Wivars_330d_Cabrio
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
labs jautājums
Sveiki 3er.lv biedri !
Es šo auto novedu līdz skatei, un jaunais īpašnieks TA izgāja
Sanāca vienu e36 izglābt
Atdevu prom, jo nespēju šim projektam saskatīt galu visam uz ko skatījos biju neapmierināts ... Kā arī vajadzēja papildus finansējumu biznesa atbalstam Izklausās stulbi - zinu.
Auto mitinās netālu no Smiltenes. Jaunais īpašnieks ir uz kontaktiem.
Taču... Neskatoties uz savu vecumu vienalga prasās spēļmantu Tad nu, kā gan bez žurkas. Iekrīt tieši šodien , kad pabeidzu gandrīz gadu ilgstošo E36 projektu Došos uz TA pēc lieliska auto novērtējuma
Projektu esmu slēpis gandrīz gadu, kapēc slēpu ? Gribēju ielikt rakstu ar auto iegādi un plānus, palasot komentārus sapratu, ka labāk nelikt, jo katrs otrais uzd***, ka kārtējais sapņotājs, kapus iepirkuši u.t.t. Beigās vairs neceļās, kur nu vēl rokas ...
Šajās dienās taps jauns topiks par auto iegādi, pirms un pēc
Paldies, ka kāds vēl atcerās par dīzeļkabri
Es šo auto novedu līdz skatei, un jaunais īpašnieks TA izgāja
Sanāca vienu e36 izglābt
Atdevu prom, jo nespēju šim projektam saskatīt galu visam uz ko skatījos biju neapmierināts ... Kā arī vajadzēja papildus finansējumu biznesa atbalstam Izklausās stulbi - zinu.
Auto mitinās netālu no Smiltenes. Jaunais īpašnieks ir uz kontaktiem.
Taču... Neskatoties uz savu vecumu vienalga prasās spēļmantu Tad nu, kā gan bez žurkas. Iekrīt tieši šodien , kad pabeidzu gandrīz gadu ilgstošo E36 projektu Došos uz TA pēc lieliska auto novērtējuma
Projektu esmu slēpis gandrīz gadu, kapēc slēpu ? Gribēju ielikt rakstu ar auto iegādi un plānus, palasot komentārus sapratu, ka labāk nelikt, jo katrs otrais uzd***, ka kārtējais sapņotājs, kapus iepirkuši u.t.t. Beigās vairs neceļās, kur nu vēl rokas ...
Šajās dienās taps jauns topiks par auto iegādi, pirms un pēc
Paldies, ka kāds vēl atcerās par dīzeļkabri
Lūk mans vecais dīzeļkabris! https://www.ss.com/msg/lv/transport/car ... fgkno.html
un atkal cits dzinejs iekšā
Man jau likās ka redzēts auto kaut kur
Man jau likās ka redzēts auto kaut kur
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4