Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 93
- chevron_right
Nu nezinu kas jums ar sāļiem, man viss slīdēja labi, pat ļoti. Vienīgi pārsteidza tas, ka subārists pie arēnas galīgi neprata slīpēt..
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Jo pie stūres nebij tā subara īpašnieka, vnk iedeva draugs pa braukāt
Sent from my TouchWizMOD_HD2 using Tapatalk
Sent from my TouchWizMOD_HD2 using Tapatalk
ā, nu tad skaidrs :) Biju mazliet šokiņā
Cienot citus Tu cieni sevi.
šonakt labi paslīpēts zemes ceļi vnk fanstastiski ...
kads no šejienes bija tas kurš bija pie alfas mazleit izslidējis ap kādiem 12 ? apkārt bija daudz e36.
kads no šejienes bija tas kurš bija pie alfas mazleit izslidējis ap kādiem 12 ? apkārt bija daudz e36.
biju ap pulkstens 12 pie Elkora kopā ar Toyota Corolla ručņikrāvējdraugu un Audi A5 quattro mašīnusapistmīzēju
es ar savējo melnīti biju. pie podiuma apgaismotās daļas kamēr neslīpējām bāzējāmies
es ar savējo melnīti biju. pie podiuma apgaismotās daļas kamēr neslīpējām bāzējāmies
Biju vakar Alfas sporta komplekā un Elkor sporta kompleksā. Nesaprotu, kā tur Alfā visi var maukt pa to laukumu. Konkrēts kartupeļu lauks, kaifa nekāda. Bet pa stajankām, pa apļiem un S līkumiem gan kaifs šļūkāt. Elkorā gan forši laukumi un starp "saliņām" patīkami paslīdēt.
Pārdaugavā vispār nav ko darīt un uz "galvenajām" ielām ar viss slapjš un asfaltīgs.
Pārdaugavā vispār nav ko darīt un uz "galvenajām" ielām ar viss slapjš un asfaltīgs.
Vakar forši pabraukāts kopā ar KLAVINS, Agnis, gda333 + čikitas, "koMA", inutag, megatrons, armis, mileniums!
Ruu, pārdaugavas ielas, tās kuras ne-galvenās, ļoti variants!
Ruu, pārdaugavas ielas, tās kuras ne-galvenās, ļoti variants!
vakar bija patiesam pa mazajam ielaam tikai stavlaukumi gan bija kurjmu rakumi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
erda - protams, es pārdaugavu nepārzinu, bet izbraukāju arī mazās ieliņas. Nekas dižs. Teikā/Mežciemā ir daudz, daudz patīkamāk.
Ruu, tad uzaicini uz Teiku un Mežciemu!
Domājams, ka šonakt atkal slīpēsim, tad jau moš sazvanamies!
Ja uzsniks sniegs ar lielām pārslām un tas notiks vakarpusē, tad piedāvājums vilinošs!
šodien vakarā varētu pieslīdēt
Pēc meteo.lv kautkāds sniegs būšot, bet temperatūra virs nulles, tā kā ilgs tas prieks nebūs.
nu ko sniegs snieg un pamatigi izskatas ka ari tik driz nebeigs snigt , bes jabrauc roceni raustiit
Labas cenas.
Labas cenas.
Es gan jau kaut kur ap 10iem, 11iem laidīšu ārā, lai mazliet samazinās šķēršļi uz ceļiem :)
Sent from my HTC One using Tapatalk
tad cikos un kur?
Jo vēlāk izbrauksi, jo lielāka iespēja ka viss jau būs nokaisīts.Ruu rakstīja:Es gan jau kaut kur ap 10iem, 11iem laidīšu ārā, lai mazliet samazinās šķēršļi uz ceļiem :)
tad cikos un kur tiekas ? varbutas arii piesliideetu
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …