Mans!
pilniigs lauks tu esi..Hazard rakstīja:Vel pasaki labak lai blekiniekus uzliek, cip isto drift edidion - Drift Hard or go home
Kads tur sakars ar blekinieku uzlikshanu un kaut kaadu drift edition?
Vienkaarshi shie diski nav manaa gaumee, bet taapeec jau nevajag saspringt, katram savs viedoklis. Lai tev labi ripo Dorina.
Vienkaarshi shie diski nav manaa gaumee, bet taapeec jau nevajag saspringt, katram savs viedoklis. Lai tev labi ripo Dorina.
Doriņ, es domāju, ka Hazard to teica, atbildot Marux, nevis, lai Tev kko pārmestu par BMW, tpc, nesaprotu Tavu šoku
+1uteo rakstīja:Doriņ, es domāju, ka Hazard to teica, atbildot Marux, nevis, lai Tev kko pārmestu par BMW, tpc, nesaprotu Tavu šoku
Es nešokoju,viss ir kārtībā
jā es ari to neuztveru par parmetumu a Jūs te visi aizsvilātiesuteo rakstīja:Doriņ, es domāju, ka Hazard to teica, atbildot Marux, nevis, lai Tev kko pārmestu par BMW, tpc, nesaprotu Tavu šoku
Diski būs ziemas variants vai uz vasaru arī paliks tādi?
Pēdējais labojis Kobreti - 15 Dec 2011, 02:17, kopā labots 1 reizi.
Nu sacelat te traci. man ta viss ir slikti, braukajos ziema ar blekiniekiem un visi domaju to zin un nestresoju es par to Ta ka nav ko te tā stresot
P.S. Ko tad man tik laba reputacija, uzdzeniet kāds vel pāris -1, vismaz atškiršos no parejiem, a to abnaglel te spiegot no cita foruma atvilkos
P.S. Ko tad man tik laba reputacija, uzdzeniet kāds vel pāris -1, vismaz atškiršos no parejiem, a to abnaglel te spiegot no cita foruma atvilkos
Nē šitie uz ziemu.Kobreti rakstīja:jā es ari to neuztveru par parmetumu a Jūs te visi aizsvilātiesuteo rakstīja:Doriņ, es domāju, ka Hazard to teica, atbildot Marux, nevis, lai Tev kko pārmestu par BMW, tpc, nesaprotu Tavu šoku
Diski būs ziemas variants vai uz vasaru arī paliks tādi?
Nesatraucies manam Opelim ar ir bleķinieki nav ne vainasHazard rakstīja:Nu sacelat te traci. man ta viss ir slikti, braukajos ziema ar blekiniekiem un visi domaju to zin un nestresoju es par to Ta ka nav ko te tā stresot
Esmu ielāāās beidzot!
Laipni lūkta arī uz e36 aktivitātēm!
Rīgā sniega nav
Cēsīs gan ir - šodien nemanāmi paslīdēts ar šefa old-school jaguāriem..
Doriņa - parādies kādreiz arī ielās forumiešiem...
Doriņa - parādies kādreiz arī ielās forumiešiem...
Lielākā daļa jau ir no Rīgas un tur pārsvarā notiek tusiņi,speciāli dēļ tā ar negribas skriet,ja nu vienīgi uz kādu lielu pasācienu ,tad gan domāju piedalīties
šitais ir jāiemācās un vakaros pirms gulēt iešanas jāskaita! Vai sabraucienā a var visi aplītī nostāties un noskaitīt!
coupe 2.8
Man bij doma šito uztaisīt kā uzlīmi uz mašīnas nevaru izdomātMartinez rakstīja:šitais ir jāiemācās un vakaros pirms gulēt iešanas jāskaita! Vai sabraucienā a var visi aplītī nostāties un noskaitīt!