Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 451
- chevron_right
ko pārējie saka?Bavariancar rakstīja:Varu tev piedaavaat savu bmw...2009.g no Sveices...esmu vieniigais ipasnieks!
taka e36 foruma biedrs pa 1700ls,leetaak tiesaam neatdosu jo auto ir tikts uzpaseets un kopts!
Bmw peec papiiriem 325i 94.g. cosmoswarzt metalica ,bet ir ielikts 2.8 no e38 98.g. no automaata angla, nobraukums motoram bija 140 tukstos judzes
m20 spararats 6kg,jauns sajugs sach, seedinats,prieksa FK jauni amortizatori
Ekstras:kondiska,klimats,kruizs,elektriska luka,prieksejie elektriski logi,samta salons,elkonbalsts, aizmugurejam logam aizkars,borta kompis ar 11 pogu obc,centrala atslega,elektriski regulejami un apsildami spoguli.
TA izgaaju ar pirmo,protams ar siikiem aizradijumiem!
Ir siki defekti nodilusi sture, prieksejais bampers ieplisis,ka arii ir rusina!
Liidzi dosu orginaalos labus lukturus ar visiem baltajiem pagriezieniem!
Tagad auto ir virsu ziemas riepas r16 205/55 no e46 dzels diski!
Ja kaadi jautaajumi,tad PM?
ar pirmo neizgāja,bet nu šitam nekas netek un korozija ar navRolands rakstīja:šis te teica,kad skati izies un man drukās,tad jaapskatas kādi punkti :) rīt beidzas
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... anpid.html
p.s. cena ar bik pa lielu tikai
Detalizētais vērtējums:
Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
402 2 Nevienmērīga bremžu darbība.
204 1 Priekšējie miglas lukturi nav atbilstoši noregulēti.
Par to sedanu no Šveices, kosmoss, par neko. Vienigais īpašnieks + 2.8 = 1.7 t, nu ir salits. Meklē kkadu sakarigu kuzovu ar 2.8 zem 1t un saliec ko gribi par parpalikušo naudu. Parejiem ludzu nebrēkt par manām domām.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Sakarīgs kuzavs 328i zem 1k?
Viss, eju ievērties atvilktnē, nav ko te runāt ar jums.
Viss, eju ievērties atvilktnē, nav ko te runāt ar jums.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
nu labi, sarūšejošu un cauru ar 2.8
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Savā ziņā taisnība - labāk nopirkt šrotainu bmw pa 1000ls, nevis 2000..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Pilnībā piekrītu tam :) Protams ne jau galīgus kapus
so topiku adminiem vajadzetu parsasukt par "kā rolands pērk un nenopērk mašinas""
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Sarkasms
kapēc gan?
Tieku apsmiets
isteniba ta ari ir! jo tici vai ne man reali smiekli nak lasot so topiku, pēc taqviem kriterijiem tev vnk jaiet uz BMW autocentru un janem jauns, tev pirma iemaksa jau ir kabata, parejo piepelnisi...
Lai arī es nopirktu da jeb kādu vai nu par 1k vai 2k,tpt kādam kkas nepatiks un tiks teikts: "tas,tas ir sūds utt",kgan brauksu jau es,ne jūs
nu tak ja tev ir tadas domas, tad kada velna pēc bij japieraksta 15lpp ar visadiem jautajumiem, linkiem u.t.t. vnk perc un nejauta nevienam neko!
p.s tik neuztver to ka uzbraucienu, bet tiesam reka rauj so visu lasot!
p.s tik neuztver to ka uzbraucienu, bet tiesam reka rauj so visu lasot!
Nu ko,tad šitas būs mans pēdējais ieraksts un tad kad nopirkšu,tadarī atrādīšu,viss čau
kads saputas... atkal smiekligi..
Man gan patīk palasīt tādas lietas te
Imho tieši otrādi. Nevis Rolands meklē kko nereālu, bet gan tieši interesējās par visādiem šrotiem pa dārgo. Un paldiesdievam nepērk tās lamatas. Vienīgais kritērijs, uz ko imho nevajadzēja fokusēties ir kupeja. Saprotu, ka gribās tā utt, bet nu labāk tak labs sedans nevis šrotaina coupe.
Un tam ir pozitīva iezīme - cerams, ka pa šo laiku iekrās vēl 200ls, lai iepirktu cabron'a sarkano 328i sedanu. kas šobrīd liekas vienīgais sakarīgais 328i tirgū..
Iesaku nesasteigt.. labi e36, tapat kā labi e30 ir jāmeklē un jāpagaida.
Un tam ir pozitīva iezīme - cerams, ka pa šo laiku iekrās vēl 200ls, lai iepirktu cabron'a sarkano 328i sedanu. kas šobrīd liekas vienīgais sakarīgais 328i tirgū..
Iesaku nesasteigt.. labi e36, tapat kā labi e30 ir jāmeklē un jāpagaida.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Varu pastaastiit kaa uz aatro un pa leeto var dabuut vienmeeriigu bremzhu darbiibu!!!!Rolands rakstīja:ar pirmo neizgāja,bet nu šitam nekas netek un korozija ar navRolands rakstīja:šis te teica,kad skati izies un man drukās,tad jaapskatas kādi punkti :) rīt beidzas
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... anpid.html
p.s. cena ar bik pa lielu tikai
Detalizētais vērtējums:
Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
402 2 Nevienmērīga bremžu darbība.
204 1 Priekšējie miglas lukturi nav atbilstoši noregulēti.
Sapuusham kalotkas un bremzhu diskus ar VD40! Bik pavizinamies bremzeejot un braucam uz skati Tas protams ja nav pilniigi plikas kalotkas
(vecs ,labs ,paarbaudiits liidzeklis)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 451