Fash`ija Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 11
- chevron_right
Nu lab neskaidri izteicos, priekšā smoked un aizmgurē ar balto augšu
izlemts..priekšā būs rižie un aizmugurē baltie paliek
mok kāds var iemest bildi kuru nevaru atrast nekur: R15 st5 + 60/40 sēdinājums...
mok kāds var iemest bildi kuru nevaru atrast nekur: R15 st5 + 60/40 sēdinājums...
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
A spārnos būs arī baltie?
Nu tad ir pavisam savādāk.
A kā aizmugurē smoked uztaisīt?em.dzhii rakstīja:Vajag smoked paviņus, un viss būs perfekto, nezinu kam jānotiek galviņā, lai aizmugurē uzliktu rižās lampas
tumšo plēves strīpu jāuzlīmēElvijsR rakstīja:A kā aizmugurē smoked uztaisīt?em.dzhii rakstīja:Vajag smoked paviņus, un viss būs perfekto, nezinu kam jānotiek galviņā, lai aizmugurē uzliktu rižās lampas
Esmu visādas plëves mêģinājis. Izskatās pëc dirs**Fashion rakstīja:tumšo plēves strīpu jāuzlīmēElvijsR rakstīja:A kā aizmugurē smoked uztaisīt?em.dzhii rakstīja:Vajag smoked paviņus, un viss būs perfekto, nezinu kam jānotiek galviņā, lai aizmugurē uzliktu rižās lampas
Liekas, ka pēc gatera izskatās :/ Tad jau interesantā kvarētu būt:Fashion rakstīja:tumšo plēves strīpu jāuzlīmēElvijsR rakstīja:A kā aizmugurē smoked uztaisīt?em.dzhii rakstīja:Vajag smoked paviņus, un viss būs perfekto, nezinu kam jānotiek galviņā, lai aizmugurē uzliktu rižās lampas
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Vienmēr būs gateris vairāk vai mazāk ar šito 'savādāk kā citiem'
Liec oem un miers
Liec oem un miers
plēvi pirku bixenona kas netalu no spices. diemzel nav palicis pari. bet prosta baltie labak izskatas+ aplimet ari ir sex, vismaz cilvēkam kas nenodarbojas ar līmēšanu
Ir ok. CSL uzliku vajag.
Ne ne, uzlika būs mazā m aste tik.. man te kkas piesolīja brīvdienās pievest jau
lūdzu.
zemāk vajag nomest, drīz tirgošu sarkanās atsperes
zemāk vajag nomest, drīz tirgošu sarkanās atsperes
Kamēr nav eņģeļi nāsīs, tikmēr, pff lol nav vērc
Aj,nu dajebaļis Jūs da tās enģeļacs,pašiem nav smieklīgi?
Iešu rīt visur pielikšu enģeļacis,i ko Tu man varēsi pateikt? Da neko! Ir tāds vārdu salikums-INDIVIDUĀLA GAUME!
Iešu rīt visur pielikšu enģeļacis,i ko Tu man varēsi pateikt? Da neko! Ir tāds vārdu salikums-INDIVIDUĀLA GAUME!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 11
- chevron_right