320 E36 Touring "Zeļonka"
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9
- chevron_right
Nu ceresim ka sanaks Ok... Jo galu gala izdomaju atstat dzeltenus pagriezienus un melnas nasis... Balti pagriezieni nepatik ka tadi (tas protams gaumes jautajums).. Savukart pie oranzhiem manuprat nepiestav hroms...
FWD - Faggot Wheel Drive
Šodien izmantoju privatmajas privileģiju - izmazgaju un iztiriju auto... Pašam prieks ka auto tirs. Konstateju ka ir daži rusas pleķi... bus šo to japielabo vasara... Nu un salons prasa ķimisko. Labi ka neprasa adatu un diegus
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
FWD - Faggot Wheel Drive
Priekšējās lampas vai stikliņus arī prasās jaunus.
Izskatās ļoti glīts..
Patiesībā vēl jo vairāk sāk patikt e36 kūtiņas, bet kkā pašam negribas.. toties uz citu skatoties, lolot acis tīk
Patiesībā vēl jo vairāk sāk patikt e36 kūtiņas, bet kkā pašam negribas.. toties uz citu skatoties, lolot acis tīk
Ar lampam ta - arejie stikli man liekas ljoti laba stavokli, bet iekshejie gan tadi apdegushi... Toties nesvist. Pagaidam atstashu ka ir. Nav naudas visam uzreiz. Nasis gan taisishu melnas.
FWD - Faggot Wheel Drive
Paldies Nezinu ka citam kutinjam, bet manejai ir tada lieta ka bagazhnieka panelji grab braucot... tas kaitina... Ceru ka tuvakaja laika sanaks to visu likvidet.fb212 rakstīja:Izskatās ļoti glīts..
FWD - Faggot Wheel Drive
Beidzot uzliku R17... Piepirku vakara 2 Michelin Pilot, un aizbraucu montet. Tie ir pirmie R17 mana dzive. Ta ka man tadi mazi svetki 8)))) Ceru pa brivdienam uztaisit foto ar sausu auto!
Pagaidam - ir ka ir... Novertejiet paši
Gribas ari atrak nosedinat... Ceru šovasar sanaks. Jo planoti vel daži teriņi, pie Orkaana jaiebrauc, sveces, vadi un tt...
Pagaidam - ir ka ir... Novertejiet paši
Gribas ari atrak nosedinat... Ceru šovasar sanaks. Jo planoti vel daži teriņi, pie Orkaana jaiebrauc, sveces, vadi un tt...
FWD - Faggot Wheel Drive
Protams, sēdināts būtu pa smuko!
Diski kā pienākās! Dažādi platumi?
Diski kā pienākās! Dažādi platumi?
skaisti... šie diski vienmēr patikuši, tikai žēl ka nav OEM (ja pareizi saskatīju), bet skaists kopskats..
Platumi vienadi. Riepas 225/45... Ka var uzzinat vai ir OEM vai nav? Daži saka ka ja rakstits Made In Germany vai lidzigais - tad ir OEM. Bet domaju ka ja ķinieši mak uztaisit disku, tad uztaisit uzrakstu ari nebutu gruti...
FWD - Faggot Wheel Drive
manuprat oem naca dažādi izmēri - 7.5 un 8.5 et41
Izrādās, ka zem dubļu kārtas slēpjas dikti smuks Tourings!
Jā, bet liekas, ka biaj arī vienai no //m sērijas diskiem ziemas un vasaras komplekti!možais rakstīja:manuprat oem naca dažādi izmēri - 7.5 un 8.5 et41
Ziemas bija vienādos platumos, bet vasaras dažādos!
Manuprāt, atšķirt vai rižie vai orģinālie var pēc to izmēriem (vai atbilst OEM) un vizuālām atšķirībām!
Tavējie man izskatās pēc OEM. VAjadzētu tuvplānā redzēt!
Kaut gan neredzu, ka tev būtu vieta //M uzlīmītei uz diska, tāda kā gropīte iestrtādāta, kas, moš, liecina par to, ka ķīnīzerim nav atļauts tādas iespiest!?
Viens paziņa kas tirgojis OEM diskus teica ka bija atbraucis vecs virietis ar mega sterilu žurku, un ar svariem.... ja ja, ar svariem. Un teica ka pec svara var noteikt vai ir OEM... Par platumiem - var tak but ka šis komplekts ir salikts no priekšejiem diskiem... Karoč laikam nekad neuzzinašu. Bet pofig. Ir taisni. Ir smuki. Var braukt!
FWD - Faggot Wheel Drive
Paldies Nu bet tik un ta ir daži sikumi pa virsbuvi. Vajadzetu durvis parkrasot lidz moldingam. Pagaidam no arpuses nav redzams. Bet ja šogad neparkrasot, nakamaja pavasari jau viss izlidis, un labošana bus dargaka... Ar ruslanu ka ar zobiem - labak reizi gada izarstet, neka pec diviem gadiem izrautmarux rakstīja:Izrādās, ka zem dubļu kārtas slēpjas dikti smuks Tourings!
FWD - Faggot Wheel Drive
Man domaat ,ka jebkurai BMW orgjinaalajai mantai ir ieshtanceets BMW logo ! Ja taads uz diskiem nav ,tad tie naff orgjinaalie
Ps Man pat uz ziemas diskiem ir uzshtanceets BMW visaas malaas un arii uz zapaskas blekjinieka
Ps Man pat uz ziemas diskiem ir uzshtanceets BMW visaas malaas un arii uz zapaskas blekjinieka
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kads zina kur var dabut tadu plastmassas gabalu (moldingu) ka šim eksemplaram nummurzimes vieta? Vai vnk kkads moldings tai vietai kas nav domats nummurzimei.. Vnk ir doma parbidit nummurzimi
FWD - Faggot Wheel Drive
Nice, oranžos pagriezienus varētu jaunus ielikt vai esošos uzpulēt, uzreiz būtu daudz svaigāks skats
Nu ja kads pastastitu ka pulet - es noteikti to izdaritu...
FWD - Faggot Wheel Drive
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 9