digitālā un analogā klimata kontrole
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 34
- chevron_right
Šis ir vecā tipa, bet vispateicīgākais. Kādi izskatās kontakti?
pieloci tos bimetāla kontaktus un būs laime pa visu seju.
laikam jau paliek tikai tā eža vaina! Jo motoriņš ir ok-jau parbaudiju! Vispār atklājās neliels gaters pečkā-kāds iemontējis tur e46 ventilatora motorīti.dogMa rakstīja:Ezis vai motoriņa oglītes. Ja ir no kā aizņemties ezi, paņem notestē.korsa rakstīja:.. kur meklēt vainu, ja pečka griežas nevienmērīgi?
bij n'tās problēmas. tika nomainīts vadības panelis/bloks un vairākums problēmu pazuda, bet nevienmērīgā griešanās palika :(
Vienīgi "ezis" nebij mainīts. Vrbt tas pie vainas?
Jānomaina pret ejošu. Un, jā, parastajiem kamīniem pretestība atrodas virs pasažiera kājām.brave rakstīja:bija otraa pusee bet izskatas savadaka neka jus man radijaat
[ig]http://img84.imageshack.us/img84/7787/dscn1109t.jpg[/img]
Kas man ir jaizdara lai viņs ietu
Līdzīga problēma tika atrisināta ar pečkas motoriņa nomaiņu. Bij nodilusi tā vieta kur oglītes spiežas klāt.korsa rakstīja:.. kur meklēt vainu, ja pečka griežas nevienmērīgi?
bij n'tās problēmas. tika nomainīts vadības panelis/bloks un vairākums problēmu pazuda, bet nevienmērīgā griešanās palika :(
Vienīgi "ezis" nebij mainīts. Vrbt tas pie vainas?
Arī tāda problēma bij iekš e30. Nomainiju motorīti un bij ok! Tagad topašu motorīti no e30 iemetu savā e36, bet griežās nevienmērīgi tāpat
Pēdējā cerība uz to "ezi" ..ja nē, tad nezinu. Ievilkšu vadus pa taisno
Pēdējā cerība uz to "ezi" ..ja nē, tad nezinu. Ievilkšu vadus pa taisno
Tāds nederēs, jo nāk ziema un vajag ko siltāku
..bet ja nopietni, tad lūdzu piedāvājiet pečkas ezi pa saprātīgām cenām!
Un vai parastai kondiškai tie "eži" ir tādi paši, kā digitālajai klimai?
Nē. Digitālajai atšķiras.
Nomainīts un viss iet, šrotā pa piecīti dabūjumarux rakstīja:Jānomaina pret ejošu. Un, jā, parastajiem kamīniem pretestība atrodas virs pasažiera kājām.brave rakstīja:bija otraa pusee bet izskatas savadaka neka jus man radijaat
[ig]http://img84.imageshack.us/img84/7787/dscn1109t.jpg[/img]
Kas man ir jaizdara lai viņs ietu
Apsveicam :) Bet veco nemet ārā, noderēs, kad sapratīsi, kā sataisīt Tur ir 4 tinumi, ja nemaldos, un katram savs spriegums iet cauri, tāpēc arī 4. ātrums darbojas, ka tas ir 12V, t.i., taisnais, pārējie regulējas.
kas par vainu, ka kondiškai nav pūtiena, uzliec uz pilnā, bet knapi pūš. iepriekš vel varēja dzirdēt ka pūš, tgd tāds niecīgs. filtrs ciet, vai kas?
ezis vai motora oglītes, abi vienlīdz izplatīti
jauns ezis 50ls
motors 40ls
jauns ezis 50ls
motors 40ls
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
man bija tapat - filtrs bija kadus 10 gadus vecs pie nosacijuma ka ara dzird ka pechkas motors riktigi push uz 4 atruma.intis rakstīja:kas par vainu, ka kondiškai nav pūtiena, uzliec uz pilnā, bet knapi pūš. iepriekš vel varēja dzirdēt ka pūš, tgd tāds niecīgs. filtrs ciet, vai kas?
man tas filtrs jau bija sakaltis pec vienas vasaras pec sajutas tads ka sakaltis - kad meginaja izpust ar muti cauri, tad no sakuma neputas, palielinot spiedienu ta ka nokrakshkjeja un putas.
laikam kondishka ar savupishanos vainiga, jo baigais mitrums krājās
laikam kondishka ar savupishanos vainiga, jo baigais mitrums krājās
Tur nav vajadzigs diy
Vienakrsi mainam visu pecku un pasu paneli.
Vienakrsi mainam visu pecku un pasu paneli.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 34
- chevron_right