E36.lv sezonas atklāšana 2015!

Sacensības, sabraucieni, BMW dienas un visādi citādi ar auto saistīti pasākumi.
Profila bilde
maartyd
Ziņojumi: 2354
Pievienojies: 20 Sep 2014, 00:59
Braucu ar: semaku un kabri
Atrašanās vieta: Berģi
Reputācija: 3

CaK rakstīja:Skatos, ka mūsdienās neviens vairs normālas bildes nemāk uztaisīt. Ir visādas safotošopētas ar kaut kādiem logo pa pus bildi, zili/saļu filefektu,HDR efektu, bet normāla, labi eksponēta ar korektu kopozīciju bilde nav. wtf?! Tas saucas diletantisms augstākajā pakāpē. Nu labi, diletantisms būtu, ja kāds par to prasītu naudu. Pašlaik vnk. - nopirku kameru elkorā, būšu fotogrāfs.
Nepiekritīšu Tev. Šeit sevi neviens neuzdeva par fotogrāfu. Daudzi vienkārši ar saviem aparātiem daudz ko sabildēja un ielika linku, ja kādam vēl interesē. Ja patīk, ir iespēja dabūt bildes. (piemēram, ja kāda spēkrats ir ticis kadrā).
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Moderi un admini - varat nedzēst parakstu. :super:
Profila bilde
JorensHS
Ziņojumi: 546
Pievienojies: 28 Dec 2014, 17:59
Braucu ar: 318i
ikey07 rakstīja:
JorensHS rakstīja:Es ar domāju moš ierasties, bet tad izlēmu, ka man ar manu grabošo miskasti un neesošajiem paziņām tur darīt nav ko :D

Šito es nesaprotu, nafig visi cepats kādi citiem/sev e36, labāk ierasties ar grabošu e36 nevis vispār bez e36.

un par paziņām, tas pāsākums bija pārāk liels lai uztrauktos par to ko pazīsti, visi savējie e36isti :hahaha:
Lab, par mašīnu puslīdz pie dirsas, vairāk problēmas ar pašapziņu :D
Four doors, more whores.
Attēls
Profila bilde
CaK
Ziņojumi: 658
Pievienojies: 09 Jan 2015, 15:57
Braucu ar: 320 sedans
maartyd rakstīja:
CaK rakstīja:Skatos, ka mūsdienās neviens vairs normālas bildes nemāk uztaisīt. Ir visādas safotošopētas ar kaut kādiem logo pa pus bildi, zili/saļu filefektu,HDR efektu, bet normāla, labi eksponēta ar korektu kopozīciju bilde nav. wtf?! Tas saucas diletantisms augstākajā pakāpē. Nu labi, diletantisms būtu, ja kāds par to prasītu naudu. Pašlaik vnk. - nopirku kameru elkorā, būšu fotogrāfs.
Nepiekritīšu Tev. Šeit sevi neviens neuzdeva par fotogrāfu. Daudzi vienkārši ar saviem aparātiem daudz ko sabildēja un ielika linku, ja kādam vēl interesē. Ja patīk, ir iespēja dabūt bildes. (piemēram, ja kāda spēkrats ir ticis kadrā).
Es runaju par tiem, kuri uz bildem liek savu logo un par maksu piedava savus pakalpojumus. Te ir dazi tadi :)
Labi, es ka profesionalis skatos uz sim ietam citadak. Profesionalais kretinisms laikam :))
Profila bilde
maartyd
Ziņojumi: 2354
Pievienojies: 20 Sep 2014, 00:59
Braucu ar: semaku un kabri
Atrašanās vieta: Berģi

CaK rakstīja:
maartyd rakstīja:
Es runaju par tiem, kuri uz bildem liek savu logo un par maksu piedava savus pakalpojumus. Te ir dazi tadi :)
Labi, es ka profesionalis skatos uz sim ietam citadak. Profesionalais kretinisms laikam :))
Var jau būt. Neiešu kasīties virtuāli, kā te dažiem forumā labpatīkas (neminēšu piemērus, lasiet paši topiku par pļāpāšanu) :hahaha:
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Moderi un admini - varat nedzēst parakstu. :super:
Profila bilde
Azbests
Ziņojumi: 853
Pievienojies: 01 Mai 2013, 03:37
Braucu ar: dirsu pa ledu
Atrašanās vieta: Пурвциемс
Reputācija: 4

man pat neceļās pirksts.. vienkārši nē.. :emo:
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas

bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Profila bilde
Ramyrez
Ziņojumi: 2890
Pievienojies: 10 Nov 2011, 08:02
Braucu ar: E36 344i Loading...
CaK rakstīja:
maartyd rakstīja:
sevi nosaukt par profesionāli... :doh:
BMW_The Ultimate Repair Bill
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series

Ramyrez rakstīja:
CaK rakstīja: Labi, es ka profesionalis skatos uz sim ietam citadak. Profesionalais kretinisms laikam :))
sevi nosaukt par profesionāli... :doh:
Es ceru, ka Tu zini, ka youtube video nav CaK vienīgā nodarbošanās.. :lol:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series

Bet jā, izskatās ņirdzīgi tas pod-HDR un milzīgais watermarks kopā ar nickneimu "[blabla]Photography". :lol:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
Cak Tu ar katru postu vairak un vairak parsteidz :D
cilveku par profesionali kkada joma var nosaukt,tad kad vins ir kko sasniedzis.dzirdejis par tevi neko nesmu ,iznemot youtube video :D un tos par pro darbu nosaukt butu profesionals stulbums :D
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2172
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25

Nu jau te ir atkal aizgājusi tukša diršana ne pa tēmu.
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo

Laipni lūdzam e36.lv :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
Tautudels
Ziņojumi: 1086
Pievienojies: 05 Jan 2012, 21:50
Atrašanās vieta: Ikšķile
Odze rakstīja:šis šrots vienmēr gatavs ierasties :emo: :kiki:
Attēls
Kas sim motoram ir darits ? :D nevar but ka prosta stock :D
Profila bilde
Hazard
Ziņojumi: 2389
Pievienojies: 19 Okt 2011, 03:06
Braucu ar: 3 autobusu
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

Nu tak, ko gribi tās tak m50b25!!!!!!!
Profila bilde
andrjuha37
Ziņojumi: 584
Pievienojies: 17 Jūn 2014, 22:03
Braucu ar: ...
Atrašanās vieta: Jelgava

un turbina bagažnieka :lol:
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

cipruss18 rakstīja:Cak Tu ar katru postu vairak un vairak parsteidz :D
cilveku par profesionali kkada joma var nosaukt,tad kad vins ir kko sasniedzis.dzirdejis par tevi neko nesmu ,iznemot youtube video :D un tos par pro darbu nosaukt butu profesionals stulbums :D
Tu par daudziem vispār esi dzirdējis?
CaK ir diploms, darbs tajā jomā, pieredze, domāju ka viņš noteikti ir lielāks profesionālis, nekā lielākā daļa foruma fotogrāfu vai filmētāju...
Profila bilde
Ramyrez
Ziņojumi: 2890
Pievienojies: 10 Nov 2011, 08:02
Braucu ar: E36 344i Loading...
1) diploms cilveku nepadara un nekad nav padarijis par profesionāli
2)te ir cilvēki ar PIEREDZI fotogrāfēšanā un video ne mazāku kā CAK!!!
3)profesionalitāte parasti tiek noteikta pēc padarītā/parādītā darba!

Un tieshaam pa lielam baigais floods aiziet ne pa teemu;))
BMW_The Ultimate Repair Bill
Profila bilde
mix
Ziņojumi: 10
Pievienojies: 11 Apr 2011, 11:17
Braucu ar: 318ti+2.8
un lai atgrieztos atpakaļ pie tēmas... :hahaha:
Liels paldies organizatoriem un pasākuma atbalstītājiem par foršo sestdienu un balvām :super: Godīgi sakot biju nedaudz pārsteigts ka bija jābrauc mājās ar 3 diplomiem :giggle: :D
Pie tik liela dalībnieku skaita, nākošreiz vajadzētu pasākumu rīkot visas dienas garumā, jo bez piedalīšanās disciplīnās un stāvēšanas garā rindā uz brīvajiem braucieniem, nekam citam īsti vairs laika nepietika. Būtu gribējies kādu brīvāku brīdi lai var pastaigāt apkārt, apskatīt citu sabūvētos e36 utt. ;)
DSC_0101.JPG
DSC_0098.JPG
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
ZzevsS rakstīja:
cipruss18 rakstīja:Cak Tu ar katru postu vairak un vairak parsteidz :D
Tu par daudziem vispār esi dzirdējis?
CaK ir diploms, darbs tajā jomā, pieredze, domāju ka viņš noteikti ir lielāks profesionālis, nekā lielākā daļa foruma fotogrāfu vai filmētāju...

Es 11 gadus nospeleju basiti.man ir pari 40 medaljam un 2x vairak diplomi un paris reizes turniraa ieklauts zvaigznu top 5, sertifikati par tiesnesi un treneri,bet es sevi nekad nesmu saucis un nesauksu par profesionali
un ramyrez liels pluss par tekstu

bet jaa,no manis ari paldies par par pasakumu

tik jautajums
balons bija jaiznicina vai kaa??
Jo Rungis smuki paskjaidija,bet cik sapratu bija tikai japieskaras,vai vistuvak janobrauc.tad nu balvai vajadzeja pienakties vai nu sikajam vai Sabinei.ta balsosana bija tada nepardomata un paris nepazistamiem braucejiem,forumiesiem pazemojosha,kad prasija balsot ar aplausiem
japiekrit par stavvietu un modelju sadalijuma,bet ceru,ka nakamgad bus viss stiigaa
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Azbests
Ziņojumi: 853
Pievienojies: 01 Mai 2013, 03:37
Braucu ar: dirsu pa ledu
Atrašanās vieta: Пурвциемс

balons bija jāizšķaida
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas

bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

Pa mikrofonu tika teikts - jānobrauc iespējami tuvu, ieteicams pat pieskarties, bet nesaplēst.
Nezinu,kas jums tur notika info apmaiņa vai kas :hahaha:
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi: