Rolands un 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 28
- chevron_right
Nu nav jau tik vienkaarshi to motoru nokaut!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nu skatoties to video un lasot faktus par bloķi utt., es tādiem tekstiem ticētu, bet nu kaut ko jau no auto Tu sajēdz, vismaz tik daudz vai motors ir labs, rūc/dūc iet labi utt?
Man jau liekas, ka sliekšņi vsp nav, ka arī xenons nav, m paka nav, adas salons un 2.8 der, ja apraskts atbilsu realitatei tad butu jau labi.Ruu rakstīja:Sliekšņi arī nav M..
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Rolands rakstīja:Man jau te zvanās un saka,kad kads kaut ko ir izlasījis,kad iepriekšējais saimnieks esot nokāvis motoru,tjipa drīz viņam būs pizda utt
Zajibal visi šitie nīdēji
Vienkaarshi vajag uzbraukt uz kaadu rampu un pastiities, kas tur zem taa auto notiek.
Mļin, riktīgi norēcos, izlasīju visas 3 lpp.!
Par bloķi un Pilno //M paku un kārbu vispār pārrēcos!!!
Tak Roland neņem galvā , man ar bija visādi drifta video jāpārcieš, kad biju jau nopircs auto.
Manai mašīnai viņas slava iet pa priekšu saimniekam- man!
Bet lai nu kā, viss ir atkarīgs tikai no tevis, cik tas auto būs iekārojams un cik ļoti mašīna attaisnos uz to liktās cerības!
MAn prieks, ka ieķēri 2,8, domāju, ka nožēlot nenāksies, turklāt, pēc savas pieredzes, 2.8 kaut kā ciešāk turās pie saimnieka. Proti, man nav vēl radusies vēlēšanās pārdot, lai arī jau apkārt 1 ar 1/2 gads!
Motors rūc normāli,braucot ar nekadas liekas skaņas nedzirdu,sencis arī izbrauca,neteica,kad kkas nebutu kā vjg,viņš man tadas lietas pamana,bet nu nez,atrādīšu jums,tad jau gan jau pateiksiet :)Ruu rakstīja:Nu skatoties to video un lasot faktus par bloķi utt., es tādiem tekstiem ticētu, bet nu kaut ko jau no auto Tu sajēdz, vismaz tik daudz vai motors ir labs, rūc/dūc iet labi utt?
Eu un c'mon,tas tak ir 2.8,protams kad viņs ir kauts.lol
Dzīvosim redzēsim kas un kā,tā ir tehnika un latviešiem patik lauzt visuerda rakstīja:
Mļin, riktīgi norēcos, izlasīju visas 3 lpp.!
Par bloķi un Pilno //M paku un kārbu vispār pārrēcos!!!
Tak Roland neņem galvā , man ar bija visādi drifta video jāpārcieš, kad biju jau nopircs auto.
Manai mašīnai viņas slava iet pa priekšu saimniekam- man!
Bet lai nu kā, viss ir atkarīgs tikai no tevis, cik tas auto būs iekārojams un cik ļoti mašīna attaisnos uz to liktās cerības!
MAn prieks, ka ieķēri 2,8, domāju, ka nožēlot nenāksies, turklāt, pēc savas pieredzes, 2.8 kaut kā ciešāk turās pie saimnieka. Proti, man nav vēl radusies vēlēšanās pārdot, lai arī jau apkārt 1 ar 1/2 gads!
Kad ir brīvs laiks, uzzvani, saskriesimies - iečekošu jauno žurceli! Krāsa tiešām skaista, kā arī komplektācija laba - tik biku jāpapildina un būs
Domaaju ,ka auto nav slikts ! Vienkaarshi taa bik neatbilst aprakstam
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ok,ko saki par 3dienu?dogMa rakstīja:Kad ir brīvs laiks, uzzvani, saskriesimies - iečekošu jauno žurceli! Krāsa tiešām skaista, kā arī komplektācija laba - tik biku jāpapildina un būs
Rakstu vnk,ko viņš pats rakstīja :) Nevaru jau pirmajā dienā visu pastāstīt par viņu no A līdz ZOrkaans rakstīja:Domaaju ,ka auto nav slikts ! Vienkaarshi taa bik neatbilst aprakstam
njā.. jāsaka tāpat kā erda jau minējā - pārsmējos šīs trīs lapas palasot...
jā no m-pakas tikai moldingi un pr. bamperis (lukturi, slieksni, aizm. bamperis, spoguli nav - bet tas ar laiku... )
par kārbu interesanti - nav tāda kā parastā - varbūt beigās automāts.... - nju lab tas jokam tikai
par bloķi jā.... varēji tak izbraukt un pateikt, ka nav ko tur tew mēģina iestāstīt, bet nu ok barons un bloķis tew būs
spārni, izputejs un aizm. lukturi personiigi nee
krāsa un pareizais motors, salons ir baigi ok, apsweicu ar pirkumu....
bet nu no kļūdām mācās, bet šķiet, ka neslikts, šo to noskruvē - pieskrūvē un būs pavisam smuks e36
jā no m-pakas tikai moldingi un pr. bamperis (lukturi, slieksni, aizm. bamperis, spoguli nav - bet tas ar laiku... )
par kārbu interesanti - nav tāda kā parastā - varbūt beigās automāts.... - nju lab tas jokam tikai
par bloķi jā.... varēji tak izbraukt un pateikt, ka nav ko tur tew mēģina iestāstīt, bet nu ok barons un bloķis tew būs
spārni, izputejs un aizm. lukturi personiigi nee
krāsa un pareizais motors, salons ir baigi ok, apsweicu ar pirkumu....
bet nu no kļūdām mācās, bet šķiet, ka neslikts, šo to noskruvē - pieskrūvē un būs pavisam smuks e36
Ideaalu auto nopirkt nav interesanti , jaapeerk ir taads lai vari izpausties un buutu uz ko tiekties ,taakaa viss tavaas rokaas
Kā jau teicu,šī ir tikai pirmā diena,ar laiku atkodīšu,kur viņš man sadirsa un kur nē
man gan izpūtējs patīk :)
Tad iesakiet,kur var dabūt labus,nerūsējušus,nesistus spārnus?
P.S. Un es jau pats esmu tāds interesants cilvēks,kgan es par tēmu neko daudz nezinu,es runāju tik un tā un tādēļ vrb rodas šādi smiekli par mani
P.S. Un es jau pats esmu tāds interesants cilvēks,kgan es par tēmu neko daudz nezinu,es runāju tik un tā un tādēļ vrb rodas šādi smiekli par mani
Orkaans rakstīja:Ideaalu auto nopirkt nav interesanti , jaapeerk ir taads lai vari izpausties un buutu uz ko tiekties ,taakaa viss tavaas rokaas
+1 taisniiba Orkaans taisniiba
Pēc jūsu komentiem spriežot,neesmu cienīgs līmēt e36.lv uzlīmi,neatbilst standartam?!
Rolands rakstīja:Kā jau teicu,šī ir tikai pirmā diena,ar laiku atkodīšu,kur viņš man sadirsa un kur nē
Pieljauju domu ,ka tas blokjis tev tomeer vinjam ir , tikai tu pagaidaam nesaproti kaa vinjsh izpauzhaas
Orkaans rakstīja: Ideaalu auto nopirkt nav interesanti , jaapeerk ir taads lai vari izpausties un buutu uz ko tiekties ,taakaa viss tavaas rokaas
Zelta vārdi!
Man bija reiz sudraba bulta , ar kuru vajadzēja tikai braukt, remonts bija tikpat kā sveša lieta! Un bija sajūta, ka tas ir pašsaprotami un ar laiku vairs nebija ne kur tiekties ne par ko papriecāties, Jo tam nebija ko pielikt un, ko atņemt!
Tagad, priecāties varu bieži, katreiz, kad nomainu kādu detaļu pret jaunu sajūta, ka zirgu paliek aivien vairāk un vairāk!
Pēdējais labojis erda - 23 Jan 2012, 22:17, kopā labots 1 reizi.
Atbilst visam! Nekur nav teikts ,ka visiem jaabuut vienaadiem ,kaa no konveijera!!!!!Rolands rakstīja:Pēc jūsu komentiem spriežot,neesmu cienīgs līmēt e36.lv uzlīmi,neatbilst standartam?!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 28
- chevron_right