Baumaņa e36 konstruktors :D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right
tieši tā , nesaprotu kas tam bmw vainas, tas ka spārns janomaina?
pārējais jau viss ir taisns un bez rūsas, tik tas ka spārns janomaina, kapots jasataisa šitais pats, vai nu citu , un jāparkrāso , un viss , nu un vēl bampēru citu jauzliek un un janokrāso mašīnas krāsā . hadene viss normāla, ja neskaitā kas kaut kas sitas aizmugurē kreisajā pusē pa bedrēm !
pārējais jau viss ir taisns un bez rūsas, tik tas ka spārns janomaina, kapots jasataisa šitais pats, vai nu citu , un jāparkrāso , un viss , nu un vēl bampēru citu jauzliek un un janokrāso mašīnas krāsā . hadene viss normāla, ja neskaitā kas kaut kas sitas aizmugurē kreisajā pusē pa bedrēm !
Rex +10000
Daiļdirsējiem-
Bembītis kā bembītis, roka jau jāpieliek, lai būtu pavisma labi, bet visumā ir OK.
Daiļdirsējiem-
Bembītis kā bembītis, roka jau jāpieliek, lai būtu pavisma labi, bet visumā ir OK.
BMW-Big Money Waste
bumis kas bumis, viss čikinieka!
runajot ka dauzas, iespejams bukse kas nak kuzava pie slieksna, man bij ta beikta un ta dauzijas ka likas ka kuzavs plist pusui!
p.s veiksmi darbos!
runajot ka dauzas, iespejams bukse kas nak kuzava pie slieksna, man bij ta beikta un ta dauzijas ka likas ka kuzavs plist pusui!
p.s veiksmi darbos!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
kā jau to saku visur - iesaku priekšējo bamperi meklēt no feislifta! Autiņš izskatīties jaunāks un tam foršāk izskatās visādas lūpas.baumanis rakstīja:tieši tā , nesaprotu kas tam bmw vainas, tas ka spārns janomaina?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
par bampēru ir tāda pati doma
Man atkal šķiet, ka vecā tipa buferis ir smukāks.
Normāls drapaks, gaidu turpinājumu!
Normāls drapaks, gaidu turpinājumu!
piekritīšu marux man a labāk patīk vecā tipa buferis un nāsis,bet nu tas lai paliek baumaņa ziņā,jo katram patīk savs un attiecīgi par to nav jānosoda neviens!
coupe 2.8
cerams, ka pie tiem darbiem būs iekļauta megabunduļa noravēšana un lakas nokasīšana no lampām
tas uguns dzesamais aparats norada uz lielam parmaiņam
tad nu gaidisu kas tu sanaks
būs bundulis nost , un laka arī !AgnisB rakstīja:cerams, ka pie tiem darbiem būs iekļauta megabunduļa noravēšana un lakas nokasīšana no lampām
ugunsdzesamais ir domats priekš savējiem , jo bildi liku dr.lv !bosiks11 rakstīja:tas uguns dzesamais aparats norada uz lielam parmaiņam
labs vakars visiem
kādu laiku nekas nav ierakstīts , tad nu kaut ko ierakstīšu , sākumā bija plānots bmw dzīts garāža un tur atstāt līdz nokusis sniegs , bet nostāvēja tikai 3 dienas , jo auto ar kuru bija plānots braukt , kamēr bmw stāvēs , mani piečakarēja , un beigās izdomāju ka ,es kā students bez darba , nevaru uzsturēt 2 auto , tad nu otru auto atdevu prom , un vilku bmw arā no garāzās , un turpināju braukt ikdiena ar to pašu bmw , pa cik pirmās ziemas riepas aizmugurē sniegu nesagaidija , pirku atkal jaunas riepas , šoreiz tikai 2 , tieši pazīstamais tirgoja 2 labas ziemens ar diskiem , parastie dzelzs diski no e34 , paņēmu arī , uzliku , pavisam cits skats ar e34 diskiem , patīk tas iznesums , vēl priekša jauzliek tādi , tad pa cik pirms vēl ieziemošanas biju pazaudējis vienu pavarotu, nopirku jaunus baltos , ieliku tos , tad tiku skolā boksos , samainiju aizmugurē amīšiem atbalstus , tagad hadene klusa, prieks braukt , šodien nomainiju to mega bunduli un citu , pavisam cits skats ,vēl gribēju notīrīt laku , bet neatradu garažā acetonu , vēl nopirkta melna krāsa , lai varētu priekšejos lukturus padarīt tumšus kādiem viņiem vajag būt , un vēl rīt nopirkšu melno laku , lai varētu notonēt pavarotus , savadāk , kad izkrāšošu lukturus , viņi baigi izleks , tpc viņus vajag notonēt , vēl mainot atbalstus , atradu vienu vietu ,kur tomēr ir ruslans , un būs nedaudz japametina, bet pavisam nedaudz .gribēju visu safočēt , bet fočiks mašinā sasala un nogļukoja, tā arī nesanāca
kādu laiku nekas nav ierakstīts , tad nu kaut ko ierakstīšu , sākumā bija plānots bmw dzīts garāža un tur atstāt līdz nokusis sniegs , bet nostāvēja tikai 3 dienas , jo auto ar kuru bija plānots braukt , kamēr bmw stāvēs , mani piečakarēja , un beigās izdomāju ka ,es kā students bez darba , nevaru uzsturēt 2 auto , tad nu otru auto atdevu prom , un vilku bmw arā no garāzās , un turpināju braukt ikdiena ar to pašu bmw , pa cik pirmās ziemas riepas aizmugurē sniegu nesagaidija , pirku atkal jaunas riepas , šoreiz tikai 2 , tieši pazīstamais tirgoja 2 labas ziemens ar diskiem , parastie dzelzs diski no e34 , paņēmu arī , uzliku , pavisam cits skats ar e34 diskiem , patīk tas iznesums , vēl priekša jauzliek tādi , tad pa cik pirms vēl ieziemošanas biju pazaudējis vienu pavarotu, nopirku jaunus baltos , ieliku tos , tad tiku skolā boksos , samainiju aizmugurē amīšiem atbalstus , tagad hadene klusa, prieks braukt , šodien nomainiju to mega bunduli un citu , pavisam cits skats ,vēl gribēju notīrīt laku , bet neatradu garažā acetonu , vēl nopirkta melna krāsa , lai varētu priekšejos lukturus padarīt tumšus kādiem viņiem vajag būt , un vēl rīt nopirkšu melno laku , lai varētu notonēt pavarotus , savadāk , kad izkrāšošu lukturus , viņi baigi izleks , tpc viņus vajag notonēt , vēl mainot atbalstus , atradu vienu vietu ,kur tomēr ir ruslans , un būs nedaudz japametina, bet pavisam nedaudz .gribēju visu safočēt , bet fočiks mašinā sasala un nogļukoja, tā arī nesanāca
pag pag, ko tu tur ar melno krāsu un priekšējiem lukturiem taisies darīt? tur tak viss ir melns, izņemot reflektorus, kurus tā kā nevajadzētu krāsot
un labāk jau būtu ielikt smoked pavarotus, nevis ar laku pūst
tuvajam jau lielo reflektoru var krasot.. ja ir lecu lampas
skaties vēlreiz, viņam lampām iekšpues ir pelēkas, nevis melnas..AgnisB rakstīja:pag pag, ko tu tur ar melno krāsu un priekšējiem lukturiem taisies darīt? tur tak viss ir melns, izņemot reflektorus, kurus tā kā nevajadzētu krāsot
bet nice, sadarītais/plānotais izklausās forši!
Vakar kā reiz redzēju Tevi - braucām no muguras, kad no Teteles puses iebrauci Jelgavā.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
paskaties bildēs iepriekš , kādi man tie lukturi man tā melnā plastmasa , nopūsta pelēkaAgnisB rakstīja:pag pag, ko tu tur ar melno krāsu un priekšējiem lukturiem taisies darīt? tur tak viss ir melns, izņemot reflektorus, kurus tā kā nevajadzētu krāsot
tad arī redzēji cik man viņš tīrs bija , un to ka mega bundulis pa zemi vilkās ?ch. rakstīja:skaties vēlreiz, viņam lampām iekšpues ir pelēkas, nevis melnas..AgnisB rakstīja:pag pag, ko tu tur ar melno krāsu un priekšējiem lukturiem taisies darīt? tur tak viss ir melns, izņemot reflektorus, kurus tā kā nevajadzētu krāsot
bet nice, sadarītais/plānotais izklausās forši!
Vakar kā reiz redzēju Tevi - braucām no muguras, kad no Teteles puses iebrauci Jelgavā.
ļoti sen jau dzīvojās pa ss,itkā bija pilnībā pārpūsts tāpēc arī rusas nav salons smuks bazars nulle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right