E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 42
- chevron_right
Nepiekritīšu Tev. Šeit sevi neviens neuzdeva par fotogrāfu. Daudzi vienkārši ar saviem aparātiem daudz ko sabildēja un ielika linku, ja kādam vēl interesē. Ja patīk, ir iespēja dabūt bildes. (piemēram, ja kāda spēkrats ir ticis kadrā).CaK rakstīja:Skatos, ka mūsdienās neviens vairs normālas bildes nemāk uztaisīt. Ir visādas safotošopētas ar kaut kādiem logo pa pus bildi, zili/saļu filefektu,HDR efektu, bet normāla, labi eksponēta ar korektu kopozīciju bilde nav. wtf?! Tas saucas diletantisms augstākajā pakāpē. Nu labi, diletantisms būtu, ja kāds par to prasītu naudu. Pašlaik vnk. - nopirku kameru elkorā, būšu fotogrāfs.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Lab, par mašīnu puslīdz pie dirsas, vairāk problēmas ar pašapziņuikey07 rakstīja:JorensHS rakstīja:Es ar domāju moš ierasties, bet tad izlēmu, ka man ar manu grabošo miskasti un neesošajiem paziņām tur darīt nav ko
Šito es nesaprotu, nafig visi cepats kādi citiem/sev e36, labāk ierasties ar grabošu e36 nevis vispār bez e36.
un par paziņām, tas pāsākums bija pārāk liels lai uztrauktos par to ko pazīsti, visi savējie e36isti
Es runaju par tiem, kuri uz bildem liek savu logo un par maksu piedava savus pakalpojumus. Te ir dazi tadi :)maartyd rakstīja:Nepiekritīšu Tev. Šeit sevi neviens neuzdeva par fotogrāfu. Daudzi vienkārši ar saviem aparātiem daudz ko sabildēja un ielika linku, ja kādam vēl interesē. Ja patīk, ir iespēja dabūt bildes. (piemēram, ja kāda spēkrats ir ticis kadrā).CaK rakstīja:Skatos, ka mūsdienās neviens vairs normālas bildes nemāk uztaisīt. Ir visādas safotošopētas ar kaut kādiem logo pa pus bildi, zili/saļu filefektu,HDR efektu, bet normāla, labi eksponēta ar korektu kopozīciju bilde nav. wtf?! Tas saucas diletantisms augstākajā pakāpē. Nu labi, diletantisms būtu, ja kāds par to prasītu naudu. Pašlaik vnk. - nopirku kameru elkorā, būšu fotogrāfs.
Labi, es ka profesionalis skatos uz sim ietam citadak. Profesionalais kretinisms laikam :))
Var jau būt. Neiešu kasīties virtuāli, kā te dažiem forumā labpatīkas (neminēšu piemērus, lasiet paši topiku par pļāpāšanu)CaK rakstīja:Es runaju par tiem, kuri uz bildem liek savu logo un par maksu piedava savus pakalpojumus. Te ir dazi tadi :)maartyd rakstīja:Nepiekritīšu Tev. Šeit sevi neviens neuzdeva par fotogrāfu. Daudzi vienkārši ar saviem aparātiem daudz ko sabildēja un ielika linku, ja kādam vēl interesē. Ja patīk, ir iespēja dabūt bildes. (piemēram, ja kāda spēkrats ir ticis kadrā).CaK rakstīja:Skatos, ka mūsdienās neviens vairs normālas bildes nemāk uztaisīt. Ir visādas safotošopētas ar kaut kādiem logo pa pus bildi, zili/saļu filefektu,HDR efektu, bet normāla, labi eksponēta ar korektu kopozīciju bilde nav. wtf?! Tas saucas diletantisms augstākajā pakāpē. Nu labi, diletantisms būtu, ja kāds par to prasītu naudu. Pašlaik vnk. - nopirku kameru elkorā, būšu fotogrāfs.
Labi, es ka profesionalis skatos uz sim ietam citadak. Profesionalais kretinisms laikam :))
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
man pat neceļās pirksts.. vienkārši nē..
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
sevi nosaukt par profesionāli...CaK rakstīja:Es runaju par tiem, kuri uz bildem liek savu logo un par maksu piedava savus pakalpojumus. Te ir dazi tadi :)maartyd rakstīja:Nepiekritīšu Tev. Šeit sevi neviens neuzdeva par fotogrāfu. Daudzi vienkārši ar saviem aparātiem daudz ko sabildēja un ielika linku, ja kādam vēl interesē. Ja patīk, ir iespēja dabūt bildes. (piemēram, ja kāda spēkrats ir ticis kadrā).CaK rakstīja:Skatos, ka mūsdienās neviens vairs normālas bildes nemāk uztaisīt. Ir visādas safotošopētas ar kaut kādiem logo pa pus bildi, zili/saļu filefektu,HDR efektu, bet normāla, labi eksponēta ar korektu kopozīciju bilde nav. wtf?! Tas saucas diletantisms augstākajā pakāpē. Nu labi, diletantisms būtu, ja kāds par to prasītu naudu. Pašlaik vnk. - nopirku kameru elkorā, būšu fotogrāfs.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Es ceru, ka Tu zini, ka youtube video nav CaK vienīgā nodarbošanās..Ramyrez rakstīja:sevi nosaukt par profesionāli...CaK rakstīja: Labi, es ka profesionalis skatos uz sim ietam citadak. Profesionalais kretinisms laikam :))
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Bet jā, izskatās ņirdzīgi tas pod-HDR un milzīgais watermarks kopā ar nickneimu "[blabla]Photography".
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Cak Tu ar katru postu vairak un vairak parsteidz
cilveku par profesionali kkada joma var nosaukt,tad kad vins ir kko sasniedzis.dzirdejis par tevi neko nesmu ,iznemot youtube video un tos par pro darbu nosaukt butu profesionals stulbums
cilveku par profesionali kkada joma var nosaukt,tad kad vins ir kko sasniedzis.dzirdejis par tevi neko nesmu ,iznemot youtube video un tos par pro darbu nosaukt butu profesionals stulbums
ar kompatu pa brugji
Nu jau te ir atkal aizgājusi tukša diršana ne pa tēmu.
Nu tak, ko gribi tās tak m50b25!!!!!!!
un turbina bagažnieka
Tu par daudziem vispār esi dzirdējis?cipruss18 rakstīja:Cak Tu ar katru postu vairak un vairak parsteidz
CaK ir diploms, darbs tajā jomā, pieredze, domāju ka viņš noteikti ir lielāks profesionālis, nekā lielākā daļa foruma fotogrāfu vai filmētāju...
1) diploms cilveku nepadara un nekad nav padarijis par profesionāli
2)te ir cilvēki ar PIEREDZI fotogrāfēšanā un video ne mazāku kā CAK!!!
3)profesionalitāte parasti tiek noteikta pēc padarītā/parādītā darba!
Un tieshaam pa lielam baigais floods aiziet ne pa teemu;))
2)te ir cilvēki ar PIEREDZI fotogrāfēšanā un video ne mazāku kā CAK!!!
3)profesionalitāte parasti tiek noteikta pēc padarītā/parādītā darba!
Un tieshaam pa lielam baigais floods aiziet ne pa teemu;))
BMW_The Ultimate Repair Bill
un lai atgrieztos atpakaļ pie tēmas...
Liels paldies organizatoriem un pasākuma atbalstītājiem par foršo sestdienu un balvām Godīgi sakot biju nedaudz pārsteigts ka bija jābrauc mājās ar 3 diplomiem
Pie tik liela dalībnieku skaita, nākošreiz vajadzētu pasākumu rīkot visas dienas garumā, jo bez piedalīšanās disciplīnās un stāvēšanas garā rindā uz brīvajiem braucieniem, nekam citam īsti vairs laika nepietika. Būtu gribējies kādu brīvāku brīdi lai var pastaigāt apkārt, apskatīt citu sabūvētos e36 utt.
Liels paldies organizatoriem un pasākuma atbalstītājiem par foršo sestdienu un balvām Godīgi sakot biju nedaudz pārsteigts ka bija jābrauc mājās ar 3 diplomiem
Pie tik liela dalībnieku skaita, nākošreiz vajadzētu pasākumu rīkot visas dienas garumā, jo bez piedalīšanās disciplīnās un stāvēšanas garā rindā uz brīvajiem braucieniem, nekam citam īsti vairs laika nepietika. Būtu gribējies kādu brīvāku brīdi lai var pastaigāt apkārt, apskatīt citu sabūvētos e36 utt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ZzevsS rakstīja:Tu par daudziem vispār esi dzirdējis?cipruss18 rakstīja:Cak Tu ar katru postu vairak un vairak parsteidz
CaK ir diploms, darbs tajā jomā, pieredze, domāju ka viņš noteikti ir lielāks profesionālis, nekā lielākā daļa foruma fotogrāfu vai filmētāju...
Es 11 gadus nospeleju basiti.man ir pari 40 medaljam un 2x vairak diplomi un paris reizes turniraa ieklauts zvaigznu top 5, sertifikati par tiesnesi un treneri,bet es sevi nekad nesmu saucis un nesauksu par profesionali
un ramyrez liels pluss par tekstu
bet jaa,no manis ari paldies par par pasakumu
tik jautajums
balons bija jaiznicina vai kaa??
Jo Rungis smuki paskjaidija,bet cik sapratu bija tikai japieskaras,vai vistuvak janobrauc.tad nu balvai vajadzeja pienakties vai nu sikajam vai Sabinei.ta balsosana bija tada nepardomata un paris nepazistamiem braucejiem,forumiesiem pazemojosha,kad prasija balsot ar aplausiem
japiekrit par stavvietu un modelju sadalijuma,bet ceru,ka nakamgad bus viss stiigaa
ar kompatu pa brugji
balons bija jāizšķaida
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
Pa mikrofonu tika teikts - jānobrauc iespējami tuvu, ieteicams pat pieskarties, bet nesaplēst.
Nezinu,kas jums tur notika info apmaiņa vai kas
Nezinu,kas jums tur notika info apmaiņa vai kas
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30