Zirdzins E36 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 11
- chevron_right
skaidrs-tad saakumaa vel man padomaa njemt stuuri nost un vel vis kaut ko-pec tam ari pie reizes, ja nu tur vel kadu kljudu uzmetiis, tad bus jabrauc pie kompa slegt, lai nonjem manus nedarbusdzosua rakstīja:Tu atvienoji Pasažiera krēsla aizņemtības devēju (zem beņķa) no strāvas, tāpēc tagad deg lampiņa.
Nākamreiz, ja gribi kaut ko darīt ar vadiem, tad atvieno AKB. Tagad tikai ar kompi var noņemt to kļūdu 5-15Ls pie elektriķiem.
Tā kastīte izskatās pēc kāda paštaisīta gonga.
OEM gongs ir zem stūres apšuvuma(laikam), tas ir tas, ko tu dzirdi, kad, piem., OBC pulkstenī nomainās pilna stunda (lai šancētu, jānospiež. MEMO), vai arī, kad ārā ir straujas temp. svārstības, piem. pēkšņi rīt no rīta būtu -3C, tad viņš arī pīkstētu.
Es jau viņus plānoju kopš auto pirkšanas pirkt, bet nav sanācis, vislaik atliekas.. kāā Tu viņus pieliki?
Principaa vajag nopirkt paris samorezus. Tad pacel augshaa mashinas priekshu no vienas puses ar domkrotu, palien apakshaa. tiem splitteriem naak caurumi, kuri it kaa sakriit ar M pakas bampera luupu caurumiem. skaties pats, man paris vietaas sanaaca izskruvet taas lupas skruves un splitteru vietas sakrita-pec taa arii vadiijos, kuraa vietaa tad iisti staav splitter(lai vinji butu pareizi uzlikti), parejas vietaas( tur pec savas izveles), mauc ar samoreziem iekshaa, jo uz vidusdalju tai lupai nak padziljinatas skruves, kur nav jegas vinjas skruvet ara, tapec tur pat blakus iemauc savu jaunu un viss bus chiki piki. Galvenais sanu dalja izskruve ara lupas samorezus, pieliec splitterus un ieksruve tas pashas skruves atpakalj, tas, lai dabutu splittera vajadziigo poziciju
cik gari es te...
cik gari es te...
Tip vnk skrūvēt zem tām pašām M-lūpas skrūvēm ja?
tu tur redzeesi-tur dazhas skruuvju vietas sapasees, dazhas skruves nee-tur kur nee-tur mauc iekshaa savu
nu ja jau vel nemsui sturi nost tad ar to kludas dzesanu nesteidzies, savadak bus jabrauc velreiz dzestiesZirdzins rakstīja:skaidrs-tad saakumaa vel man padomaa njemt stuuri nost un vel vis kaut ko-pec tam ari pie reizes, ja nu tur vel kadu kljudu uzmetiis, tad bus jabrauc pie kompa slegt, lai nonjem manus nedarbusdzosua rakstīja:Tu atvienoji Pasažiera krēsla aizņemtības devēju (zem beņķa) no strāvas, tāpēc tagad deg lampiņa.
Nākamreiz, ja gribi kaut ko darīt ar vadiem, tad atvieno AKB. Tagad tikai ar kompi var noņemt to kļūdu 5-15Ls pie elektriķiem.
Tā kastīte izskatās pēc kāda paštaisīta gonga.
OEM gongs ir zem stūres apšuvuma(laikam), tas ir tas, ko tu dzirdi, kad, piem., OBC pulkstenī nomainās pilna stunda (lai šancētu, jānospiež. MEMO), vai arī, kad ārā ir straujas temp. svārstības, piem. pēkšņi rīt no rīta būtu -3C, tad viņš arī pīkstētu.
tad jau izdari visu ko vajag, un tad dzes nost to kludu
...
Taa arii dariishu, un arii akjiitim klemmi nonjemshu pirms stuurei kjershos klatArmando rakstīja:nu ja jau vel nemsui sturi nost tad ar to kludas dzesanu nesteidzies, savadak bus jabrauc velreiz dzesties
tad jau izdari visu ko vajag, un tad dzes nost to kludu
Shodien iegaadaats 18 pogu obc ar bc sledzi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nevajag Tev citus diskus, tie paši izskatās fantastiski labi.
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Shodien biju ciemos pie DogMa, kur arii satiku paris forumieshus-Siikais, Podzinja, Hoodiebro.
Meerķis-ar DogMas lielu palidziibu iestelleet 18 pogu obc ar bc sledzi.
Rezultaats-izdevaas par visiem 100%, bc sledzis strada uz visam 10 funkcijaam, pasham liels prieks-lielu lielais paldies DogMam par palidziibu-cerams alinsh bus garshiigs
Kamer mes lenam instalejam obc, Siikais pielaida savu nu jau turbo motoru-skaneeja vienkaarshi KOSMOSS!
Redzeeju Hoodiebro bmw-seedinaajums, kapots
DogMam arii bmw buus , krasoshanas darbinji vel priekshaa un pa lielam bus chikiniekaa
Meerķis-ar DogMas lielu palidziibu iestelleet 18 pogu obc ar bc sledzi.
Rezultaats-izdevaas par visiem 100%, bc sledzis strada uz visam 10 funkcijaam, pasham liels prieks-lielu lielais paldies DogMam par palidziibu-cerams alinsh bus garshiigs
Kamer mes lenam instalejam obc, Siikais pielaida savu nu jau turbo motoru-skaneeja vienkaarshi KOSMOSS!
Redzeeju Hoodiebro bmw-seedinaajums, kapots
DogMam arii bmw buus , krasoshanas darbinji vel priekshaa un pa lielam bus chikiniekaa
atnjeemi man obc laikam jaasaak celties agraak, lai nenokaveetu labaako :D
Nav ko gulēt tik ilgi.
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Prieks, ka daudzi no jums atrunaaja mani no mashiinites pardoshanas. Nezinu kas bija noticis, tachu esmu ticis savai kriizei garaam un turpinaashu darbinjus!
Kas izdariits pa sho laiku: savests kartiba starteris, nomainiits radiators, kursh jau nelika man mieru ar savu suloshanu paris meneshus, izvalcets disks un pielieta pilna baaka
Paldies Siikais un DogMa par palidzibu
Kas izdariits pa sho laiku: savests kartiba starteris, nomainiits radiators, kursh jau nelika man mieru ar savu suloshanu paris meneshus, izvalcets disks un pielieta pilna baaka
Paldies Siikais un DogMa par palidzibu
malacis!
+1
Man jau likās, ka nomainīji radiatoru un nākošā dienā jau uz tirgošanu ieliki! :P
Man jau likās, ka nomainīji radiatoru un nākošā dienā jau uz tirgošanu ieliki! :P
pareizi, nau ko tirgot, sis ir smuks exemplars un par radiatoru nunajot, manliekas ka katrs ir izgajis cauri radiatora mainjai
...
Not bad
Ja pārdod,tad tikai man
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6