Mainu E36 rezerves daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 54
- chevron_right
mainu abus migliniekus ar bojatiem stikliem (nav sasisties tikai saskrapeti) pret e36 dankratu ko liek slieksnos
vai ari mainu pret donkratu ko liek apaksa zem slieksniem
vai ari mainu pret donkratu ko liek apaksa zem slieksniem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
atrisinata sii problema
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
kadam nemetajas kads bosch lukturis prieksejais sofera puses? manam stiklinsh saplaisajis reti vai apskatee izlaiddiis varu samaksaat nedaudz!!! ideali butu ja varetu dabuut abus jo otram nolauzts stiprinajums pavarotnjikam!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
gribetos nopirkt roku balstu un samainit prieksejai farei stiklinju ja kreiso tad vajag lietotaku ja labo tad gandriz jaunu esmu gatavs kko piemaksat
pa leto atdosu
piepipejamo ligzdu ejosu ar piepipejamo , apshivku jumta stoikam pieksa aizmugure ar gaisminjam ,saules sargus nolokamos (bez gaisminjam) ru4kas kur turas prieksa aizmugure , gaismas sledzi ar 1 gaismu ta kas vidu ar visu ramiti
po orginalo filtra kasti padomasu un veel kkadas daljas tas jaskataas garazaa
nu ja kko vajag pm
pa leto atdosu
piepipejamo ligzdu ejosu ar piepipejamo , apshivku jumta stoikam pieksa aizmugure ar gaisminjam ,saules sargus nolokamos (bez gaisminjam) ru4kas kur turas prieksa aizmugure , gaismas sledzi ar 1 gaismu ta kas vidu ar visu ramiti
po orginalo filtra kasti padomasu un veel kkadas daljas tas jaskataas garazaa
nu ja kko vajag pm
man ir pechkas motorinjsh galiigi nevajadziigs varbut kads kam vajadzigs var iemainit pret kko kas man noderetu piem prieksejo amiiti blakussedetaja puses. vai motora spilveniem lietotiem bet veel dziviem varu kko piemaksat ja ir vajadziba :) varat piedavat ari kko citu mo6ka noder :)
PM
PM
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Mainu savus rižos sānu pagriezienua lukturus e36, pret baltajiem vai jebkādiem citiem ,izņemot rudajiem ,durvju pagriezieniem. Durvju pagriezieni nepeiciešami tie ,kas iet ar skrūvi.
Numurs
29975510
E-pasts
[email protected]
Numurs
29975510
E-pasts
[email protected]
Mainu aizmugurējo MTech bamperi (ar visu balku) pret prefacelift priekšējo un aizmugurējo bamperi.
Bampers vairs nav pieejams, jau samainīju.
varbut kadam metajas nevajadzigs prieksejais panelis melns no e36 coupes 97 gada ar airbegu
iemainitu pret kautko vai naudu :aiwa:
iemainitu pret kautko vai naudu :aiwa:
vajag samainīt 4dr aizmugures sēdekļa augšas daļu atveramo(melns ādas) pret tādu pašu, tik neatveramo
Varētu interesēt sarkanu BMW īpašniekiem!!! :)
Man ir labas kloķa un rocenes ādas ar sarkaniem diegiem-varu samainīt pret labām ādām ar melniem diegiem!
PM
Man ir labas kloķa un rocenes ādas ar sarkaniem diegiem-varu samainīt pret labām ādām ar melniem diegiem!
PM
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Mainu 3.15 lielo bloķi pret īsāku.
Tā nav imis kupeja ar maniem bijušajiem lukturiem?
Jā ir gan nu man šie lukturi ne īpaši tāpēc gribas oriģinālos :)
Tirgoju/mainu e36 Sedana gaišās ādas salons (divi defekti šofera sēdeklim, izdiluši caurumi) līdz dodu, gaišās apšifkas, tepiķi, dažas sliekšņu plastmasas un melnās apšifkas..
Vairāk bildes no salona..
PM vai 28462696
Samainīšu pret kupejas orģināliem luturiem ar baltām augšām, vai pret kko noderīgu no sedana!
Vairāk bildes no salona..
PM vai 28462696
Samainīšu pret kupejas orģināliem luturiem ar baltām augšām, vai pret kko noderīgu no sedana!
Velos iegādaties Miglas Lukturu ramīšus e36! PM! :)
Ir 3 šādas BMW dekoratīvās disku uzlikas uz R15
12.99ls vai mainu pret kādu citu daļu no E36
Nepieciešama kāda no šīm daļām:
Sedana pagrieziena lukturus (vēlams gaišos vai tumšos)
Haubes atvēršanas mehānisms (vairāk jau tās daļas, kas tieši salonā)
Priekšējā bampera balka
M40B16 radiators
Ventilatora aizsargplastmasa/tunelis
Gaisa tuneļa plastmasa starp radiatoru un brilli
PM | [email protected] | 20226495
Nepieciešama kāda no šīm daļām:
Sedana pagrieziena lukturus (vēlams gaišos vai tumšos)
Haubes atvēršanas mehānisms (vairāk jau tās daļas, kas tieši salonā)
Priekšējā bampera balka
M40B16 radiators
Ventilatora aizsargplastmasa/tunelis
Gaisa tuneļa plastmasa starp radiatoru un brilli
PM | [email protected] | 20226495
tas termostats no isa? cik zinu tad vins nak tikai ar visu plastmasas korpusu(m44) vai ari es ko jaucu..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 54
- chevron_right