Ch.: 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- chevron_right
Visvairāk man besī kkādas pumpas, kas iznirst no asfalta. Brauc brauc un pēkšņi BABĀĀĀACNAH
Visu laiku jāskenē ceļš.
Nu okei, tagad vairs nav tik traki, bet bija tāds periods, kad auto bija zemāks, tad bija gŗūti. Ar šādu augstumu problēmu principā nav, ja vien pats viņas nerada.
Visu laiku jāskenē ceļš.
Nu okei, tagad vairs nav tik traki, bet bija tāds periods, kad auto bija zemāks, tad bija gŗūti. Ar šādu augstumu problēmu principā nav, ja vien pats viņas nerada.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Deram ja dziivotu laukos sis augstums sagaadaatu lielas problemas.
Šogad tā sezona laicīgi sākusies
ar atgriešanos ielās.
un man nav numura rāmīšu gan priekšā gan aizmugurē
ar atgriešanos ielās.
un man nav numura rāmīšu gan priekšā gan aizmugurē
klipši lec vaļā?ch. rakstīja:Ar sliekšņiem man mūžīgā problēma. Katras sezonas sākumā viņi ir atkārušies. Bet nu tas tiks labots.Burns rakstīja:kupeja jau zolīda tikai sliekšņa šķirba ļoti pamanāma
tie moldingi daudziem fece lift sedaniem un unversiāļiem nāk bez zīmītēm, kompatiem ar
Pēdējais labojis kasiks - 01 Mar 2014, 22:22, kopā labots 1 reizi.
Fui, izskatās pēc sūda.. Daži ieteikumi auto uzlabošanai - numuru sānā, rūsinātu haubi, golfa lūpu (varētu ar stickerbomb, izskatītos foršāk ) un tie style5 arī visiem taču ir, derētu kaut ko individuālāku, piemēram krāsainus bleķiniekusch. rakstīja:Sen, nekas nav rakstīts, tofiks galīgi nogrimis.
Bet īstenībā nav arī ko. Izņemot parastās apkopes un ziemas miegu nekas īsti nav arī noticis.
Reku bilžuki no šodienas, atklāju sezonu:
http://www.bildites.lv/images/opecpugh5woyvb5fkjei.jpg
http://www.bildites.lv/images/qabjx0k6qwwswaff7g38.jpg
WW vento ieturēts hard core stilā. ( netīrs un katrs disks savādāks).
Man gan kūtiņa labāk patika. Nu bet šis eksemplārs arī ir
Taa jau nav ne vainas! bet shai kupejai prasiitos,kadas nelielas parmainjas,lai atkal ir woooow efekts!
Instagram - Sandis_e36
Skatos, ka tauta izlepusi Prasa uz odziņas uzlikt odziņu
Zinu ka aftermarket nāk ar bļembām arī.. pats pirku jaunus no ķīnas un bija ar m3 bļembāmGinekologs rakstīja:Skaisti.
P.S. Kā ir ar moldingiem, citiem ir tur kkāda bļemba virsū, piem., m/// vai līdzīgi, bet manam nav un tagad skatos bildē, ka tavam ar` nav- tā ir jābūt/ bļemba nokritusi/noplēsta/ir atšķirīgi vairāku veidu tie m moldingi?
Ratiem gumija liekas savāda
Viens no retajiem topikiem kur viss tieshi taa kaa vajag. Nepiesienaties siikumiem
Nu jā, to neapšaubu! Bet tāpēc jau ikdienas lamatām ir standarta klīrenssRobiiiits rakstīja:Deram ja dziivotu laukos sis augstums sagaadaatu lielas problemas.
+ šovakar jau paspēju aizmirsties un vienam guļošajam tīri solīdi pārlidoju pāri.
Nekas īpašs diemžēl nebūs, jo šo auto uzskatu par +/- gatavu un ir cita lamata kurā grūst naudu.Sidnas rakstīja:Taa jau nav ne vainas! bet shai kupejai prasiitos,kadas nelielas parmainjas,lai atkal ir woooow efekts!
Šī auto sakarā pa lielam ir idejas par citu disku iegādi kādus lv pagaidām neesmu redzējis nevienam (tikai jāpieņem lēmums vai gribu tādu kosmosu nolocīt ), kkas jāizdomā ar izplūdi (no vienas puses patīk stock izplūde, jo var diskrēti darīt visādas stulbības bet no otras gribās kko a ļa magnaflow) un jāsakopj, kas kopjams. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Gumija ir 205/40 r17. Iepriekš bija 215/35, mozh tāpēc izskatās pēc baloniem.Rolands rakstīja:Ratiem gumija liekas savāda
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ch kad Tu viņu pārdosi ? Tā pat vairs viņam neko neizdarīsi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kāpēc lai pārdotu? Tjip, kad sasniedz sev vēlamo, jāpārdod?
Ch. ja tie ir tie diski,par kuriem man stastīja scooby,tad noteikti jāņem LV tiešam nebiju redzejis tadus
Kapēc lai neizdarītu? kā jau Agnis pareizi teica, vēl var uzmest numuriņu sānā, vairākkrāsu eņģeļacis, norūsināt kapotu, notonēt melnus logus, nopūst lampas ar baloniņu utt.zuze91 rakstīja:Ch kad Tu viņu pārdosi ? Tā pat vairs viņam neko neizdarīsi.
Vienīgi jāpaceļ uz augšu, citādāk golfa lūpa vilksies pa zemi. :(
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jaap. Vienīgi tā kā viņi maksā cik divi sauplēti style5 komplekti, man tam ir morāli jānobriest.gan4a rakstīja:Ch. ja tie ir tie diski,par kuriem man stastīja scooby,tad noteikti jāņem LV tiešam nebiju redzejis tadus
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Slim gluži kā zuze sāk dot vaļā, laikam apvainots par kko
Te viss ir labi kā vienmēr
Te viss ir labi kā vienmēr
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28