Xbox 360, Xbox one, ps3, ps4
Spēles uz ps3
20030266
Viss kopā 250 euro
20030266
Viss kopā 250 euro
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Pašam apnika tāpēc pārdodu ps3 160 GB viena pults hdmi vads un 6 spēles 150€ vai varu samainīt pret labumiem priekš sedana
Pēdējais labojis zurkae36 - 04 Feb 2017, 18:37, kopā labots 1 reizi.
Hellou, X Kaste ONE, ja kāds vēlas ADD mani draugu listā --- LatviskaisLatvietis, vai PM uzbliezīs Forziņu , NHL vai GTA onlainā
Padalies ar linku.Marttyy rakstīja:spēles tak pats var piesūtīt no UK pa 2eiro gabalā atleast es tā darzurkae36 rakstīja:Redzēju ka piedāvāja. Nepērku tādēļ kad ir tikai viena Sakariga spēle. Call of duty galīgi nepiesaistabestbmw rakstīja:Tev tak augstak piedavaja.
crapworks
http://www.game.co.uk/Emteks rakstīja:
Padalies ar linku.
mosh kadam interese xbox360 E 500gb uz cieta forza horizon 2 un lidz nak ~25 orginalas visas ejosas speles gta 5 nhl 16;13 nba 2k15 2k11 fifa 14 max payne 3 far cry 3 dead island utt ja intereses sikak safoces aizsutis lidz nak 1 pults utt vadi lai pieslegtos!strada viss chotka vairs nav aktuals tapec pardodu gribu 150 eiro pašsavakšana ķekavā
Pardots! Emteks,lai labi kalpo
Pardots! Emteks,lai labi kalpo
Pēdējais labojis Tuciniex - 02 Feb 2017, 17:28, kopā labots 1 reizi.
Viss global un nav nekādi region lock ?Marttyy rakstīja:http://www.game.co.uk/Emteks rakstīja:
Padalies ar linku.
eiropas reģionam.Emteks rakstīja:Viss global un nav nekādi region lock ?Marttyy rakstīja:http://www.game.co.uk/Emteks rakstīja:
Padalies ar linku.
pardodas 360slim freeboot orginala kaste 2 pultis atmina 250gb uz hdd pilns ar spelem 150e ja tuvakajas dienas savaks.
Varu samainīt razer tiamat elite 7.1 pret kko no Xbox vai ps3
Man vienīgajam šķiet, ka nfa shift ir tizla vadāmība uz xbox360 ?
Ir kādam Call of Duty modern warfare un modern warfare 2 no kuriem vēlās atbrīvoties ? Mw3 man jau ir.
Ir kādam Call of Duty modern warfare un modern warfare 2 no kuriem vēlās atbrīvoties ? Mw3 man jau ir.
pēc prostreet visi nfs ir tizli :/Emteks rakstīja:Man vienīgajam šķiet, ka nfa shift ir tizla vadāmība uz xbox360 ?
Nopirkšu dirt showdown priekš xbox 360 vai arī iemainīšu pret nfs shift.
Iemainīšu xbox 360 spēles Pro Evolution Soccer 2013, Need for speed carbon (vāciski), need for speed pro street (vāciski), Sniper ghost warrior 2 (vāciski) pret jebkādu citu spēli. Vairākas spēles varu iemainīt arī pret vienu man interesējošu.
Nevienam no diskiem nav saglabājies oriģinālais vāciņš.
Atrodos Tukumā.
Nevienam no diskiem nav saglabājies oriģinālais vāciņš.
Atrodos Tukumā.
Up. Var arī mainīt un pirkt tikai spēlesMarttyy rakstīja:ps3 slim 160gb, balta pults, visi vadi, 8spēles(Modern Warfare 2, modern warfare 3, resistance, battlefield 3, fifa 13, killzone 2. red faction armagedon). 140eiro
Red Dead Redemption 10€, xbox 360
Tā kā gta tikai vesterna stilā, ražotājs tas pats kas GTA, Rockstar games
Whatsapp 26396471
Rīga, Jugla
Halo 3 3€
Madden NFL 25 5€
Ja visas uzreiz tad pa 15€
Tā kā gta tikai vesterna stilā, ražotājs tas pats kas GTA, Rockstar games
Whatsapp 26396471
Rīga, Jugla
Halo 3 3€
Madden NFL 25 5€
Ja visas uzreiz tad pa 15€
nhl priekš x360 interesē