CaK Sedans

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
StreetHooligans
Ziņojumi: 115
Pievienojies: 18 Jūn 2015, 14:32
Reputācija: 4

23 Jūl 2015, 22:40

Cak piedot par topika piemesloshanu :rolleyes:

klau mister perfektais JānisK-[JK] izlasot tavu visu teikto idealo darba procesu e 36 slieksnu remonta :lol: man radas tikai viens mazliet stulbs jautajums kur pie velna tu urbj nost rupnicas shuves e36 slieksniem :rolleyes: lai idiali vinuss samainitu bez rusas un ta talak :gigigi: pirms adbildi tagad stipri padoma tapec ka viens ir gudri salasities pa forumiem un otrs darit to dzive ;) ak ja ne viena firma lv iznemot dileri tev nepiedavas slieksni ko var uzlikt pec oem metinajuma vietam par coupe un compactu vispar aizmirsti,, ;) tu maz zini ka izskatas oem slieksniss kuru jaurb un jaliek pec rupnicas caurumiem ? :rolleyes: tas tev informacijai un kursh e36 lietotajs buss spejigs maksat :gigigi:
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=41_0806
un ja tur ir 90% visu slieksnu iekshas sapuvushas ieskaitot ari iekshejo slieksi un nerunasim par dankrata vietam :o :o :o vienigais ko es esmu pagaidam redzejis kas tiesham metina ar manjaka atieksmi bija elksniss bet tur laikam ari bija paliels pikis apaksha ;)
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......

Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Profila bilde
StreetHooligans

23 Jūl 2015, 22:44

CaK rakstīja:
dogMa rakstīja:Labs metinātās labi pelna, nav noslēpums. BET problēma sākas cilvēkos/klientos, kuriem vajag "tikai priekš pārdošanas". Jau tagad var redzēt, kurš būtu gatavs maksāt tādu summu par sliekšņu pārmetināšanu.. paši esat pieraduši pie sūdainas kvalitātes un jau liekas standarts.
Man arī zināms viens labs metinātājs, bet vairs neņem virsbūves darbus, jo neviens negrib maksāt tādu summu, ko tas ir vērts par tiešām kvalitatīvu darbu.
Ar visu matetiālu un neredzot iekšējo sliekšņu, grīdas stāvokli, 500€ (sliktākajā gadījumā) ir ok cipars, manuprāt.

P.S. Cerams, ka tiešām kvalitatīvi sametinās.
Braukšu rīt ciemos, pastāstīšu, ko viņš grasās darīt ar maniem sliekšņiem.
ja butu intresanti uzinat :super: lai vienreiz kliedetu to dilemuu :gigigi:
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......

Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13
Reputācija: 2

23 Jūl 2015, 23:04

StreetHooligans rakstīja:Cak piedot par topika piemesloshanu :rolleyes:

klau mister perfektais JānisK-[JK] izlasot tavu visu teikto idealo darba procesu e 36 slieksnu remonta :lol: man radas tikai viens mazliet stulbs jautajums kur pie velna tu urbj nost rupnicas shuves e36 slieksniem :rolleyes: lai idiali vinuss samainitu bez rusas un ta talak :gigigi: pirms adbildi tagad stipri padoma tapec ka viens ir gudri salasities pa forumiem un otrs darit to dzive ;) ak ja ne viena firma lv iznemot dileri tev nepiedavas slieksni ko var uzlikt pec oem metinajuma vietam par coupe un compactu vispar aizmirsti,, ;) tu maz zini ka izskatas oem slieksniss kuru jaurb un jaliek pec rupnicas caurumiem ? :rolleyes: tas tev informacijai un kursh e36 lietotajs buss spejigs maksat :gigigi:
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=41_0806
un ja tur ir 90% visu slieksnu iekshas sapuvushas ieskaitot ari iekshejo slieksi un nerunasim par dankrata vietam :o :o :o vienigais ko es esmu pagaidam redzejis kas tiesham metina ar manjaka atieksmi bija elksniss bet tur laikam ari bija paliels pikis apaksha ;)

Par e36 sliekšņu konstrukciju zinu un zinu arī, ka remonta komplekti ir pieejami tikai sedanam ;)
Svaigas bildes no donorkopakta:
Attēls
Attēls
Jā arī e36 ir kur nourbt metinājumus, piemēram:
Attēls
Es informējos no pieredzes ;)

Un jā tiem bļāvējiem par dārgumu, sliekšņa maiņa kā minēju nav tikai remonta sliekšņa pielīmēšana ar punktiem, bet arī domkratu vietas atjaunošana jo tās visdrīzāk arī būs sapuvušas!
Profila bilde
mix
Ziņojumi: 10
Pievienojies: 11 Apr 2011, 11:17
Braucu ar: 318ti+2.8

24 Jūl 2015, 01:01

Skatos ka CaK topiks par metināšanas topiku lēnām pārtop ... tad nu es ar pievienošos :hahaha: :D
No pieredzes varu teikt ka ļoti reti kuru interesē samērā kvalitatīva virsbūves detaļu maiņa. Galvenais jautājums vienmēr ir cena, jo ar auto ir jānobrauc vēl tikai pēdējais gadiņš (kāds piektais "pēdējais" jau pēc kārtas :D ). Lai sametinātu normāli izpuvušu slieksni ar vairāku gadu garantiju ir jāiegulda liels darbs un vajadzīga vēl lielāk pacietība. Tāpēc arī veidojas tā lielā cena, jo neviens no mums nevēlas strādāt par brīvu vai ne? E36, e39 gadījumā visu vēl vairāk sarežģī domkrata vietu uzbūve. Diezgan laba detaļas pārmetināšana skaitās jau, ja meistars pēc tam cītīgi izpūš pārmetināto detaļu no iekšpuses ar vasku (nemaz neskaitot smilšu strūklu, gruntis utt.). Īstenībā besī ārā te tik gari rakstīt, jo tāpat visu nevar uzrakstīt.. tāpēc labāk ielikšu bildes no sava compakta sliekšņa remonta :D Laiks aizgāja nereāli daudz un es domāju ka 150eur par pusi to neviens nedarītu :gigigi:
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
DSC_0121e.JPG
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

24 Jūl 2015, 08:50

Miiix rakstīja:joptvai, jāiet tak metinātāju skolā :lol:
cik tur sanāk par 1 slieksni darbs dienā? 100 euro?
mēnesī 2k? izrādās, ka neslikti pelna, bet dzīvo pagrabā un strādā šķūnii :D

Man japiekriit par to metinasanas skolu :D

Tak beidzat dzivot sapnju valstibaa :protams te ir oligarhi un 500 euro ir huinja,bet te dazhi kas bljauj par 15 euro bendzina lieshanu utt,atceros ka vel nesen pats braukaja ar lisenem un sarkano lampinu panelii degam.
Par slieksnjiem ari 1000 var prasit,bet tas nenozime ka ta ir atbilstosa cena.un dirst ka metinasana ir smags dars-paradiet man vieglu darbu vispaar
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

24 Jūl 2015, 09:08

Cipruss, tu pats atbildēji uz jautājumu. Cilvēki, kam žēl/nav nauda, sapisuši visu šo padatīšanu. Pa lēto vienmēr var sataisīt, attiecīgi arī kvalitāte. Neieslīgsim tik sarunās, ka var pa dārgo un tāpat musars sanāk.
Profila bilde
Miiix
Ziņojumi: 187
Pievienojies: 30 Mai 2013, 23:15
Braucu ar: e36 eņņ eņņ

24 Jūl 2015, 09:37

Mazliet jau aizbraucis te viss nepareizajā virzienā. Viss OK, arī par 500 euro par sliekšņiem var maksāt. Ja taisa no nullītes, nāk prātā ramyrez e36, tad protams, ka 500 euro par sliekšņiem ir pilnībā pieņemams cipars. Savukārt te vidējā tautas ikdienas pārvietošanās žurka, kurai liek virsū zelta sliekšņus, bet nu ok, lai jau veicas. Es labāk iešu iekurināt kamīnu ar to naudu, vismaz māja būs silta...
Attēls
Profila bilde
kkk_24
Ziņojumi: 724
Pievienojies: 12 Mar 2012, 17:56
Braucu ar: 328i
Atrašanās vieta: Tukums/Rīga

24 Jūl 2015, 11:18

visi ņaud, ka dārgi, dārgi. Bet cik tad maksā viduvējs e36 un cik ir vērts viņā likt iekšā? loģiksi, ka vidēji aritmētiskajam nopistenim neviens negribēs pārmetināt sliekšņus par 500eur. Lielākā daļa ar e36 brauc nejau tapēc, ka patīkt, bet tapēc, ka nevar atļauties kaut ko labāku. Tādu summu sliekšņos ielikt te ir pelnījuši uz vienas rokas saskaitāmi e36, pārējos gadījumos nesaprotu par ko ir tirdziņš?
nu un konkrētais gadījums tāpat, par ko jūs interneta tārpi te ar putām uz lūpām(pirkstiem) te cīnaties? jums nav pohuj kur un cik jums svešs cilvēks tērē naudu? vai arī grauž, ka kāds var pienācīgi salabot e36 un arī par to samaksāt, nevis pats pisties līdz pusnaktij ar eļļainu muti un apdauzītiem pirkstiem?
cipruss18

24 Jūl 2015, 11:40

dogMa rakstīja:Cipruss, tu pats atbildēji uz jautājumu. Cilvēki, kam žēl/nav nauda, sapisuši visu šo padatīšanu. Pa lēto vienmēr var sataisīt, attiecīgi arī kvalitāte. Neieslīgsim tik sarunās, ka var pa dārgo un tāpat musars sanāk.

Dogma ar ko tieshi cilveki sapisushi sho padarishanu?ar to ka pasaule ir ekanomiskaa kriize?? :D
Kapec Tu pats nebrauka ar 2014 vai 2015 gada mashinam??un nesaki ka nepatik :D
Visu padarishanu sapis cilveki kuri grib visu un uzreiz!
Ari par tiem 500 euro var uztaisit gateri,un to mes shini topika jau esam spilgti redzejushi.ta pat salamandea metina ljoti ok un cena pat tuvu nav tevis sauktajaam

Cak Tu pec skoroskopa esi lohs un lohiem visas dienas ir vienaadas :D
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
StreetHooligans

24 Jūl 2015, 11:56

ko juss cepas :D :D :D she jums standarta e36 slieksnis :giggle: svaigi griests :lol:
Attēls

Profila bilde
bembis e36
Ziņojumi: 692
Pievienojies: 23 Sep 2013, 19:30
Braucu ar: 328i,e39 523
Atrašanās vieta: limbazi

24 Jūl 2015, 12:24

ne viss ,kas dārgi maksā būs kvalitatīvi cits uztaisīs vēl kvalitatīvāk par 2reiz lētāku sumu,bet nu katrs dzīvo savā pasaulē :D :D
Kneiks
Ziņojumi: 317
Pievienojies: 24 Okt 2014, 20:38
Reputācija: 1

24 Jūl 2015, 12:44

cipruss18 rakstīja:
dogMa rakstīja:Cipruss, tu pats atbildēji uz jautājumu. Cilvēki, kam žēl/nav nauda, sapisuši visu šo padatīšanu. Pa lēto vienmēr var sataisīt, attiecīgi arī kvalitāte. Neieslīgsim tik sarunās, ka var pa dārgo un tāpat musars sanāk.

Dogma ar ko tieshi cilveki sapisushi sho padarishanu?ar to ka pasaule ir ekanomiskaa kriize?? :D
Kapec Tu pats nebrauka ar 2014 vai 2015 gada mashinam??un nesaki ka nepatik :D
Visu padarishanu sapis cilveki kuri grib visu un uzreiz!
Ari par tiem 500 euro var uztaisit gateri,un to mes shini topika jau esam spilgti redzejushi.ta pat salamandea metina ljoti ok un cena pat tuvu nav tevis sauktajaam

Cak Tu pec skoroskopa esi lohs un lohiem visas dienas ir vienaadas :D
Cipruss, tu laikam bērnībā bieži sists, vai tamlīdzīgi, jo Tavam stulbumam grūti iedomāties citu iemeslu. visur, visulaiku ņemies un uztraucies par citu maka biezumu! Tev tā ir kkāda fobija mēģināt vienm visiem sastāstīt ka nav jēgas maksāt attiecīgu ciparu par attiecīgas kvalitātes darbu, jo gateri noteikti var sataisīt lētāk? tak c'mon ko visi var ņemties skaitīt citu maka saturu un te celt haju pa 5lapām? ja paši ubaģi kam bendzīna lampiņa vienmēr deg un makā naudas vietā ir putekļi, tad nevajag te p*st prātu tiem kam ir nauda un grib to ieguldīt savā auto un saņemt arī attiecīgu rezultātu, nevis lai jau pēc gada atkal viss slieksnis jau ir dir*ā
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas
Reputācija: 5

24 Jūl 2015, 12:49

vienradzis rakstīja:
.. visulaiku ņemies un uztraucies par citu maka biezumu! Tev tā ir kkāda fobija mēģināt vienm visiem sastāstīt ka nav jēgas maksāt attiecīgu ciparu par attiecīgas kvalitātes darbu, jo gateri noteikti var sataisīt lētāk? tak c'mon ko visi var ņemties skaitīt citu maka saturu un te celt haju pa 5lapām? ..
Manuprāt, ir labi, ja objektīvi norāda uz to, ka kaut kur un kaut kam maksā par daudz un norāda, ka citur var tādu pašu kvalitāti dabūt pa lētāku naudu. Tādēļ jau esam forums! :) Pa piecām lapām protams tam nevajadzēja izvērsties un uzbraucienus metāt arī ne, taču palīdzēt citiem ietaupīt nav slikta lieta :)

Cipruss varbūt izsakās 'smagāk' vnk :lol:
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
kaliks
Ziņojumi: 574
Pievienojies: 13 Sep 2011, 16:56
Braucu ar: 328

24 Jūl 2015, 12:59

Izskatās, ka cilvēkiem te svešs maks ir svarīgāks par savējo, skumji, bet latviešu mentalitātei ierasts, tā tik turpināt :super:
Pacēlās te tēma par peļņu 100eur dienā, tuvu tāda viņa nav, bet ja pat būtu, tad kapēc lai labs meistars viņus nepelnītu, nebrauktu ar labu auto un normāli nedzīvotu??? :idiots:
Aprobežotība un skaudība pilnīga :idiots:
Nesaprotu, kur problēma, te ir tik daudz darboņu ar tik ļoti dažādu kvalitāti un cenu, ka katrs var izvēlēties sev atbilsošāko, bet tagad sanāk, ka visādi ciprus veidīgie grib braukt pie labākā un uzspiest cenu, kā dzērāj vaņam kkādā pagrabā, jo tas ķipa ir taisnīgi un metināšana vispār ir easy game
P.s. kvalitatīvs darbs visos laikos ir maksājis dārgi, neatkarīgi no jomas un tā tēma pat apspriešanas vērta nav! :bye:
Kneiks
Ziņojumi: 317
Pievienojies: 24 Okt 2014, 20:38
Reputācija: 1

24 Jūl 2015, 13:02

Kikaps rakstīja:
vienradzis rakstīja:
.. visulaiku ņemies un uztraucies par citu maka biezumu! Tev tā ir kkāda fobija mēģināt vienm visiem sastāstīt ka nav jēgas maksāt attiecīgu ciparu par attiecīgas kvalitātes darbu, jo gateri noteikti var sataisīt lētāk? tak c'mon ko visi var ņemties skaitīt citu maka saturu un te celt haju pa 5lapām? ..
Manuprāt, ir labi, ja objektīvi norāda uz to, ka kaut kur un kaut kam maksā par daudz un norāda, ka citur var tādu pašu kvalitāti dabūt pa lētāku naudu. Tādēļ jau esam forums! :) Pa piecām lapām protams tam nevajadzēja izvērsties un uzbraucienus metāt arī ne, taču palīdzēt citiem ietaupīt nav slikta lieta :)

Cipruss varbūt izsakās 'smagāk' vnk :lol:

tur jau tā lieta, ka vaitad kāds no tā visa raudātāju bara kautko prātīgu pateica? :doh:
vienkārši tad lai uzreiz nosauc pie kura braukt, kāda cena, kvalitāte utt, nevis raud tikai ka dārgi un tie ir lohi kuriem pietiek naudas gan pašiem sev, un paliek vel normāla bilance, ko savā auto ieguldīt :hahaha:

Cipruss laikam klaunu apēdis, ka te smīdina ar saviem stāstiem, ka ir brīnumdaris un pa vienu dienu var perfekti pārmetināt slieksni:D bik smieklu uzsita :lol:
Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13

24 Jūl 2015, 13:08

Raudātājiem vienkārši nav ne jausmas par konkrēto darbu :doh: kad pašiem vajadzētu to izdarīt tad būtu cita attieksme ;)

Cipruss, bet benzīnu liet bembim bākā arī ir dārgi, piečurā bākā tā būs lētāk :gigigi: jā un ēst arī ir dārgi, roltoni kosmosu maksā :lol:
Profila bilde
kaliks
Ziņojumi: 574
Pievienojies: 13 Sep 2011, 16:56
Braucu ar: 328

24 Jūl 2015, 13:10

Cipruss, man pamatus vajag ieliet, raksi ar lāpstu un javu arī ar to pašu maisīsi, jo bumbieris ir dārgi un pašam maisot kvalitāte tāda pati, nav prosta jēgas tur pārmaksāt, uzskatu ka tur darbs kādām 3 dienām, iedošu 120eur, ja nepiekritīsi, tad būsi tāds pats izspiedējs utt, kā tie dārgie metinātāji
:lol:
cipruss18

24 Jūl 2015, 14:48

Jobtvai,pokemoni man uzbruuk :D
Manis pec vinjam var 1000 prasit,es tik izsaku savas domas :D
Es jau mineju servisu Salamandra work shop.

Tas kursh njaudeja par pamatiem,servisa dzeki ar pirkstidm skruves velk valja un ciet?? :D
Pamatus tev varu ieliwt kaut shodien bet tev nepietiks pat vienam bumbierim ,taa ka sedi un kluse ja nesaproti pat darba specifiku.
Par metinasanu,esmu gan pats metinajis,macijies un ir man metinajushi sliekshnjus un kvalitete laba,bet cipars ne tuvu 500 euro
Un lielakie maksataji te ,kiri ar putam uz lupam saka,ka 500 euro ir sicene,nu blje jus braukajat ar nopistam zhurkam un ar iestregushu bernibu :D
Saprotiet cilveki ka zhurka paliek zhurka un vina ir tiinju mashina :D
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Martinsoon
Ziņojumi: 1144
Pievienojies: 02 Dec 2012, 21:25
Braucu ar: Sauzemes lidmasinu
Atrašanās vieta: Riga purvciems/ziepniekkalns

24 Jūl 2015, 14:51

cipruss18 rakstīja:Jobtvai,pokemoni man uzbruuk :D
Manis pec vinjam var 1000 prasit,es tik izsaku savas domas :D
Es jau mineju servisu Salamandra work shop.

Tas kursh njaudeja par pamatiem,servisa dzeki ar pirkstidm skruves velk valja un ciet?? :D
Pamatus tev varu ieliwt kaut shodien bet tev nepietiks pat vienam bumbierim ,taa ka sedi un kluse ja nesaproti pat darba specifiku.
Par metinasanu,esmu gan pats metinajis,macijies un ir man metinajushi sliekshnjus un kvalitete laba,bet cipars ne tuvu 500 euro
Un lielakie maksataji te ,kiri ar putam uz lupam saka,ka 500 euro ir sicene,nu blje jus braukajat ar nopistam zhurkam un ar iestregushu bernibu :D
Saprotiet cilveki ka zhurka paliek zhurka un vina ir tiinju mashina :D
Tiinju masiina vina lielakoties ir tapec ka tas ir leetaakais bmw un skolnieks var vinu nopirkt- bet lielai dalai veca zurka ir hobija vieta.....
cipruss18

24 Jūl 2015, 15:00

Piekriitu jaa,bet es ar zhurku nevaru braukt pie klientiem.tas no malas izskatas nu ne kaa
ar kompatu pa brugji