Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 32
- chevron_right
No manas puses skatoties, sanaak ka tev ir stuure bardachokaa. Bet nu katraa zinaa es palieku pie sava un nav obligaati jaanaak pasazhiera airbagam, ne jau kupejaam.ch. rakstīja:Tev tak stūre bardačokā, gudriniek..Archizlv rakstīja: Pats tu esi konstruktors! Man 94. gada kupejaj naaca pasazhiera airbags kaa papildus opcija! Un tagad man ir 98. gada juulijs kupeja kurai peec fabrikas datiem nenak pasazhiera airbags. Nezinu no kurienes tu esi izraavis ka peec 95. gada visiem naaca pasazhiera airbags!
Izlasi ko rakstu:Ar stūri normālajā pusē JĀBŪT airbagam. Tas nāca standartā pec 94/95/96 gada (vot hvz par gadiem, to gan precīzi nepateikšu).ch. rakstīja: BET, kkur lasīju, ka UK e36 ar stūri bardačokā arī pēc tā 95 gada nāk vecie paneļi bez airbaga..
Lab pofig, nav ko čalim piekakāt topiku. Vairumam te tapat ir pajāt kas un kā.
P.S. Velreiz sorry par topica piepluutiishanu.
uzreiz labaks skats
man ari patik un kad buss melnas apsifkas ar dzeltanajiem vidiem vispar buss
pagaidam benki paliks vel mana e36rews rakstīja:Man vajag tavus priekšējo benķus
bet vari pagaidam dabut oem gumijas paklajinus
kaa patika tepikja mainja?
bija ko pacinities vane?
malacis labi darbinji izdariti
bija ko pacinities vane?
malacis labi darbinji izdariti
...
nekas gruts 2 nepilnas stundas lamasanas,atslegu metasanas,un garazas durvju spardisanas
pectam panemu 2l brala tumša alus un visu vakaru neka vairs nedariju
Brālis vnm visus izručīDj_Zii rakstīja:nekas gruts 2 nepilnas stundas lamasanas,atslegu metasanas,un garazas durvju spardisanas
nu man bija lidzigi, tik 2l bralja vietaa man bija daudz heineken pudelitesDj_Zii rakstīja:nekas gruts 2 nepilnas stundas lamasanas,atslegu metasanas,un garazas durvju spardisanas
...
Es, sen, kad sev mainīju paklāju, tad pa kaut kādām 4h samainīju!
Es moš vēl pameklētu melnas durvju abšivkas, jo tas liekas, ka piederāspie paneļa!
Bet pa lielam smuki!
Es moš vēl pameklētu melnas durvju abšivkas, jo tas liekas, ka piederāspie paneļa!
Bet pa lielam smuki!
es tak rakstiju ka melnas apsivkas jau ir tikai jaielime dzeltenie vidi no manam esosajam
lai ir ka individual
lai ir ka individual
skaists salons, vienmēr ir patikusi krēmkrāsas āda malacis par uzņēmību ko tādu dariit...
supeer veciit, tikai tumsakus logus un bus mega
nu ja kads nepaņems tuvakas nedelas laika mašinu tad pec kada puss gada vai ilgak
buss ari tomkas pa visiem logiem un vel šis tas
Ps ; pricipa lena gara mekleju garazu riga uz iri ,kur var iedzit mašinu un atstat uz ilgaku laiku
buss ari tomkas pa visiem logiem un vel šis tas
Ps ; pricipa lena gara mekleju garazu riga uz iri ,kur var iedzit mašinu un atstat uz ilgaku laiku
nevajag tev tās garāžas, viņas visas ir mitras, labak atstāj kādā labā maksas stajankā apsegtu un būs labi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 32
- chevron_right