benzīns- gaze
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13
- chevron_right
Nu, es rēķinos ar ciparu ap Ls400-450. Smagākais jautājums ir izpildes termiņš - divas dienas es vēl varētu atļauties Rīgā nodzīvoties, bet vairāk jau būtu gana apgrūtinoši. Un braukt uz mājām bez auto un pēc tam pakaļ viņam arī kkā ņeaļļļļo sanāk...
2 dienas domāju, ka būs max. Nav dzirdēts, ka kādam liek ilgāk, ja vien pa vidu vēl citus auto neapkalpo.
kā ir ja es gribu mainīt auto un man ir gāzes sistēma nevajadzētu tak būt problēmām viņu pārmest uz citu auto!?
un cik tas varētu izmaksāt?
un cik tas varētu izmaksāt?
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Ja pats no taa visa kautko saproti ,tad vari to dariit. Gaazinieki diez vai kaads njemsies kautko taadu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Iesaku arī koijotu :)
Koijots laikam PM-us nelasa... Pagaidīšu vēl kādu dienu...
Marux, vai tad tavā krajā neviens neuztāda gāzi ? ja tā ir, tad pa ceļam uz Rīgu vēl Valmierā ir ok meistari un man točna šķiet jocīgi kratīties tādu gabalu, lai sagāzētu auto. ...un vēl tā garantija...
Kā tur īsti ir ,man ir otrās paaudzes varbūt trešās paaudzes gāzes sistēma,cik diez sarežģiti un $$ izmaksātu uzlikt ceturto paaudzi. Kāds nav lietas kursā.
No vecaas iekaartas tev derees tikai uzpilde ,balons un trubinjas liidz motortelpai Ja jaunu iekaartu uzlikt maksaa 500Ls tad Tev vareetu izmaksaat kaadi 400Ls
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tad palikšu pie vecās ,nav nekāda vaina.
Manā galā Krievijas robeža ir pārāk tuvu, lai kāds ar gāzes iekārtām nodarbotos... Un Rīga man ir daudz ērtāka par Valmieru, neskatoties uz attālumu starpību. Bez tam, uz mana nobraukuma fona (šomēnes vien jau 3000km saskrējuši) kkādi pārsimt km turpu-šurpu ir absolūts sīkumsRons rakstīja:Marux, vai tad tavā krajā neviens neuztāda gāzi ? ja tā ir, tad pa ceļam uz Rīgu vēl Valmierā ir ok meistari un man točna šķiet jocīgi kratīties tādu gabalu, lai sagāzētu auto. ...un vēl tā garantija...
Tu straadaa ar ,vai tikai vizinies pa pasauli ?marux rakstīja:Manā galā Krievijas robeža ir pārāk tuvu, lai kāds ar gāzes iekārtām nodarbotos... Un Rīga man ir daudz ērtāka par Valmieru, neskatoties uz attālumu starpību. Bez tam, uz mana nobraukuma fona (šomēnes vien jau 3000km saskrējuši) kkādi pārsimt km turpu-šurpu ir absolūts sīkumsRons rakstīja:Marux, vai tad tavā krajā neviens neuztāda gāzi ? ja tā ir, tad pa ceļam uz Rīgu vēl Valmierā ir ok meistari un man točna šķiet jocīgi kratīties tādu gabalu, lai sagāzētu auto. ...un vēl tā garantija...
Es strādāju, lai braukātu apkārt
Biezais
Tā vien liekas, ka marux uzlicis savējo uz klucīšiem un "it kā" braukā, pulējot diskus ar švammi
Kāds tu biezais, ja visa nauda caur izpūtēju izskrien... Tāpēc jau gribas balonu bagažniekā, lai kāda kapeika paliek arī ko bavārieti pašu papucētOrkaans rakstīja:Biezais
Man ir liecinieki, ka nesēžu uz vietasdogMa rakstīja:Tā vien liekas, ka marux uzlicis savējo uz klucīšiem un "it kā" braukā, pulējot diskus ar švammi
Bet interesanti, cik km "jānobrauc" uz klucīšiem, lai disku koplektu nopulētu? : offtopic :
Tak liela daļa te velk uz Andersenu... un negribas jau vilkt svešus skeletus no skapjiem laukā laiki mainās un liela daļa apmet kažokus uz otru pusi, pat viss rūdītākie gāznīdēji.
Tiem kas kaunaas no taa ka brauc uz gaazi ir mazveertiibas komleksi Tas vinjiem kraaninju saiisina par paaris cm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13
- chevron_right