Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 88
- chevron_right
Pagaidaam divas bildiites ieskatam! Vairaak bildes un no visaam puseem buus ,kad uzspiidees sauliite!
Bildeets ar tel
Bildeets ar tel
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Plaukts ta spid, ka var padomat, ka nemaz nav viņa. Gaidam sauli .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Piedod, ka t[ā saku, bet diksi nomāc mašīnu! Diski pārāk perfekti izskatās!Orkaans rakstīja:Pagaidaam divas bildiites ieskatam! Vairaak bildes un no visaam puseem buus ,kad uzspiidees sauliite!
Bildeets ar tel
Izskatās ļoti labi!
Briivdienaas purns tiks nolaists bik zemaak un pakaljeejaas arkas bik plataakas paspiestas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
arkas beigās taisīji lielākas?
ļoti glīti
Man personīgi ļoti nepatīk tie plastmasi virs logiem(nezinu kā pareizi viņus sauc), man tas atgādina žiguļus no laukiem, un piekrītu erdam, diski izskatās super, bet kkā neiet ar auto kopā.
Vot, kad šito izdarīsi, tad vajadzētu būt labam skatam, tgd riepas smuki nepieguļas kuzavamOrkaans rakstīja:Briivdienaas purns tiks nolaists bik zemaak un pakaljeejaas arkas bik plataakas paspiestas
Man atkal tie plastmasi patiik pluss vinji ir praktiski! Paverot logu bik valjaa nevelk uz mugurumadarsv rakstīja:Man personīgi ļoti nepatīk tie plastmasi virs logiem(nezinu kā pareizi viņus sauc), man tas atgādina žiguļus no laukiem, un piekrītu erdam, diski izskatās super, bet kkā neiet ar auto kopā.
nju gaidīsim vēl bildes, pirmajā bildē rakurss noteitki nav pareizss. iečeko moz googlee kaadi rakursi labi izskataas, kad fokjeeesi naakamareiz.
gaidīsim nākamās, tad būs viedoklis- pēc šīm nav objektīvi.
gaidīsim nākamās, tad būs viedoklis- pēc šīm nav objektīvi.
Diski perfekti izskatītos, ja mašīnai būtu tāds riktīgs clean-look.. Šobrīd tas e36 dikti raibs izskatās - tās logu plastmasas, uzacis, daudzās uzlīmes.. Noravējot to visu nost, skats imho būtu krietni patīkamāks.. Tb melns, sudrabs, balts, spīdīgs, kaut kas sarkans, kaut kas zils, kaut kas bronzīgs.. Manai gaumei tur ir pa raibu. Bet nu tas tā.
Bet nu arī tagad ir ok!
ļoti veiksmīgi padarīti nepārāk glīti diski par ļooti foršiem!
Tādus arī nebūtu kauns likt uz kāda balta 850i.
Bet nu arī tagad ir ok!
ļoti veiksmīgi padarīti nepārāk glīti diski par ļooti foršiem!
Tādus arī nebūtu kauns likt uz kāda balta 850i.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Bildes uztaisiit gan jau sarunaashu ar kaadu no shejienes foto meistariem
Par uzliimeem pats zinu un taisos njemt nost ,tikai gribu bik siltaaku laiku sagaidiit
Taas veel no drifta staav man uz auto
Par uzliimeem pats zinu un taisos njemt nost ,tikai gribu bik siltaaku laiku sagaidiit
Taas veel no drifta staav man uz auto
Sasēdinās,sapulēs auto un būs GERAI!
Tas plastmasas uz logiem ir ļoti ok, var uzpipet i lietus nelist iekšā i vejš netraucē.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
cik es zinu,kad biju ar veco e36,tās plastmasas čakarējot loga mehānismu,vsm man tā teica servisā,teica lai raujot nost
Bet jā,izdarīši ko teici un būs ideali :)
Man taas plastmasas staav jau 4 gadinji ,un ar logu paceelaajiem viss ir okiRolands rakstīja:cik es zinu,kad biju ar veco e36,tās plastmasas čakarējot loga mehānismu,vsm man tā teica servisā,teica lai raujot nost
Tad lai tikpat labi viss turpina kalpot
Diski ir
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33