Zurka e36 ikdienas kompots.

baigi izklausās, kā man sen bija. beigās pusas arī bija tā, kas nolūza. nu hvz. sitiens bija tieši laižot sajūgu. atpakaļgaitā daudz skaļāks.
padaudzi pa sajūgu un gan jau izlūzīs, kam jāizlūzt

Atpakaļ gaitā man tieši ir klusākKraistaps rakstīja:baigi izklausās, kā man sen bija. beigās pusas arī bija tā, kas nolūza. nu hvz. sitiens bija tieši laižot sajūgu. atpakaļgaitā daudz skaļāks.

No sedana pusasis kompotam deres?

Ne. Kompktam ir savas.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Meklēju kaut kādus lētus diskus ka piemēram style5 r15 ir padomā izvirtibas
ko par šiem sakāt? Domā sakrāsot dayton violeta krasā

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

man jau liekas, ka šniceri uz e36 smuki izskatās tikai 17"

Neskatoties uz to ka ārā līst samainīju spārnus. Priekšā vēl būs regulēšanas darbi bet tas tad kad pārējo sakrāsosu. Un mistisko sitienu problēma atrasta izputēja pret tiltu sitas. Un ja protams krāsā atšķiras laikam būs jāmēģina sapulet visu mašīnu. Pēc skates tiks nomests līdz zemei un pašlaik esmu budžeta disku meklejumos

Kā lai iemūķē kompaktam sēdana lampas.? Štekeri atšķiras
Kompaktam nāk tas jobenās hb4 lampiňas.

iemetini lampas vietas no sedana un zbis. No kupejas vēl labāk 

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Lampas jau der bet štekeri atskirasTomSkarsts rakstīja:iemetini lampas vietas no sedana un zbis. No kupejas vēl labāk

Pārlodēt nevar? Paskaties pēc shēmām un ar multimetru, kas galā iznāk kompaktam un kas sedanam. Vizuāli ar sedana lampām arī cits skats būtu 

Priekšējās tak vizuāli visiem vienādas 

Manējās vnk nevar noregulēt un stāv ļoti labas sēdana lēcu lampas plauktaTomSkarsts rakstīja:Pārlodēt nevar? Paskaties pēc shēmām un ar multimetru, kas galā iznāk kompaktam un kas sedanam. Vizuāli ar sedana lampām arī cits skats būtu

Es par pakaļejajam, tapec teicu pārmetināt bundžaikasp1js rakstīja:Priekšējās tak vizuāli visiem vienādas

manējam ir uzlodēti normālo e36 štekeri - nav nekas neiespējams, bet gateriszurkae36 rakstīja:Kā lai iemūķē kompaktam sēdana lampas.? Štekeri atšķiras

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Dirsa tos visus skates večus

Muļķīgi tā teikt - 'dirsā viņus' - pats taču teici, ka nevari lampas noregulēt = Tev viņas spīd pretējiem acīs (vai zemē) = 2. Tā jābūt un tas ir pareizi. Es ļoti labi saprotu, kādas Tev sajūtas, pats februārī gāju 3x skati un visu laiku sūtīja mājās dēļ lampām, jo ARĪ nevarēju noregulēt (iepriekšējais īpašnieks bij ielicis sajātas) - nospļāvos, nomainīju lampas, vakarā pirms TA pret garāžas durvīm noregulēju, un izgāju.zurkae36 rakstīja:Dirsa tos visus skates večus
Par pusasi gan nesaprotu, kā tādu divnieku var dabūt?

Pēdējais labojis Kikaps - 16 Aug 2016, 13:51, kopā labots 1 reizi.

Skrūve kāda pietrūka?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Jēga braukt uz ta ar nenoregulëtiem uguņiem un pēctam vainot inspektorus?
Un pusasij noteikti kāda skrūve trūkst

Un pusasij noteikti kāda skrūve trūkst

Starp citu, jau 999999to reizi atkārtojos - blakus TA ir vieta, kur var pārbaudīt & noregulēt lukturus vai pārbaudīt bremzes pa piecīti. TA maksā dārgāk! Un ja Tev tur nevarēs noregulēt gaismas, būsi ietaupījis atlikušos 12 eur un ierakstu auto CSDD vēsturē, neiebraucot pašā TA stacijā 
Es turpmāk 100% ja nebūšu pārliecināts, vienmēr iebraukšu tur uz lampu & bremžu pārbaudi, lai zinātu, vai vispār ir jēga.

Es turpmāk 100% ja nebūšu pārliecināts, vienmēr iebraukšu tur uz lampu & bremžu pārbaudi, lai zinātu, vai vispār ir jēga.