Vidzeme
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
Ā sāku atcerēties varetu es uz alūksni arī aizripot pie jums ciemos, bet ar laikiem sūdīgimartins221 rakstīja:man nesanaks ja skatijies topiku tad tagad bez auto!
ceru ka driz jau atkal tiksu pie e36, un ganjau tu ari neesi musu puse pedejo reizi
-dewil-
Sveiki tuvējie biedri! Veidojas tāda neliela saripošana pie manis Alūksnē 07.10.2012. Būšot iespēja arī pēdējo šā gada gaļiņu uzēst, kā arī iespējams rokas sasmērēt ja nebūšu paspējis izķidāt veco BMW! Visi kam vēlme pievienoties rakstiet! Būsiet laipni gaidīti!
Pēdējais labojis martins221 - 30 Sep 2012, 20:17, kopā labots 1 reizi.
-dewil-
Kuraa Vidzemes nostuuri tu to plaano?
EDIT: nu mlin 13.10. negribat, vai 12.10.
Pēdējais labojis Kops - 30 Sep 2012, 20:38, kopā labots 1 reizi.
kaut ko nesapratu! datumus nesajauci?Kops rakstīja:nu mlin 13.07. negribat, vai 12.07.
-dewil-
Taaalumartins221 rakstīja: Alūksnē
martins221 rakstīja:kaut ko nesapratu! datumus nesajauci?Kops rakstīja:nu mlin 13.07. negribat, vai 12.07.
blin sajuka nu karoč nakamajā nedēļā es varētu pievienoties iespējams
Ja jau sabīdas braukšana tad ziņo!Kops rakstīja:martins221 rakstīja:kaut ko nesapratu! datumus nesajauci?Kops rakstīja:nu mlin 13.07. negribat, vai 12.07.
blin sajuka nu karoč nakamajā nedēļā es varētu pievienoties iespējams
-dewil-
Martins221 gaļu gan došot tikai tiem, kas vismaz 20 skrūves izskrūvēšot no viņa šķiltenīša Es drīz būšu normu sasniedzis
nē! tie dabūs arī saldo!marux rakstīja:Martins221 gaļu gan došot tikai tiem, kas vismaz 20 skrūves izskrūvēšot no viņa šķiltenīša Es drīz būšu normu sasniedzis
-dewil-
Man laikam to normu nesasniegt,jo līdz 7dienai jau vairs nekas nebūs palicis ko paskrūvēt,bet dažas skrūves manā kontā arī vismaz tika
Papildinātsmartins221 rakstīja:Sveiki tuvējie biedri! Veidojas tāda neliela saripošana pie manis Alūksnē 07.10.2012. Būšot iespēja arī pēdējo šā gada gaļiņu uzēst, kā arī iespējams rokas sasmērēt ja nebūšu paspējis izķidāt veco BMW! Visi kam vēlme pievienoties rakstiet! Būsiet laipni gaidīti!
Sabrauciena sākums pulkstens 13.00 Aluksnē, Pils ielā 9b, jeb Maxima stāvlaukumā! Tad jau tālāk tiksim, kas nu būs ieradušies!
-dewil-
Nu kas tad jums tur īsti bija sanācis?martins221 rakstīja:martins221 rakstīja:Sveiki tuvējie biedri! Veidojas tāda neliela saripošana pie manis Alūksnē 07.10.2012. Būšot iespēja arī pēdējo šā gada gaļiņu uzēst, kā arī iespējams rokas sasmērēt ja nebūšu paspējis izķidāt veco BMW! Visi kam vēlme pievienoties rakstiet! Būsiet laipni gaidīti!
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4