Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 81
- chevron_right
Aizmugures buferam uzliku prasās kā ëst bet tā vizuāli viss tip top.
Ps kad labosi jumtu, ? Tev tāpati skāde , kas man...
Par difuzoru ir jadoma, jo tas fancy wide(dtm diff) izskaas parak liels un uzreiz vajag 10j diskus ir jakraso visu masinu, visur ir kasaki.. Bet skatoties uz parkrasotam masinam, kuriem rusa iet cauri pec 1-2 gadiem, gan negribas teret naudu...ElvijsR rakstīja:Aizmugures buferam uzliku prasās kā ëst bet tā vizuāli viss tip top.
Sporta benki tochna nee, recaro apmierina pilnigi..TomSkarsts rakstīja:Turbo
Sporta benķi neplānojas? Vismaz kādi ērtāki Recāri, nevis bmw..
Motors bus cits, laika jautajums..
Vairak patik mazi patikami uzlabojumi, lai bishku paskruvet un pabraukat weekenda paspet :)
Var ar plēvi pārvilkt, 5 gadi kā minimums turēsiesVladlen rakstīja:Par difuzoru ir jadoma, jo tas fancy wide(dtm diff) izskaas parak liels un uzreiz vajag 10j diskus ir jakraso visu masinu, visur ir kasaki.. Bet skatoties uz parkrasotam masinam, kuriem rusa iet cauri pec 1-2 gadiem, gan negribas teret naudu...ElvijsR rakstīja:Aizmugures buferam uzliku prasās kā ëst bet tā vizuāli viss tip top.
SAVAGES CREW
Tāpēc jāķerās vērsim pie ragiem un jāuzbūvē savs. Vismaz man plānā ir kko tādu paprovēt.Vladlen rakstīja:Par difuzoru ir jadoma, jo tas fancy wide(dtm diff) izskaas parak liels un uzreiz vajag 10j diskus ir jakraso visu masinu, visur ir kasaki.. Bet skatoties uz parkrasotam masinam, kuriem rusa iet cauri pec 1-2 gadiem, gan negribas teret naudu...ElvijsR rakstīja:Aizmugures buferam uzliku prasās kā ëst bet tā vizuāli viss tip top.
Plaukti, 10j, sagazums. DTM diff.
Krasot neprasas, izskatas tapat top notch!
Es ari uz atkalāšanu apskatijos parkrasotos autiņus un biju apbedināts.
Pats domaju aizbraukt uz restorefx, vai kaut ko tamlidzigu.
Man jau šķiet, ka šie ir skaistāki par jebkuriem plauktiem. Jebkurā gadījumā 10J jau prasās kaut kāds felony form vai citādas uzlikas.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Piekari uzlabo, vis vērtīgākais upgrade imho
Vizuāli neko neprasās izņemot riepas citas bet ar šiem diskiem bez arku valcēšanas nesanāks tad varētu arī gt spliteri priekšā uzlikt.
edit: diski toč labākie kādus var dabūt par normālām naudām, neticu ka var atrast kko līdzvērtīgu zem 1k
Vizuāli neko neprasās izņemot riepas citas bet ar šiem diskiem bez arku valcēšanas nesanāks tad varētu arī gt spliteri priekšā uzlikt.
edit: diski toč labākie kādus var dabūt par normālām naudām, neticu ka var atrast kko līdzvērtīgu zem 1k
Pēdējais labojis kars - 13 Jūn 2016, 15:58, kopā labots 2 reizes.
DTM must have;))
Uztaisishu labu cenu tev ja intresē;))
Uztaisishu labu cenu tev ja intresē;))
BMW_The Ultimate Repair Bill
Patīk.
Čotka!
BMW Motorsport International
A tehniski kam tie rinķi paredzēti? Kam piedava gaisu or smth?
+ Tās lampas fantastiski izskatās. Helladark ?
+ Tās lampas fantastiski izskatās. Helladark ?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Ja riņķu galā pieliek trubas uz bremžu diskiem tad ir jēga.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …