Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 37
- chevron_right
Tad es Tev neiesaku pirkt citu stūri!Kon4a rakstīja:Nē, riebjas man viņai forma, gribu parasto trīsstaru Emkas stūrīti bez airbaga. Protams, super jau būtu ar airbagu, bet nu šis monstrs man toč nepatīk Tāpat kā priekšējie emkas bamperijenchs rakstīja:Šādu!!!
Pērc amortizatorus!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Tā laikam būs jādara, rociņas pagaidīs, vispirms stabilitātejenchs rakstīja:Tad es Tev neiesaku pirkt citu stūri!Kon4a rakstīja:Nē, riebjas man viņai forma, gribu parasto trīsstaru Emkas stūrīti bez airbaga. Protams, super jau būtu ar airbagu, bet nu šis monstrs man toč nepatīk Tāpat kā priekšējie emkas bamperijenchs rakstīja:Šādu!!!
Pērc amortizatorus!!!
Pagaidām nekāda progresa nav, izlēmu lielu daļu detaļas pirkt LV uz vietas, jo daudz kas no tā sanāk lētāk nekā no Vācijas atsūtīt uz Dāniju
Šodien auto tika atkal nomazgāts, jo pēc brauciena uz darbu pa ceļu no grants karjerām auto trīs dienas izskatījās kā no WRC sacīkstēm atbraucis Pēc mazgāšanas, durvju rūsiņu nopētīšanas un krāsas vienāduma analīzes tika izlemts, ka uz
vasaru auto nevis tikai sapulēšu, bet veikšu pilnu pārkrāsošanu.
Tagad tas nozīmē, ka jāsāk meklēt visas 4 durvis (nav jau tā, ka nevar ruslanu aizdzīt prom, vienkārši nav jēgas divas durvis mainīt un divas atstāt špaktelēt, jākrāso jebkurā gadījumā), jāmeklē arī priekšējie spārni.
Pēc tā visa nomaiņas auto būs kā tikko no rūpnīcas izripojis
Plānā līdz vasarai ir nomainīt amīšus pakaļā, savest kārtībā durvis un visu pārējo, lai var krāsot, nomainīt salonu (divi varianti - dabūt pusalcantaras SportSitzes vai M3 Vaderus, vai ielikt aftermarket priekšējos sporta Alcantaras benķus un pāršūt pakaļējos + abšifkas), dabūt NE M sliekšņu uzlikas, mazo žiletīti, lūpu, M Tech2 stūri (varbūt vnk pāršūt šito), miglas (visdrīzāk piemīztos ). Viss atkarīgs no finansiālā stāvokļa un tā brīža vēlmēm.
Motora daļa pašlaik paliek otrā plānā, nesliktiiet šitais pats + nekādu problēmu ar viņu arī nav, ja k.kas sāksies (tfu tfu tfu), tad arī domāšu par motora maiņu.
Neliels sapnītis ir iegūt savā īpašumā M3 6 ātrumu manuālo kārbu, bet to tikai tad, ja līdz vasari būšu palicis bagāts Tāpat kā sapnītis paliek V8 ielikšana
Šodien auto tika atkal nomazgāts, jo pēc brauciena uz darbu pa ceļu no grants karjerām auto trīs dienas izskatījās kā no WRC sacīkstēm atbraucis Pēc mazgāšanas, durvju rūsiņu nopētīšanas un krāsas vienāduma analīzes tika izlemts, ka uz
vasaru auto nevis tikai sapulēšu, bet veikšu pilnu pārkrāsošanu.
Tagad tas nozīmē, ka jāsāk meklēt visas 4 durvis (nav jau tā, ka nevar ruslanu aizdzīt prom, vienkārši nav jēgas divas durvis mainīt un divas atstāt špaktelēt, jākrāso jebkurā gadījumā), jāmeklē arī priekšējie spārni.
Pēc tā visa nomaiņas auto būs kā tikko no rūpnīcas izripojis
Plānā līdz vasarai ir nomainīt amīšus pakaļā, savest kārtībā durvis un visu pārējo, lai var krāsot, nomainīt salonu (divi varianti - dabūt pusalcantaras SportSitzes vai M3 Vaderus, vai ielikt aftermarket priekšējos sporta Alcantaras benķus un pāršūt pakaļējos + abšifkas), dabūt NE M sliekšņu uzlikas, mazo žiletīti, lūpu, M Tech2 stūri (varbūt vnk pāršūt šito), miglas (visdrīzāk piemīztos ). Viss atkarīgs no finansiālā stāvokļa un tā brīža vēlmēm.
Motora daļa pašlaik paliek otrā plānā, nesliktiiet šitais pats + nekādu problēmu ar viņu arī nav, ja k.kas sāksies (tfu tfu tfu), tad arī domāšu par motora maiņu.
Neliels sapnītis ir iegūt savā īpašumā M3 6 ātrumu manuālo kārbu, bet to tikai tad, ja līdz vasari būšu palicis bagāts Tāpat kā sapnītis paliek V8 ielikšana
plani gan ka napoleonam , ceru ka viss sanaks, veiksmi
Plānot jau var viskautko, jāmēģina vismaz lielāko un lētako daļu izpildīt, kas to zin, varbūt līdz vasarai jau būšu ko ņammīgāku paņemisVitalx325 rakstīja:plani gan ka napoleonam , ceru ka viss sanaks, veiksmi
Šodien tika pasūtīta žiletīte, teica ka būšot 2-7dienu laikā, tagad atliek tik gaidīt
how much?Kon4a rakstīja:Šodien tika pasūtīta žiletīte, teica ka būšot 2-7dienu laikā, tagad atliek tik gaidīt
cik tev izmaksaja 2.5 izplude?
un ko tieshi tu nomainiji visus bunduljus vai ko tiesh??
vnk man ar tada doma ir ienakusi prata...tapec intresejos :)
Tev viņiem arī ET10? Atkodāt maniKobreti rakstīja:diksi tadi paši,tikai man dažāda platuma paņemi tos pa 100ls ssā?Kon4a rakstīja:Nu ko, auto vasaras kurpītes ir nopirktas, tagad gaida Latvijā, kad varēšu uzmērīt
Teaser pic:
Nomainīju visu no kolektoriem līdz gala bundulim, paņēmu no čoma pa 25Ls ar jauniem katalizatoriem, jo draudēja viņam dzīves beigas TolmetāSharpay rakstīja:cik tev izmaksaja 2.5 izplude?
17EUR + sūtīšanaVitalx325 rakstīja:how much?Kon4a rakstīja:Šodien tika pasūtīta žiletīte, teica ka būšot 2-7dienu laikā, tagad atliek tik gaidīt
Protuninga lidz ritdienai akcija prieksh power lietotajiem , zhilete pa 11ls!:D
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Neesmu Latvijā, tā kā man nespīd anywayjenchs rakstīja:Protuninga lidz ritdienai akcija prieksh power lietotajiem , zhilete pa 11ls!:D
Tikko no psih-arno saņēmu rezervācijas apstirpinājumu pakaļējiem amīšiem
Pēdējais labojis Kon4a - 30 Nov 2011, 01:35, kopā labots 1 reizi.
blin ritdien jastrada lidz 21:00jenchs rakstīja:Protuninga lidz ritdienai akcija prieksh power lietotajiem , zhilete pa 11ls!:D
Piezvani un pasūti.. Tāpat tur uz vietas nekas nav.
Šodien tika sagaidīta žiletīte, gaidīšu laikam līdz Latvijai un tad likšu virsū
Pievelc klat ar divpusejo izoleni!Kon4a rakstīja:Šodien tika sagaidīta žiletīte, gaidīšu laikam līdz Latvijai un tad likšu virsū
Viņa pēc idejas arī turās uz abpusējojenchs rakstīja:Pievelc klat ar divpusejo izoleni!Kon4a rakstīja:Šodien tika sagaidīta žiletīte, gaidīšu laikam līdz Latvijai un tad likšu virsū
kko niknaku vajag, kad mazgasi autinu ar spiedienu, tad aizlidos prom tas viss pasaakums ar divpuseejo!Kon4a rakstīja:Viņa pēc idejas arī turās uz abpusējojenchs rakstīja:Pievelc klat ar divpusejo izoleni!Kon4a rakstīja:Šodien tika sagaidīta žiletīte, gaidīšu laikam līdz Latvijai un tad likšu virsū
Tas po, galvenai lai pēc tam pa bāni maucot neielido aizmugurējam stiklājenchs rakstīja: kko niknaku vajag, kad mazgasi autinu ar spiedienu, tad aizlidos prom tas viss pasaakums ar divpuseejo!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 37
- chevron_right