parseedos uz nedaudz jaunaaku auto un japaaniReinis159 rakstīja:Te tak tāds darbs tika ielikts iekšā... No 0 - līdz 100...
Šādus cilvēkus man nesaprast... Tad kāda jēga bija vispār kaut ko sākt??
Būs ļoti grūti atrast pircēju pa +\- adekvātu cenu...
realmen69 rakstīja:Šādus cilvēkus man nesaprast... Tad kāda jēga bija vispār kaut ko sākt??
NU ko lai saka, plaani meedz mainiities :) bija paredzeets arii k-ko dariit ar dzineeju shim eksemplaaraam, vai nu turbo vai v8, bet nu... :))
Tā ir, ja pabraukā ar jaunāku mašīnu, e36 liekas vecs, bet tik un tā mašīna izskatās super, atnāks vasara un tā vien gribēsies ar e36 izbraukt.
- ikey07
Es šo vēlreiz pārdomātu, vai ir tā vērts - visu šo ieguldīt un beigās pārdot. Varbūt atstāj, kā otro auto, ar kuru vasarā izmest riņķi, vai uztaisi kā trases auto! Bet nu katrs jau pats labāk zin ko viņam vajag!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
kā savulaik e30.lv viens rakstīja, ka ar auto tāpat kā ar bērniem, patīkamākais ir radīšanas process
kupeja afigeķ, interesanti pa cik ies tirdziņā..
kupeja afigeķ, interesanti pa cik ies tirdziņā..
kkk_24 rakstīja:patīkamākais ir radīšanas process
.
Nesaprotu, kāpēc jānorej uzreiz brutāli. Japāņi ir krietni dārgāki un prasa vairāk līdzekļus uzturēšanai (ja runa iet protams par kko sportisku). Tāpēc cilvēkam neko netaisīt un braukāt ar stocku līdz varēs paņemt japāni? Muļķīgi. Jā, varbūt neizdevīgi, bet tomēr jebkuram auto entuziastam būtu grūti sēdēt ar stock, pat ja zini, ka pārdosi un ņemsi vēlāk ko citu...realmen69 rakstīja:Šādus cilvēkus man nesaprast... Tad kāda jēga bija vispār kaut ko sākt??
Being second is being the first of the losers. /Senna/