Engi E36 dead march
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
hmm...brillei varbūt no visas priekšas vismazākā bēda, lai gan jāskatās, vai stiprinājumi nav labajā pusē izrūsējuši par daudz priekš pārmālēšanas, bija tādi pamīksti,Ar4aa rakstīja:Varbūt palaidu kaut ko garām, bet kāda vaina tai FL brillei?engi rakstīja:Pēc šodienas izskatās, ka lai būtu ok priekšpusē virsbūve, domāju mainīt visu priekšu, spārni brille bamperis + stiprinājumi. Moš pēc ziemas, lai parūsē vecā vēl, bet nu šķirbas ir tādas, ka dabūju lukturus mainot paliekt drusku spārnu, lai nevarētu pirkstu iebāzt starp pagriezienu.
nu sastiprināts tur toč nav normāli, un rūsā ar drusku jau iebraukts, bet to jau ar bildēs toč nevar redzēt. Burbulis arī ir, par buktēm neatceros.
Bildēs jau vienmēr labāk :) ja varētu visu pilnu sterilu komplektu dabūt no kāda FL...ai ku smuki bū-(s)-tu
“Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.”
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Nu tas viss, kā skatās, cik piečakarējas.
Principā, brille ideāla tikko no Vācijas, tā sacīt.
Principā, brille ideāla tikko no Vācijas, tā sacīt.
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Laiciņš pagājis, šis tas padarīts. Samainīju stūres pastiprinātājam trauku, bija drusku...sabojājies.
Laikam...bildes datorā, būs vēlāk, bet nu jā, stūrī bija izrīvēts caurums, bet nu man jautājums nopietns, pret ko gan, jo tas trauks tur stāv savā nodabā un nekam netraucē. Rezultātā, šķidrums bija ar tosolu atjauktas motoreļļas krāsā.
Tagad, jautājums uz atjautību: ja ieliekot robā ar nospiestu sajūgu atskan tāds kā viegls klaudziens no aizmugures (var just ar...muguru ), tad kādi ir tuvākie minējumi? Tas pats notiek, ja pret mazu slīpumu laiž sajūgu vaļā.
Papildu raksturojums pakaļējam tiltam - pie 60 sāk viegli gaudot reduktors. Vismaz es domāju, ka reduktors.
Viss ir slikti vai tikai daļa ir slikti?
Laikam...bildes datorā, būs vēlāk, bet nu jā, stūrī bija izrīvēts caurums, bet nu man jautājums nopietns, pret ko gan, jo tas trauks tur stāv savā nodabā un nekam netraucē. Rezultātā, šķidrums bija ar tosolu atjauktas motoreļļas krāsā.
Tagad, jautājums uz atjautību: ja ieliekot robā ar nospiestu sajūgu atskan tāds kā viegls klaudziens no aizmugures (var just ar...muguru ), tad kādi ir tuvākie minējumi? Tas pats notiek, ja pret mazu slīpumu laiž sajūgu vaļā.
Papildu raksturojums pakaļējam tiltam - pie 60 sāk viegli gaudot reduktors. Vismaz es domāju, ka reduktors.
Pēdējais labojis engi - 25 Sep 2016, 19:35, kopā labots 1 reizi.
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Nu un bonusam, man tagad ir bagāžnieks.
Paldies visiem iesaistītajiem, protams.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Aizmugurējam tiltam bija jāmaina labajā pusē bukse, gaudot varētu arī kārba. Reduktors ja nu kas maksā 30 eiro, tā kā nav tik traki. Un starp citu, rezerves daļas ti pēec pie konkrēta gagarina. Tajā šrotā daudz kam cenas ir riktīgā kosmosā.engi rakstīja:Laiciņš pagājis, šis tas padarīts. Samainīju stūres pastiprinātājam trauku, bija drusku...sabojājies.
Aizmugure tagad.
Vispār, cik zinu, tā jau ir otrā reize, kad tiek šim auto mainīta liste, bet ceru ka neviens pakaļā neiebrauks. Citādi es kļūšu sērīgs.
Nu jā. Kopumā esmu apmierināts.
Vispār, cik zinu, tā jau ir otrā reize, kad tiek šim auto mainīta liste, bet ceru ka neviens pakaļā neiebrauks. Citādi es kļūšu sērīgs.
Nu jā. Kopumā esmu apmierināts.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Hei, sveiks! Par šrotu, maybe ir drusku gagarins, bet caur savējiem gāju, taisīja labi, pagaidām viss kalpo godam...bet es citu normālu īsti nezinu, kādas atsauksmes @ biķernieku 111?ZzevsS rakstīja:
Aizmugurējam tiltam bija jāmaina labajā pusē bukse, gaudot varētu arī kārba. Reduktors ja nu kas maksā 30 eiro, tā kā nav tik traki. Un starp citu, rezerves daļas ti pēec pie konkrēta gagarina. Tajā šrotā daudz kam cenas ir riktīgā kosmosā.
Doma vispār ir uzlikt lielo tiltu - paļubomu trubinas jāmaina, nu jā, maybe bukses, so..... ja varētu no kāda 2.5 visu aiz kardāna nosvapot, būtu ideāli.
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Vispār...Tu katru reizi man pa vienam izmet kko, kas bija jāsataisa moš pilno sarakstu studijā
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Iespējams, kāds pamanīja manu nelielo eksperimentu ar ss.lv, kopumā paldies visiem, kas gribēja auto nopirkt vai samainīt pret Golf mk3 vai Audi a4. Tirgus statistika tika izpētīta
Bet tagad siriuslī, E36 foruma biedri, ja kādam ir tourings līdzīgā eksistences stāvoklī, don't be shy. Lai nebūtu manu sportisko piekari un vispār kopējo ainu jāpārtaisa uz pilnīgu stock un jācīnās ar slēpju lūkas apveltītu aizmugures sēdekli - es snovoju, un kkā nebiju aizdomājies par to jūlijā - ja nu tomēr kāds gribētu mainīt drusku, iespejams, stokam tuvāku universāli pret sedanu...? Someone? Bet tikai ne dīzeli, man ir...atmiņas. Nu tas tā - ja nu varbūt gadās.
Bet tagad siriuslī, E36 foruma biedri, ja kādam ir tourings līdzīgā eksistences stāvoklī, don't be shy. Lai nebūtu manu sportisko piekari un vispār kopējo ainu jāpārtaisa uz pilnīgu stock un jācīnās ar slēpju lūkas apveltītu aizmugures sēdekli - es snovoju, un kkā nebiju aizdomājies par to jūlijā - ja nu tomēr kāds gribētu mainīt drusku, iespejams, stokam tuvāku universāli pret sedanu...? Someone? Bet tikai ne dīzeli, man ir...atmiņas. Nu tas tā - ja nu varbūt gadās.
Pēdējais labojis engi - 25 Sep 2016, 20:20, kopā labots 1 reizi.
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Domāju ka čalis kurs no manis viņu nopirka, sataisīja buksi un nomainija kārbu.engi rakstīja:Vispār...Tu katru reizi man pa vienam izmet kko, kas bija jāsataisa moš pilno sarakstu studijā
Nu, es arī nomainīju kārbu. Tā teikt, kopā ar ellas maiņu šim eksemplāram pienākas arī karbas maiņa bet bukses toč būs jāpārbauda. Es jau mierīgi braucu, pa lielam.ZzevsS rakstīja:Domāju ka čalis kurs no manis viņu nopirka, sataisīja buksi un nomainija kārbu.engi rakstīja:Vispār...Tu katru reizi man pa vienam izmet kko, kas bija jāsataisa moš pilno sarakstu studijā
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4