Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 37
- chevron_right
izskatās interesanti, kur LV var šito krāsu nopirkt, un kādās cenās vispār nāk viņas?
Iemet PM, apstāstīšu visu, un izlemsim, akd to veiktcipruss18 rakstīja:Kon4a kur Tu pasuuti auto limpleevi??
man vajag 12 tekoshos metrus pilniigi baltu pleevi un tevi ciemos uz weekendu kur palikt es izdomashu un ir 400m2 liela noliktava,tik nezinu cik tur brivas vietas:D
KV_ rakstīja:kraso man piemeram nenormali jau no bernibas patik fasfora krasa
es sev tadu visu auto nokrasotu zinu ka lv viens ar veco mersi brauka kurs nokrasots fasfora krasaa
Pašam ļoooti cepī šitā krāsa, tpc domāju uz LV braucot ieķert pāris baloniņus, lai normāli garāžā var nopūst, te uz ielas krāsot neprasās Pagaidām šķiet, ka uz nākamo sezonu būs atkal kautkas atšķirīgserda rakstīja:Manuprāt, šāds disku risinājums varētu būt ļoti interesants, lai atšķirtots!
LV vienīgais kur zinu, kur tādu var dabūt, ir uz Dzirnavu-Satekles/Valmieras stūra - tur ir moto apģērba veikaliņš, kur neliela (tiešām neliela, pāris ml) burciņa krāsošānai ar otu vai ar pistoli maksāja ap 5-10Ls (atkarībā no spīdēšānas ilguma un uzlādes laika).zogs rakstīja:izskatās interesanti, kur LV var šito krāsu nopirkt, un kādās cenās vispār nāk viņas?
es arī pirms nedēļas stāvēju veikalā pie krāsu plaukta un domāju par štio variantu .
Mauc augša, būs
Mauc augša, būs
Būs jau vien jākrāsoRidlihs rakstīja:es arī pirms nedēļas stāvēju veikalā pie krāsu plaukta un domāju par štio variantu .
Mauc augša, būs
baigi gliits sedans
paskatoties taas bildes iepriekshejaas lappusees, gribas lai atrak pienak vasara un sagriezt zemu saveejo
paskatoties taas bildes iepriekshejaas lappusees, gribas lai atrak pienak vasara un sagriezt zemu saveejo
Nu paldies, cenšos, principā jau tikai sev, bet prieks, ja citi arī novērtēmatissc rakstīja:baigi gliits sedans
Nu uz vasaru jau arī top plāni, tad jau manīs, kā viss izdosies
Nu ko, vakar pateicoties Pachas palīdzībai un gda33 un UldisR labvēlībai beidzot ieinstalēts 2.5 dzinējs
Ir protams šis tas vēl jāsadara, lai būtu viss ideāli, taču pagaidām laimes pilnas bikses un smaids pa visu seju : doh:
No darāmo darba saraksta uz šo brīdi (ieskaitot swapa pabeigšanu):
> Pielikt zondi, lai dzinējs nerij ciet
> Sablīvēt izplūes kolektoru
> Tikt galā ar stūres pastiprinātāja problēmu
> Sadarīt visu skatei:
> Rocene
> Priekšējais kreisais plaukts
> Aizņemties ripuļu komplektu ar stock E36 iznesumu
> Salabot indikatorus migliniekiem
> Ielikt jaunu spidometru
> Nolīmēt atlikušās auto daļas ar plēvi
> Izdzīt Ruslanu no sliekšņa
> Atraut vaļā iesērējušos regulatorus pakaļējām atsperēm
Tas, diemžel, ir jāuzspēj zidarīt līdz 16.01.14
Ir protams šis tas vēl jāsadara, lai būtu viss ideāli, taču pagaidām laimes pilnas bikses un smaids pa visu seju : doh:
No darāmo darba saraksta uz šo brīdi (ieskaitot swapa pabeigšanu):
> Pielikt zondi, lai dzinējs nerij ciet
> Sablīvēt izplūes kolektoru
> Tikt galā ar stūres pastiprinātāja problēmu
> Sadarīt visu skatei:
> Rocene
> Priekšējais kreisais plaukts
> Aizņemties ripuļu komplektu ar stock E36 iznesumu
> Salabot indikatorus migliniekiem
> Ielikt jaunu spidometru
Tas, diemžel, ir jāuzspēj zidarīt līdz 16.01.14
Nem par labu, lai labi ripo
Apsveicu ar jauno dzinēju
Pacha rakstīja:Nem par labu, lai labi ripo
Rom4iks_328 rakstīja:
Paaldiesarmis rakstīja:Apsveicu ar jauno dzinēju
šodien sadabūta daļā no daļām, lai dabeigtu swapu, rīt dabonu izplūdes blīves un zondi
Un tad atkal garāžā iekšā sadarīt visu, kas atlicis
Opā, prieks dzirdēt! Congrats!
Jāuzspēj saskrieties līdz Tavai aizbraukšanai, pašreiz pats neesmu LV.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Apsveicu! Tā tik turpināt!
Johnny rakstīja:Opā, prieks dzirdēt! Congrats!
Slim rakstīja:O šim sedanam jau sen vajadzēja kko niknāku zem haubes
Khi, khi, pats sevi apsveicu un ilgi gaidīju toScoobyFresh rakstīja:Apsveicu! Tā tik turpināt!
Šodien sadarīs gandrīz viss, aplīmēšanu laikam nāksies atlikt līdz vasarai un plauktu arī jāmaina citreiz, jo nopirku nepareizo pusi
Viss tagad tip-top, pārlasītas stūres trubas un radiatoriņš, ielikta zonde un jaunas blīves izplūdniekam, nomainīti rocenes loki un pa ceļam uz mājām pazaudēts izpūtēja stiprinājums
Tagad no saraksta paliek šis:
> Salabot izpūtēja stiprinājumu
Šodien beidzot esmu ticis pie TA, un par brīnumu nav man pat vieninieka par eļļas noplūdi, aks aprasti ir standarts, toties ir par neatbilstošu degviela šļauku stirpinājumu
Piedod, NIxon bilžu man jaunu vienkārši nav
Piedod, NIxon bilžu man jaunu vienkārši nav
Nu ko, gandrīz 3000km garais ceļs atkal ir pieveikts
Dzinējs parādīja sevi no labās puses, kad ielej veselīgu un kvalitatīvu degvielu, iet lopā pat ar piekrautu auto, esmu sajūsmā
Vienīgā mistērija paliek eļļa, kas vienu (!) reizi stāvvietā kautkā mistiski nonāca uz izplūdes kolektora. Kopš tā brīža ne pilīte nav pazudusi no dzinēja un nav nekādu aromātu vai dūmu
Reportāža par ceļu apstākļiem - Polijā pilnīgas auzas, visi ceļi slideni un nosniguši, pēc maksas bāņa purns mašīnai izskatījās šādi:
VIenu brīdi restes bija aizsistas ciet - ārā temperatūru rādīja +20, kāmēr ārā snieg
Dzinējs parādīja sevi no labās puses, kad ielej veselīgu un kvalitatīvu degvielu, iet lopā pat ar piekrautu auto, esmu sajūsmā
Vienīgā mistērija paliek eļļa, kas vienu (!) reizi stāvvietā kautkā mistiski nonāca uz izplūdes kolektora. Kopš tā brīža ne pilīte nav pazudusi no dzinēja un nav nekādu aromātu vai dūmu
Reportāža par ceļu apstākļiem - Polijā pilnīgas auzas, visi ceļi slideni un nosniguši, pēc maksas bāņa purns mašīnai izskatījās šādi:
VIenu brīdi restes bija aizsistas ciet - ārā temperatūru rādīja +20, kāmēr ārā snieg
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 37