Egļu zaļais by kompots
Beidzot varu parādīt kādu bildi no salona (M-pack) kuru ilgi marinēju. Jo izjaukt visu salonu ir vieglāk nekā salikt Ar lupatu cauri izbraucu, bet vajag pie aroda lietpratējiem aizbraukt lai tie iztīra kārtīgi, domājams ka braukšu pie Zip'n'Run ( http://www.wash.lv ).
Mainīts tika VISS salons: panelis, grīda, griesti, krēsli, apšifkas, bagāžnieka apdare. Pluss vēl dabūju elkoni kas nebija.
Palikuši vēl pāris sīkumi: sliekšņi iekšējie, lūkas carums, krēslu apsilde (vajag elektriķi), bagāžnieka plaukta apstrāde pa Bubuļa metodei , jo plaukt ir gaišs.
Un beidzot esmu ticis arī pie ziemas diskiem ar kuriem rullēšu līdz nākamajai vasarai, ja nu negadīsies kāds tik pat labs limonādes piedāvājums kā ar salonu
Tālāk vizuāli uzskates līdzekļi
Mainīts tika VISS salons: panelis, grīda, griesti, krēsli, apšifkas, bagāžnieka apdare. Pluss vēl dabūju elkoni kas nebija.
Palikuši vēl pāris sīkumi: sliekšņi iekšējie, lūkas carums, krēslu apsilde (vajag elektriķi), bagāžnieka plaukta apstrāde pa Bubuļa metodei , jo plaukt ir gaišs.
Un beidzot esmu ticis arī pie ziemas diskiem ar kuriem rullēšu līdz nākamajai vasarai, ja nu negadīsies kāds tik pat labs limonādes piedāvājums kā ar salonu
Tālāk vizuāli uzskates līdzekļi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Salons riktīg kruts, malacis .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Kā jau teicu superīgs salons!
Nujau pa pirmo!
Labi esi pastrādājis. Iekāpjot tādā salonā, man pat pazustu nepatika pret kompotiem.
P.S. Sorry, bet man nepatīk kompakti-gaumes lieta-neņem personīgi
Labi esi pastrādājis. Iekāpjot tādā salonā, man pat pazustu nepatika pret kompotiem.
Man ar kompakti agrāk nepatika, tagad lēnām sāk iepatikties. Lai gan man jau nav variantu , pārāk daudz jau salikts iekšā lai mēģinātu no viņa atbrīvoties, bet no 323ti neatteiktos Un tās cilvēku emocijas kad viņi no parasta e36 iekāpj kompaktākorsa rakstīja:Nujau pa pirmo!
.... un forši,ka pakaļas nav, var veiksmīgi pieparkotes pie krustojumiem!
tas gan
šis auto sāk palikt patiešām patīkams , superīgs salons, ieteiktu tik lūkas cauruma pamatni arī ar baloniņtūningu uzlabot
neesi domājis par vēl šādiem tādiem ne-dāŗgiem uzlabojumiem, lūpiņu priekšā, lukturus satonēt utt. , nu tā, tīri individualizējot un padarot auto interesantāku ?
neesi domājis par vēl šādiem tādiem ne-dāŗgiem uzlabojumiem, lūpiņu priekšā, lukturus satonēt utt. , nu tā, tīri individualizējot un padarot auto interesantāku ?
Lūkas vietai jau ir paredzēta sava veida apdare, tik jāiegādājas. Līdz lukturiem vēl nav sanācis laiks tikt, jo uz doto brīdi braukāju ar vienu priekšējo lukturi aizlienētu. Varbūt pakaļējiem lukturiem kādu tumšu plēvi varētu uzmest virsū ko uz TA var likvidēt ērti. Bet lūpa varētu neizturēt manu ikdienas pārvietošanos Ir doma atdzīvināt enģeļus kas man lampās bija.HoodieBro rakstīja:šis auto sāk palikt patiešām patīkams , superīgs salons, ieteiktu tik lūkas cauruma pamatni arī ar baloniņtūningu uzlabot
Super!!!
To piekabes āķi gan vajag likvidēt!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Uz nākamo vasaru, jo šoziem ļoti noderēja komplektā ar striķi un džipu Uz nākamo vasaru gan noņemšu.jenchs rakstīja:To piekabes āķi gan vajag likvidēt!
jenchs rakstīja:Super!!!
vajag uzmetinaat seedinaatu piekabi un viss notiek
Vajag normālus diskus
diski diemžēl būs tik uz nākamo vasaru
Vismaz tagad esmu ticis skaidrībā kādi diski jāmeklē uz nākamo sezonu, savādāk netiku nekādi skaidrībā. Agrāk domāju ka r17 mūsu ceļiem neder, bet pacik uz laukiem nav jābrauc tad pilsēai ir ok.
Tik žēl ka diski būs jāatdod atpakaļ ,bet paldies siikais ka iedava pavizināties.
Tik žēl ka diski būs jāatdod atpakaļ ,bet paldies siikais ka iedava pavizināties.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
beigās tomēr iepatikās pašam kā izskatās?!
aha, arī baltā krāsa
Atņem siikajam šo diskus
kad piektdien ieraudzīju šo salikumu diski + auto bija wooooooo
kad piektdien ieraudzīju šo salikumu diski + auto bija wooooooo
Diski labi izskatās, tik tad prasītos visus pagriezienus vienā gaišā tonī.