Ruby black metallic @ Dj_zii

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu
Reputācija: 6

lieta tada ka miglas jau ir melnas apakša zem pleves :gigigi: vienkarši pagaidam vel pleve stav virsu jo piedurigi spid vinas :lol: salatu krasa :emo: bet nu buss nost pleve 100%
par diskiem nekas ari nemainisies šo sezon jo man vienkarši piedur kopskats mašinai kad ir melni centri ar melnam skruvem :gigigi: kaut gan atceros: ka tiko pagaiso kad gribeju krasot melnus centrus :lol: izvertas diskusija ka buss viss slikti un ta talak bet nu dzive pieradija ka neka labaka manai masinai nav ,,classic style,, :lol: :gigigi:

Ps :šogad buss viss melns :D kaut gan man te maisas doma :rolleyes: eņģeļus ielikt bet diezvai to darišu :gigigi:
Profila bilde
Dj_Zii

Sidnas rakstīja:Ar GT spoileri,vispar buuss krasava! :super:
bija jau uzstutets :gigigi: tikai nebija sakrasots :D + kaut kadi urali jau meģinaja nozagt :lol: un izlauza 2 skruves no spoilera :gigigi:
Profila bilde
baller
Ziņojumi: 99
Pievienojies: 23 Aug 2011, 14:50
Neklausi viņus par diskiem :grrr: Pāris reizes maniju ielās, ļoti iepatikās kopskats :super:
Profila bilde
Sidnas
Ziņojumi: 2073
Pievienojies: 26 Sep 2011, 19:25
Braucu ar: 328i Sedan
Dj_Zii rakstīja:
Sidnas rakstīja:Ar GT spoileri,vispar buuss krasava! :super:
bija jau uzstutets :gigigi: tikai nebija sakrasots :D + kaut kadi urali jau meģinaja nozagt :lol: un izlauza 2 skruves no spoilera :gigigi:

Ar to tev arii jarekjinaas,ka kaads gribes tev nospert to spoileri,taapat kaa ar M moldingiem! :D :gigigi: ejoshas preces,jel! :D
Instagram - Sandis_e36
Profila bilde
Ridlihs
Ziņojumi: 5132
Pievienojies: 13 Jūn 2012, 09:43
Braucu ar: Braucu ar:
Atrašanās vieta: Azerbaidžānas Republika
Reputācija: 7

Dj_Zii rakstīja:nu ta :gigigi: mašina ir uz vasaras diskiem atpakal :gigigi: un jataisa sev atskaites punkts nakamajiem darbiem :gigigi:

1. likvidet dzeltanas lampas
2. jasakraso abi sparni
3. jasamaina un jasakraso priekšejais bamperis
4. jasakraso un jauzliek gt spoileris
4. jasedina priekša :lol:
Attēls
bildes kvaletate slikta pats zinu :lol:
otro reizi mūžā man patīk nostailpiecots e36 un arī paši ļitaki.... vismaz šitajā bildē . malacis Dj, ja jau pat man patīk ar visiem style 5 , tad esi trāpījis desmitniekā. Otrs gan bija e34 nostailpiecots, kas patik ārprātā, bet nu tas tā.
Profila bilde
Dj_Zii

mamma man teica kad pirmo reizi ieraudzija :D ka izskatas taka no sika bračkas tuninga žurnala :lol: :D :D :D tipa modelite :gigigi:
kasiks
DIY pavēlnieks
Ziņojumi: 1986
Pievienojies: 19 Sep 2011, 21:46
Braucu ar: Tavu mutari
Atrašanās vieta: Daugavpils
Reputācija: 10

riktīga kumpete :super: gt spoilers no protuning? :lol:
Profila bilde
Dj_Zii

abs plastikats :lol: :gigigi:
kasiks
DIY pavēlnieks
Ziņojumi: 1986
Pievienojies: 19 Sep 2011, 21:46
Braucu ar: Tavu mutari
Atrašanās vieta: Daugavpils

:lol:
Profila bilde
Hiperaktīvais
Ziņojumi: 788
Pievienojies: 21 Sep 2013, 17:11
Braucu ar: Sievu un Dēlu.
šis vnk :supeer: !!! :super:
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora :D

Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
-HAPO-
Ziņojumi: 1292
Pievienojies: 21 Jan 2012, 22:29
Braucu ar: -KORCH-
Atrašanās vieta: Rīga
Šīs ir labākais no visiem ar ko man bij tas gods pabraukāt! Viņā man gandrīz viss patīk. Sakot no Mareka pieejas šai melnajai mauciņai, un beidzot ar diskiem :super: Zajebis aparāts :rolleyes:
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i

loti glits auto! :super:
Profila bilde
Dj_Zii

30 Jūn 2014, 16:24

Te nekas 100 gadi nav rakstits bet nu ta lai ir atskaitei priekš sevis un ja nu kadam vel intrese :gigigi:
pa so visu laiku ir sadariti sadi tadi darbi un lielako ties nedarbi :lol:
izlaidisim ziemu, jo negribot nacas braukt ar auto :rolleyes: bet nu tas ir cits stasts :D
saksu ar to laikam ka man atkal kadu laiku atpakal nepaveicas un stavosa masina : viens tipins ,, nesauksim varda :lol: ,, iestumas man prieksejaja sparna un bamperi ka rezultata tagad bamperi prieksejo rota savilces nu jau kadu laiku :gigigi:
kas mani kaitina bet nav isti laika to noverst ,ka ari sakrasot ,visu ko vajadzetu sakrasot bet nu esmu apnemies to visu izdarit lidz talsu pasakumam kad auto iegus patstavigu skatu uz dzivi :gigigi:

kas ir sadarits pa so visu laiku ?: ir nokauti 3 karteri :gigigi: un ari paspeju apraut šales :D :D :D bet nu viss tika veiksmigi sataisits pateicoties atsaucigajam senson kolektivam {tas ir atsevisks stasts}.
tad nu bija jau gads apkart un naca tehniska apskate , kur ka katru gadu tika samainita vissa piekare + apstradats pret ruslanu un skate ar ,,pirmo,, loga :lol: tikai calis atkal ka pagaiso gad ielika 1, par rusu :idiots: ar piebildi ka vins savadak nevar :gigigi: bet nu uz to man tiri pajt :lol: ak ja aizmirsu : tiku pie jauniem koiliem un hapo spolesanas iespaida un jankela tirgosanas iemanu del pie reduktora ar atiecibas 3,64 no e34 ka rezultata saliku sev atiecibu uz sava bloka :gigigi: ir jau tagad super bet nu viens ir skaidrs ka ir pienacis moments nemt nost aizmugurejo tiltu, riktigi visu pastiprinat un taisit metinato 3,64 lai var tit :gigigi:
bildes diemzel pagaidam publicet te nevaru jo pa prieksu buss stabo.lv un tad saliksu te :sad: bet nu pa lielam ari vairak nav ko ipasi publicet no padaritajiem darbiem jo tagad ir tikai ikdiena :sad: laikam janem kaut kads cits drots uz ziemu un jacel auksa :lol: :gigigi:
Attēls
rvars
Ziņojumi: 1001
Pievienojies: 07 Mar 2012, 20:01
Braucu ar: sapņiem
Atrašanās vieta: lauki

30 Jūn 2014, 17:45

Izskatās ļoti labi
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Profila bilde
marisj
Ziņojumi: 181
Pievienojies: 19 Aug 2012, 18:25
Braucu ar: E36///M3 S50B32

30 Jūn 2014, 18:53

skaistulis :super:
E36///M3 1996.coupe S50B32
Profila bilde
Agnis
Ziņojumi: 2047
Pievienojies: 26 Jūl 2011, 23:48
Braucu ar: Kabri & kupeju
Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki
Reputācija: 2

30 Jūn 2014, 18:57

+1, te viss ir kā vajag, ļoti labi :super: Priecē, ka šajā sadaļā var paskatīties arī uz normāliem auto, nevis kārtējo "individuālo" mēslu
Attēls
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

30 Jūn 2014, 19:39

Kā vienmēr viss ar latiņu nostādīts.
Bija interesanta pieredze 4.5h tik vizinātam ar šo auto. Tika secināts ,ka zuze bez pusdienām vel var,bet zuzi ar pusdienām pa Rīgu labāk nē :lol: Nervi netur dzirdēt klaudzienus un sitienus un švīkstienus. Zemē savu līdz kliņķim nelaidīšu. Ja nu vienīgi pēc 4mm pannas uzstādīšanas. Ar nepacietību gaidu lielo upgrade rezultātus.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
Asnāts
Ziņojumi: 148
Pievienojies: 20 Jan 2014, 11:10
Braucu ar: Krabi

30 Jūn 2014, 19:56

Very nice.

Atgādina nedaudz:
Attēls
:hahaha:
Auto aplīmēšana - 2779 5009
http://www.aareklama.lv/
Profila bilde
Dj_Zii

30 Jūn 2014, 20:06

asnat varbut mazak vajaga lietot LSD :gigigi:
Attēls
Profila bilde
Nemakulis
Ziņojumi: 21
Pievienojies: 11 Apr 2014, 18:08
Braucu ar: Ingrīdu
Atrašanās vieta: Ogre

30 Jūn 2014, 20:21

Agnis rakstīja:+1, te viss ir kā vajag, ļoti labi :super: Priecē, ka šajā sadaļā var paskatīties arī uz normāliem auto, nevis kārtējo "individuālo" mēslu
Tavam ''mēslam'' jau sen vajadzēja atrasties zem veltņa un tikt pārstrādātam kaut kur Krievijā par ledusskapi