Pārveidoti E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
no otras puses izstas ka ir shitaa, nez man jau patik pa eirosportu pastities autosportu, tie auto ir partaisiti lidz nepazishanai
Super Widebody kit
mašīnas numurs atbilstošs auto izskatām...
vajag paņemt cirvi un pa nakti aiziet uz vinja garāžu, atbrīvot bembuka ciešanas
Kkāds kroplis ne auto!
atceros ka pa disovery kanalu radija ka sito autotaisija , kad redzeju biju bez ieksaam anglijaa taisija kaut kada tur garazaa un cilveks gribeja vinu pardot pa dargu ciparu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu nez kaka vai ne kaka, bet man šitais patīk
un šitais arī, vimsz šajā bildē
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nez, man tā pakaļa mazliet pat patīk, bet sev tādu nekad mūžā negribētu. Pieļauju ka no pakaļas patīk, jo k.kas līdzīgs 8erKLAVINS rakstīja:atceros ka pa disovery kanalu radija ka sito autotaisija , kad redzeju biju bez ieksaam anglijaa taisija kaut kada tur garazaa un cilveks gribeja vinu pardot pa dargu ciparu
Nu, nu, ja tur viss ir kvalitatīvi, bez šķirbām uztaisīts, ir ok. Tas jau ir tas pats kas 200sx s13 ar silvias lampām (sileighty), s15 priekšu (strawberry face), nissan stagea ar skyline priekšu utt.
nu gan izteicies tā,ka visi saprata
Agnim.
E36 to E46 ir kā Piemēram drīzāk S13.4 jeb S14.5... Ir tādi projekti redzēti!
Un nemaz tik slikti neizskatās!
Aizgāja offtopiks, tāpēc - lūk jums pārveidots e36! Šaubos, vai kāds būs priecīgs ko tādu ieraugot! Un rakstā pirmais teikums ir akmenī iekaļams!
http://www.topspeed.com/cars/car-news/n ... 33560.html
E36 to E46 ir kā Piemēram drīzāk S13.4 jeb S14.5... Ir tādi projekti redzēti!
Un nemaz tik slikti neizskatās!
Aizgāja offtopiks, tāpēc - lūk jums pārveidots e36! Šaubos, vai kāds būs priecīgs ko tādu ieraugot! Un rakstā pirmais teikums ir akmenī iekaļams!
http://www.topspeed.com/cars/car-news/n ... 33560.html
nezinot abu nisanu dizainus, teikshu visai gliiits :)
Labāk turbo, man besī tā stulbā kompresora gaudošana!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right