Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 65
- chevron_right
Jap tā varētu būt tātad tevi arī esmu redzējusi stāv tur arī tāds līdzīgs manējai :))exx89 rakstīja:šodien laikam tevi redzeju stirnu ielas 14 nama pagalmā numurs HH- XXXX es tur var pateikt gandriz dzīvoju
hehe...man tur druška dzīwo tpc es tur arī bieži piebraucu..
heh ķengaragā mana bērnība un jaunība pavadīta...tikai šovasar pārvācos uz pļavniekiemDj_Zii rakstīja:viens pipis es tapat vinus nesaprotu ,kur kurs sakas un beidzasSabinchix rakstīja:pļavniekos
kengarags
Dju rakstīja:Tapec uzskatu ka perkot masinu, pirmais ko jamaina - Eļļa, filtri, tosols, termostats... Nu bet daudzi to nedara un brauc ka ir... Bet labi ka viss beidzies labi! Veiksmi uz ceļa!Sabinchix rakstīja:Paldies mīļš par komplimentiem un vēlējumiem..
nju reku ielikšu vienu bildīti kur mazliet var redzēt pakaļiņu..
Bet nju kad pāries šitais trakais aukstums..kad nomazgāt varēs mašīnīti..tad safočēšu vēl un salikšu smukākus bilžukus..
Reku mēs tikām arī dēļ lielā sala servisā, jo dažs labs ''gudrītis'' pirms manis kāds īpašnieks lējis tosola vietā ūdeni...nju vot un viss mums sasala ragā šajā salā.. :( nju tpc tika ņemta priekšā sildīšanas ierīce un sildīts viss no priekšas lai atsalst...tad tika viss iztīrīts noliets un ieliekt pa jauno viss gan koncentrāts gan antifrīzs..tā vot.. Bet nju tagad vismaz dzīvi esam :)
njuuu bija jau kad nopirku nomainīta eļļa un filtri, iečolēts un pieliets tosols, bet nju nebij tas termostats pārbaudīts... tā wot..bet nju paldies
nu ja tikai bez mpakas un uz kalpakiemSabinchix rakstīja:
Jap tā varētu būt tātad tevi arī esmu redzējusi stāv tur arī tāds līdzīgs manējai :))
hehe...man tur druška dzīwo tpc es tur arī bieži piebraucu..
tapec jau likas ka ši karsta chika ir kaut kur redzetaSabinchix rakstīja:heh ķengaragā mana bērnība un jaunība pavadīta...tikai šovasar pārvācos uz pļavniekiemDj_Zii rakstīja:viens pipis es tapat vinus nesaprotu ,kur kurs sakas un beidzasSabinchix rakstīja:pļavniekos
kengarags
varetu saskrieties un apspriest e36 mana vai tava garaza pie reizes izstastitu kur tu rajona mitinajies
hehe.. nju varētu jau moš kādu dieniņ saskrieties
Arī es no pļavniekiem.. turpat blakus tavai Grestes ielai
SVEIKA bariņā!!!
SVEIKA bariņā!!!
viens pipis es tapat vinus nesaprotu ,kur kurs sakas un beidzas
kengarags
heh ķengaragā mana bērnība un jaunība pavadīta...tikai šovasar pārvācos uz pļavniekiem
Tad uzaicinās uz kafiju, aziet randiņi, pirmais skūpsts, bildinājums, bērni, ģimene, tā kopā sagaidot vecumdienas!tapec jau likas ka ši karsta chika ir kaut kur redzeta
varetu saskrieties un apspriest e36 mana vai tava garaza pie reizes izstastitu kur tu rajona mitinajies
iepazīšanās topiks veidojas
Toč šito gribēju rakstīt :kaspich:m4z rakstīja:iepazīšanās topiks veidojas
starp pirmo skupstu un bildinajumu viena loti svariiga lieta tikai aizmirstaaupinsh rakstīja:viens pipis es tapat vinus nesaprotu ,kur kurs sakas un beidzas
kengaragsheh ķengaragā mana bērnība un jaunība pavadīta...tikai šovasar pārvācos uz pļavniekiemTad uzaicinās uz kafiju, aziet randiņi, pirmais skūpsts, bildinājums, bērni, ģimene, tā kopā sagaidot vecumdienas!tapec jau likas ka ši karsta chika ir kaut kur redzeta
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
testdrives?
mes neesam tadiKLAVINS rakstīja:starp pirmo skupstu un bildinajumu viena loti svariiga lieta tikai aizmirstaaupinsh rakstīja:viens pipis es tapat vinus nesaprotu ,kur kurs sakas un beidzas
kengaragsheh ķengaragā mana bērnība un jaunība pavadīta...tikai šovasar pārvācos uz pļavniekiemTad uzaicinās uz kafiju, aziet randiņi, pirmais skūpsts, bildinājums, bērni, ģimene, tā kopā sagaidot vecumdienas!tapec jau likas ka ši karsta chika ir kaut kur redzeta
un vispar sabinitei visu topiku piekezijam
Pēdējais labojis Dj_Zii - 08 Feb 2012, 20:50, kopā labots 1 reizi.
+328erda rakstīja:testdrives?
par sito es neka nezinu
Var arii taa to saukterda rakstīja:testdrives?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Neazimirsu, negribēju būt tik indīgs, tāpēc nepieminēju, tas taču ir pašsaprotams!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 65
- chevron_right