STUDENTA 325 coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
kas tur liels? tas tak standarta spoileris ar mtech simboliku bremzu gaismas vietaam4z rakstīja:bet vispār, šis laikam ir pirmais e36 kuram viņš labi izskatās. Nebiju redzējis nevienu kam šitas spoilers piestāv
nekad īpaši viņš nepatika, jo tik liels
...
No rūpnīcas tie spoileri nāca gan ar bremžu gaismām, gan bez
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Spoilers glauns!, forši, ka komplektā ar grabažnieku, izvairījies no spoilera uzstādīšanas precesa!
Patiesībā, mērķis nebija tas spoileris, bet gan bagažnieka vākserda rakstīja:Spoilers glauns!, forši, ka komplektā ar grabažnieku, izvairījies no spoilera uzstādīšanas precesa!
Bet nu, laikam, labais šad tad arī notiek spontāni
zinu ka standarta, bet manā skatijumā viņš ir LIELS nepatīk kā viņš izskatās, šis ir pirmais e36 kuram viņš piestāvArmando rakstīja:kas tur liels? tas tak standarta spoileris ar mtech simboliku bremzu gaismas vietaam4z rakstīja:bet vispār, šis laikam ir pirmais e36 kuram viņš labi izskatās. Nebiju redzējis nevienu kam šitas spoilers piestāv
nekad īpaši viņš nepatika, jo tik liels
Man gan ne uz viena e36 viņš nepatiks
kušššs.. nesadragāā man apslēpto priekuuteo rakstīja:Man gan ne uz viena e36 viņš nepatiks
Tač viss kārtībā, tikai mani untumi
Simpatisk auto !
patik lielais OBC !
patik lielais OBC !
teu pasham neapnik atkartoties?uteo rakstīja:Man gan ne uz viena e36 viņš nepatiks
...
jaa zinu, tapec jau saku ka tas nau nekas ipashi rets, bet tikuntaa patikama lietinja, pats sev ari tadu labak gribetu, jo cinities ar tam diodem kas patstavigi izdeg ir jau galigi zbRex rakstīja:No rūpnīcas tie spoileri nāca gan ar bremžu gaismām, gan bez
...
Skaistulis patikami skatities
Tieši vakar dogma atkal man uzjautāja par vasaras tupelēm, nu tad šodien atkal aizskrēju laikam pa priekšu un spontāni sanāca iecelt Azev r17 diskus (tipa no Vācijas )
Cena bija diezgan salda, manuprāāt... (50ls par visiem)
Viens disks ir jāvalcēē, bet nu tupelītes virsū liksim tikai uz maija vidu jo ir vēl šis tas tāpat jaizdara, naudiņu esmu patērējis pēdējās dienās pa daudz un riepas arī jāsazīmēē..
Bilde ieskatam..
Cena bija diezgan salda, manuprāāt... (50ls par visiem)
Viens disks ir jāvalcēē, bet nu tupelītes virsū liksim tikai uz maija vidu jo ir vēl šis tas tāpat jaizdara, naudiņu esmu patērējis pēdējās dienās pa daudz un riepas arī jāsazīmēē..
Bilde ieskatam..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labs! Tikai cik atceros ruslans bija diez gan palidis uz aru!
Ja Tu runā par auto, tad ruslans vairs nav visur kur bija palīdis pa vietiņām, tika sakrāsotsAAM rakstīja:Labs! Tikai cik atceros ruslans bija diez gan palidis uz aru!
Protams, ir vēl aizmugurē starp bagažnieku un bamperi bleķis jāsakrāso
Man patīk diski, redzēs kā uz auto izskatīsies?!
Apmēram zinu kā.. Ch izlīdzēja ar photoshop, BET pagaidīsim līdz tam maijam un tad redzēsim
Tīri tā INFO pēc jāiemet pāris sīkumi, lai topics negrimst e36.lv dzelmē
Tātad šodien no bimmershop atnākuši numura paliknīši un vasaras svaigi paklājiņi Un vēl pasūtīti pāāāris nieki no ebay
Itkā sīkumi, bet tomēr patīkami
Tātad šodien no bimmershop atnākuši numura paliknīši un vasaras svaigi paklājiņi Un vēl pasūtīti pāāāris nieki no ebay
Itkā sīkumi, bet tomēr patīkami
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ka jau saki, sikumi, bet tiesi tadi sikumi maina sajutu braucot , vismaz man ta ir, uzliek kaukadu sikuminju un liekas uzreiz ka labak iet
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right