E36-Artūrs O_o laikam kabris
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
ejot vacijaa skati ar kautkadu aftermarket super upgrade-tai skaitaa pat bundulja dekorativo uzliku galaa ja nevaresi tai detaljai uzradiit TuV(kuru iegusti noperkot detalju) tad vnk tiksi maigi pasuutiits na*ujcipruss18 rakstīja:Nuuu ari nav ta ka viss ir jaregjistree.izputejs nedrikst parsniegt izmerus un decibelus.Tu vari likt scorpion vai jebkuru citu beeeet jaatbilst visiem noteikumiem
BMW_The Ultimate Repair Bill
Ka domaa kapec tad katram aftermarket izstradajumam dod lidzi Tüv?:D
Par uzgali iemineejos jo man tieshi ir situaacija ka vinsh ir ierakstits breefaa;))
Un ar volvo rline disku replikaam kuram virsuu ir madr in germany es neizgaju skati jo nevareju pieradit to ka tie ir orginali delj ta ka man nebija tüv uz rokas...nepadzivosi tur-nesapratisi
Par uzgali iemineejos jo man tieshi ir situaacija ka vinsh ir ierakstits breefaa;))
Un ar volvo rline disku replikaam kuram virsuu ir madr in germany es neizgaju skati jo nevareju pieradit to ka tie ir orginali delj ta ka man nebija tüv uz rokas...nepadzivosi tur-nesapratisi
Nu skati taatad gajis neesi...cipruss18 rakstīja:Esmu tur dziivojis :)
Labi pietiks offtopot-saku kaa ir,ir ietas skates desmitiem reizhu un neko neizdomaaju!
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Te paliek oftopiks
Esmu gajis skati un ari ne ar oem diskiem
Tiesa serviss piedereja krievam kursh 20 gadus bija vacijaa dzivojis
Te paliek oftopiks
Esmu gajis skati un ari ne ar oem diskiem
Tiesa serviss piedereja krievam kursh 20 gadus bija vacijaa dzivojis
ar kompatu pa brugji
Mans e39 540 ar vācu numuriem. Tur brief ar divām LPP sākot ar diskiem to platumu un kādas gumijas virsū beidzot ar māzākajiem sīkumiem. Ja Tev viss ir ar to tüv lapu tad problēmu nav un nebūs. Bet ja nav tad vari aizmirst par tās lietas atrašanos uz auto
Viens bmw neizgāja jo uz glušaka bija Akrapovich carbona uzlikascipruss18 rakstīja:Nu nav taa nevajag ari parspileet
Akrapovich mashinam netaisa izputejus cik zinu
ar kompatu pa brugji
Slikti zinicipruss18 rakstīja:Akrapovich mashinam netaisa izputejus cik zinu
https://www.akrapovic.com/#!/intro
Tas moments kad Tu negribi būt ļoti zemu 2k17 sezonā, bet tomēr sanāk kā sanāk
*uztaisīts vēlamais fitment aizmugurē, bet es domāju, ka metīšu vēl zemāk kad sagāzīšu ratus un izvalcēšos
*sastrečotas aizm. riepas. 215/35/17 uz 10j
*viss piemērīts salikts kā vajag un atlicis tik nedaudz kantītes arkām pievalcēt pirms krāsošanas.
*uztaisīts vēlamais fitment aizmugurē, bet es domāju, ka metīšu vēl zemāk kad sagāzīšu ratus un izvalcēšos
*sastrečotas aizm. riepas. 215/35/17 uz 10j
*viss piemērīts salikts kā vajag un atlicis tik nedaudz kantītes arkām pievalcēt pirms krāsošanas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Par to valceshanu.es nozheloju ka savalceju sev arkas
ar kompatu pa brugji
Es jau domāju tik kantīti pielocīt iekšējo tas arī viss jo tāpat sēž ļoti labi arkācipruss18 rakstīja:Par to valceshanu.es nozheloju ka savalceju sev arkas
Vakardiena pavadīta garāžā.
Nomainīta vārstu vāka blīve, nomainīta eļļa, pievalcētas aizmugurējās arkas. Sāku likt salonu kopā.
Beidzot sanāca piedarbināt auto.
Varbūt kāds zin, kāpēc dažreiz pielec uzreiz, bet dažreiz ir jāgriež pa pus minūtei lai piedarbināt??
Nomainīta vārstu vāka blīve, nomainīta eļļa, pievalcētas aizmugurējās arkas. Sāku likt salonu kopā.
Beidzot sanāca piedarbināt auto.
Varbūt kāds zin, kāpēc dažreiz pielec uzreiz, bet dažreiz ir jāgriež pa pus minūtei lai piedarbināt??
paskaties kloķenes devēju.
baigi sen te nekas nav rakstīts. Mašīnai nav diezko daudz laika bet tomēr tiek kautkas ar viņu palēnām darīts. Lai bildes pašas runā
Pēdējais labojis Artūrs O_o - 24 Jūl 2017, 14:45, kopā labots 2 reizes.
neesmu te sen neko licis, autiņam dikti nav laiks, bet kādu retu sestdienu sanāk paskrūvēt
Tika sakopti diski.
Samainīts: siksna, eļļa, radiators, antifrīzs, kloķenes sadalenes devēji, gmm, un vēl daudz dažādi sīkumi lai auto normāli uzvedās
Tika sakopti diski.
Samainīts: siksna, eļļa, radiators, antifrīzs, kloķenes sadalenes devēji, gmm, un vēl daudz dažādi sīkumi lai auto normāli uzvedās
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4